Küçükken tacize uğradım

Haklısın. Zaten psikiyatriden randevu aldım bir şeyleri bende anlamdırmak ve birilerine anlatmak istiyorum.
En iyisini yapmışsınız.Lutfen vazgeçmeyin.Bu olanlarda sizin hiçbir suçunuz yok.Benim de küçük bir kızım var.Size onasarildigim gibi sarılmak isterdim.Umarim güzel bir ömrünüz olur.

Birşeyi merak ediyorum.Olayin olduğu zamanlar niçin annenize veya babanıza birşey söylemediniz? Size inanmayacaklarini mi düşündünüz

Allah korusun kizim boyle bi sey yasasa ve ben bilsem yikarim ortaligi... arkadasmis olmaz olsn oyle arkadas yalnzlktan gebersem ne giderim ne kizimi bir daha ayni ortama sokarim. Anneniz ne yasamis olursa olsun sizi asla bir daha o insanlarla muhatap etmemeli...

Asla gitme ne olursa olsun gitme. Annen neden bir şey yapmadı? Anlatınca ne dedi? Belki yanlış anladığını düşünüyordur? Bir anne böyle bir durumda asla kayıtsız kalamaz çünkü.

Kusura bakmayın ama annem biliyor dedikten sonraki yorumlarınızı okumaya dayanamadım. Annenizin iyi şeyler yaşamaması bir bahane olamaz. Kızıma dokunacak adamı var ya öyle bir hale getiririm ki bir daha değil bir çocuğa dokunmak nefes alırken bile iki kere düşünür. Bir de onun evine gidiliyor. Gerçekten aklım almıyor bazı şeyleri, kusura bakmayın.

Salak değilsin sadece gençsin. Eminim kendin için en güzel yolu bulursun. Kendini korumayı öğrenmek için böyle kötü bişey yaşaman çok üzücü. Ama artık o toy çocuk değilsin nerdeyse 18 yaşında genç yetişkinsin. Önünde üniversite var. Başka şehre gidip orada kalmayı isteyerek sana olanları hatırlatan evden uzaklaşabilirsin. Bu fırsatı kaçırmamanı öneririm

Çok üzücü. Diğer ülkeleri bilmiyorum ama bizim ülkede sözlü ya da fiziksel hiçbir tacize uğramamış kız çocuğu ve kadın yoktur. Ne b.ktan iş.
Ek olarak karısını aldatan adamın evine asla çocuklarımla gitmem görüşmem. Hatta kocasını aldatan kadının evine de gitmem çocuk göndermem. Aklı başka şeye çalışıyordur otomatik olarak. Ailenizin ağır ihmali söz konusu.

Ya ne işiniz var o pisliğin evinde!! Tüm aileden uzak dur, anneni de uzak tut..Adam sana yaptıklarına rağmen yıllarca gerçek ortaya çıkmadı, bundan cesaret alıp bir fırsatını bulsa kimbilir neler yapacak. Akıl sagligin için uzak dur, silin onları defterden..Bir uzmandan da acil destek al. Onlara gitmek, onlarla hala görüşmek ne demek, sağlıklı düşünemiyorsun, uzmana anlat tüm bunlari, hala onlara gittiğinizi, baban bilse ne tepki verirdi, annenin de bile bile onlarla görüşmesi normalin dışında. Peki annen ve onun karısı biliyor demişsin, onlara ne zaman anlattın,ne zamandan beri biliyorlar, duyduklarında ne tepki verdiler. O kadin bu pis sapığı niye boşamadı

30 'lu yaşlarında daha çok anlayacağın şeyleri zaman kazandırıp sana 18 yaşında iken anlatıyorum çok şanslı olursun idrak edip hayatında uygulamaya koyarsan. Bak güzelim, tedirgin hissettiğin hiçbir ortamda bulunmamalisin, hiç kimseye güvenme bu tarz tacizlerin çoğunluğu 1. Derece akrabalardan onun bir alt seviyesi yakın eş dosttan en düşügüde yedi kat yabancıdan gelir. Kendin yaşamışsın ne yazık ki susmuşsun hâlâ görüşmeye devam ediyorsun ve bu adam bundan cesaret alıp senede 1 dahi olsa o cesareti gösterip sana dokunmaya calisabiliyor. Sırf çocukları arkadaşım aman annemin de ortamı bozulmasın diye bu iletişimi kesmeyerek bu zemini hazırlayarak sende suçlusun. Kendi çocuğun olduğunda lütfen ona inan, onu asla komşuya falan hatta yakınlarına bile emanet etme ( çalışırsan annene veya kayinvaliden hariç güvendiğin sürece ). Çalışmıyor olursan gözünün önünden ayırma, ne dayı ne amca asla yanlarında uyutma, ders çalışmaya konu komşuya gönderme beraber calisilacaksa yanında git göz önünde tut, oyun oynarlarken bile odalarının kapısı hep açık olsun sık sık kontrol et. Bu arada senin psikolojik destekten önce o insanlarla bağını koparmaya ihtiyacın var, olması gerekende bu zaten.

Kendi çocuklarına da benzer şeyler yapmadığının garantisi yok

Gizlice video çekerek görüntü alın, onu tehdit edin, devam ederse ifşa edeceğim dersiniz. Twitter'da sürekli paylaşıyor kadınlar. Göz yummayin lütfen.

Onları görmeye devam edersen, hatta yakınlarında yaşamaya devam edersen yeni bir sayfa açman çok zor. Hayatından çıkarman gerekiyor ama yalnız kalmaktan korkup yapamıyorsun sanırım. Psikolog seni yönlendirir zaten ama lütfen en güzel yıllarını değmeyecek şerefsizler için ziyan etme.

Keşke gerizekalı olsa ama bence kızına sahip çıkmayacak kadar güçsüz ve vicdansız. Üzgünüm kendi sebepleri vardır mutlaka ama böyle böyle bi kısır döngü devam ediyor şerefsiz eril zihniyet istediğini yapıyor.

Ailemde hayır sülalemde bir tane normal insan yok
Belli zaten annende biliyor deyince.. Anneni de taciz etmiş mi diye sordun mu hiç belki bunu sorarsan utanırdı seni oraya yılda 3-4 kere götümez..

Gitme görüşme o adamla aynı ortamda bulunma
Ben de ilkokul öğretmenim tarafından tacize uğradım kucağına oturtur her yerimi ellerdi yaşlı sapık
Daha geçen babama beni sormuş büyüdü mü ne yaptı diye, selam söylemiş. Cinlerim tepeme çıktı hatırlamadığımı düşünüyor herhalde

Korkunç bir eşi,kötü bir ailesi acı bir geçmişi olabilir annenin ,ama hiç biri evladına dokunan o şerefsize suskun kalmanın o iğrenç adamın karısıyla komsuculuk oynamanın bahanesi olamaz...

Ya bide oğlunun nefes alışı da yani demişin sen sen ol kuzum böyle cinsi bozuk bir babanın çocuğuna aşık olsan bile uzak dur başlıkta yazdığın gibi onların gözü önünde olmuş belki onlarda taciz edildi.. ALLAH korusun seni gene ucuz kurtulmuşsun şimdilik ve annene uyup gitmeye devam edersen kim bilir o ucuz kurtuldun dedim şeylerde ola bilir dikat et

Hatırladığın dan çok emin merak etme pislik seni unutmadığını duyurmaya çalışıyor belliki pislik sapık

Neden hâlâ gidiyorsun ki ? Bn olsam küçükken yaptığını anlatamasam bile yetişkin halimle ortalığı yikardim. Bnce biraz da sesiz kalacağını bildiği çocuklara yapıyorlar böyle . Korkacak bi sey yok bağırın avazınız çıktığı kadar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…