- 5 Ekim 2013
- 3.582
- 3.393
- 168
- Konu Sahibi imagemaker
-
Erkekler eş olsun sevgili olsun biraz samimileşince saçma sapan konuşmaya başlıyorlar .Örneğin gürültülü bir ortamda konuşurken duymadığımız için hııı deyince ebenin a..ı diyebiliyorlar .Sizce normal mi .Ben çok kırılıyorum .Sizin erkekleriniz nasıl ?
Benim esimde cok kizdigi zaman trafikte mesela salak der onun haricinde biseye sahit olmadim ama erkeklerin genelinde kufur varErkekler eş olsun sevgili olsun biraz samimileşince saçma sapan konuşmaya başlıyorlar .Örneğin gürültülü bir ortamda konuşurken duymadığımız için hııı deyince ebenin a..ı diyebiliyorlar .Sizce normal mi .Ben çok kırılıyorum .Sizin erkekleriniz nasıl ?
Kötüymüştelefonda söylediğini duyamayıp hıı demenin karşılığı ebenin a..ı ise saygı bitmiş demektir .Yanlış mıyım ?
Erkekler eş olsun sevgili olsun biraz samimileşince saçma sapan konuşmaya başlıyorlar .Örneğin gürültülü bir ortamda konuşurken duymadığımız için hııı deyince ebenin a..ı diyebiliyorlar .Sizce normal mi .Ben çok kırılıyorum .Sizin erkekleriniz nasıl ?
eşimin ağzından bir gün bile küfür duymadım..ağzımdan çıkan her kötü söz içinde beni bıkmadan uyarır..bu durumda tüm erkekler küfür etmiyormuş..bende öyle sanardım..Erkekler eş olsun sevgili olsun biraz samimileşince saçma sapan konuşmaya başlıyorlar .Örneğin gürültülü bir ortamda konuşurken duymadığımız için hııı deyince ebenin a..ı diyebiliyorlar .Sizce normal mi .Ben çok kırılıyorum .Sizin erkekleriniz nasıl ?
Nasıl ya?Erkekler eş olsun sevgili olsun biraz samimileşince saçma sapan konuşmaya başlıyorlar .Örneğin gürültülü bir ortamda konuşurken duymadığımız için hııı deyince ebenin a..ı diyebiliyorlar .Sizce normal mi .Ben çok kırılıyorum .Sizin erkekleriniz nasıl ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?