Küfür Etmeyen Erkek Var mıdır ?

imagemaker

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
5 Ekim 2013
3.582
3.393
168
Erkekler eş olsun sevgili olsun biraz samimileşince saçma sapan konuşmaya başlıyorlar .Örneğin gürültülü bir ortamda konuşurken duymadığımız için hııı deyince ebenin a..ı diyebiliyorlar .Sizce normal mi .Ben çok kırılıyorum .Sizin erkekleriniz nasıl ?

tabiki normal değil
ayrıca benim eşim küfür etmez
trafikte sinirlendiğinde
karşı şöföre söylediği en büyük küfrü
DÜDÜK
olmuştur
:) :) :) :) :) :)

küfür etmek erkeklikle değil
kültür ve görgü ile alaklı

ayrıca erkek gibi küfürettiği ile övünen byan da çoktur

kimisi erkeğin biraz gamhstervarisini sever küfür etmesi hoşuna gider
kimisi de rahatsız olur

bunu çok seven bayanlar olduğunu da biliyorum

eşim öyle bir salladı ki küfrü
adam çat diye kaldı olduğu yerde
ağzını bile açamadı

böyle de bir gerçek var yani

Benim eşim bir kuzeni var onla telde konuşunca küfürlü konuşuyor, hep kavga çıkarıyorum, en azından benim yanımda konuşma diye. Neymiş de o da küfür ediyormuş, şakasına konuşuyolarmış. Ama normal hayatta maç dışında küfür etmez. Bence erkeklerin genelinde var bu durum ama eşlerinin ya da bayanların yanında konuşanlar tek kelimeyle iğrenç

eşimin küfürlü ağzı yoktur öyle çok şükür
bigün iş arkadaşlarının yanında
"kaç senelik evliyiz x in hiç küfrettiğini duymadım" demiştim
birbirlerine bakıp gülüştüler.. meğerse iş ortamında ediyormuş...
yani erkeklerin genelinde var küfürlü ağız
yeri ve yanında kim var önemsemek önemli...

Benim esimde cok kizdigi zaman trafikte mesela salak der onun haricinde biseye sahit olmadim ama erkeklerin genelinde kufur var

Küfür etmeyen insan var mı ki? Tabii söze dökülmemiş olabilir ama bana her insan ne bileyim küçük ayak parmağını bir koltuk kenarına falan çarptığında içinden bile olsa küfür edermiş gibi geliyo bana. :)

Ha sizin başınıza gelen terbiyesizlik tabii. Eğer aynı olay benim başıma gelseydi tokadı patlatmıştım sanırım. Erkek arkadaşım lan dese bile çok kızarım, süründürürüm. Ben de tabii konuşmalarıma dikkat ederim. Eğer yumuşakbaşlı bir insansanız bundan cesaret alıyor olabilirler. Biraz daha sert/ciddi durmaya çalışın?

Erkeklerin kendi aralarında ettiği küfre o kadar kötü bakmıyorum ama eş de olsa bayana saygı istemek çok mu şey istemek .Allahım ne suçum vardı da beni bir kroya düşürdün .Nefret ediyorum bazen tüm erkeklerden

Küfür etmeyen erkeği bırak, küfür etmeyen insan yoktur herhalde. Ben bile insanlarla konuşurken kelimelerimi çok dikkatli seçen biri olmama rağmen, örneğin trafikte giderken bir magandanın kötü bir hareketiyle sinirlenip içimden ya da dışımdan küfür edebiliyorum. Ama eşlerin birbirine küfretmesi ya da senin anlattığın şekilde en ufak olaya küfürle edepsizce yanıt vermesi bambaşka bir şey. Eşler birbirlerine küfür ederlerse arada saygı kalmaz. Arada saygının olmadığı bir evlilik ne kadar sağlıklı olur düşünmek lazım. Şahsen eşim bana bu şekilde cevap verseydi sanırım onunla aynı evde yaşamak istemezdim. Tabi bu biraz da yetiştirilme tarzına bağlı. Zira kendi babamın anneme, bana ya da kardeşlerime ya da aileden herhangi birine ne kadar sinirli olursa olsun bi tip sözcükler kullandığına şahit olmadım. Biz de ilişkimizin başından beri ne kadar sinirli olursak olalım, ne kadar şiddetli kavga edersek edelim hep saygı sınırları içinde kalıyoruz. Umarım böyle de devam eder.

bende hiç duymadım sevgilimden
arkadaşlarının yanında nasıldır bilemem klasik erkek sonuçta
birşeyi duymadım diye ebenin....... dese bende asıl senin ebenin................ derim
kırılmamda bi daha zor duyar sesimi

eşimin ağzından bir gün bile küfür duymadım..ağzımdan çıkan her kötü söz içinde beni bıkmadan uyarır..bu durumda tüm erkekler küfür etmiyormuş..bende öyle sanardım..

Erkeklerin kendi aralarında ya da trafikte küfretmeleri garip değil bence ama benimle küfürlü konuşamaz.

Ailemden hiç duymadığım küfürleir duydum eşimden birine sinirlenince eder yüzüne değil tabi kendi kendine söylenir çok çirkin.

Benim esim etmez mesele. En buyuk kufuru, o da cok sinirlenmisse "hay aaaaagzini essekler kovalasin" dir. (Anani demiyor dikkat)

Nasıl ya? Çok saygısızca.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…