- 14 Eylül 2014
- 1.726
- 3.275
En iyisini yapmışsınız.Lutfen vazgeçmeyin.Bu olanlarda sizin hiçbir suçunuz yok.Benim de küçük bir kızım var.Size onasarildigim gibi sarılmak isterdim.Umarim güzel bir ömrünüz olur.Haklısın. Zaten psikiyatriden randevu aldım bir şeyleri bende anlamdırmak ve birilerine anlatmak istiyorum.
Asla gitme ne olursa olsun gitme. Annen neden bir şey yapmadı? Anlatınca ne dedi? Belki yanlış anladığını düşünüyordur? Bir anne böyle bir durumda asla kayıtsız kalamaz çünkü.Benim annem neden bir şey yapmadı bilmiyorum. Bende yaşadığım şeyin iğrenç bir şey olduğunu yeni yeni fark ediyorum. O zamandan beri gitmemeye çalışıyorum zaten ama artık hiç gitmeyeceğim evde olsada olmasada.
Salak değilsin sadece gençsin. Eminim kendin için en güzel yolu bulursun. Kendini korumayı öğrenmek için böyle kötü bişey yaşaman çok üzücü. Ama artık o toy çocuk değilsin nerdeyse 18 yaşında genç yetişkinsin. Önünde üniversite var. Başka şehre gidip orada kalmayı isteyerek sana olanları hatırlatan evden uzaklaşabilirsin. Bu fırsatı kaçırmamanı öneririmHaklısın... Ben burdaki yorumları okumadan önce neden görüştüğümü hiç düşünmemiştim. Neden onlarla görüşmeye devam ettiğimi savunmaya çalışsamda neden savunduğumu bile bilmiyorum. Düşündükçe ne kadar salak olduğumu fark ediyorum. Kafam çok karışık umarım psikolojik tedavi ile bir şeyleri kafamda oturtabilirim. Hayatımdan o aileyi çıkartacağım.
Çok üzücü. Diğer ülkeleri bilmiyorum ama bizim ülkede sözlü ya da fiziksel hiçbir tacize uğramamış kız çocuğu ve kadın yoktur. Ne b.ktan iş.Kaç yaşlarındaydım hatırlamıyorum ama onun dokunuşlarını hâlâ hatırlıyorum oyun oynarken yoruldum dinlenelim tarzı şeyler söyleyip kucağına oturturdu beni kendine bastırırdı ne olduğunu anlamasamda rahatsız olurdum ama üzülmesin diye söylemezdim sadece oyun oynamak istiyorum derdim hemen karşımızda yaşıtım olan oğlu ve benden 3 yaş küçük kızı oynamaya devam ederken bende onu oyuna tekrar katılmak için ikna etmeye çalışırdım çoğu zaman onlara misafirliğe giderdik çerez tabağı telefon vb şeyleri ona verirken elini mutlaka elime sürterek alırdı yine rahatsız olurdum söyleyemezdim yine bir gün babam evimizin damından bir şey istedi kiler gibi kullandığımız bir yerdi lambası patlak akşam olduğu için karanlıktı elimde telefon ışığıyla korkarak babamın istediği şeyi aradım ama bulamadım o da bulamadığım için geliyordu merdivenlerden çıktığını duyduğumda daha çok korkmuştum çünkü onunla ne zaman tek kalsam bana dokunuyordu benim yanıma gelip arkadan olmayan göğüslerimi okşayıp sıkışını hatırlıyorum o iğrenç nefes alış verişini hatırlıyorum hiç bir şey yapmıyormuş gibi rahatça bulamadığım o şey hakkında konuştuğunu hatırlıyorum bizim kiracımızdı o adam üstümüzdeki dairede oturuyorlardı ben onun oğlunu seviyordum çocukluk aşkımdı benim beraber büyüdük 8. Sınıfa kadar beraber okuduk kızı var benden 3 yaş küçük biz her yaz birlikte giderdik tatile akşamları çaya çağırırdık beraber dizi izlerdik babamla her gün yüz yüze gelirdi annemler bir yere gideceği zaman beni ona emanet ederlerdi nerden bilsinler onun kendi çocuklarının önünde aile dostunun çocuğunu taciz edeceğini nasıl ya neremden etkilendin bebekliğimi bile gördün ya elinde büyüdüm desem yeridir kızın ve oğlunla oynarken sana çok mu güzel geldim yoksa olmayan göğüslerimden mi etkilendin artık çok görüşmesek de arada bir evlerine gidiyoruz ve o el teması asla bitmiyor su istiyor bardağı alırken elini elime sürtüyor verirken yine aynı oğluda büyüyünce aynı babası gibi nefes almaya başladı o sesi her duyduğumda garip hissediyorum damdaki anlar korkum aklıma geliyor Karısıda kocasının ne bok olduğunu biliyor kadını defalarca aldatmış boşanmak istiyor ama çocukları için boşanmıyor belkide başka sebepleride vardır bilmiyorum Bunları yazma sebebim hem kendim için hem sizin için yaşadıklarımın bir kısmını anlatmak bana az da olsa iyi geldi size söylemek istediğim şeyse eğer böyle bir durumdaysanız kesinlikle bir büyüğünüze söyleyin aileniz ile ilişkiniz iyi değilse okulunuzdaki rehberlik öğretmenine söyleyin eğer çocuğunuz varsa ona tatlı dille bunları anlatın çocuğunuz küçük de olsa biri ona dokunduğunda bunun yanlış olduğunu anlatsanız yeter çocuğunuz küçükde olsa sapık herkese sapıktır ne yaşa nede cinsiyete bakar
Kendine bu eziyeti arkadaşını ne kadar çok seversen sev yaşatma bu çok başka bir şey kendin acı çektiriyorsun hissetmesen deBunların cevabı bende de yok bilmiyorum.Ne kadar bir şeyler söylesemde asıl sebebi ben bile bilmiyorum…
Ya ne işiniz var o pisliğin evinde!! Tüm aileden uzak dur, anneni de uzak tut..Adam sana yaptıklarına rağmen yıllarca gerçek ortaya çıkmadı, bundan cesaret alıp bir fırsatını bulsa kimbilir neler yapacak. Akıl sagligin için uzak dur, silin onları defterden..Bir uzmandan da acil destek al. Onlara gitmek, onlarla hala görüşmek ne demek, sağlıklı düşünemiyorsun, uzmana anlat tüm bunlari, hala onlara gittiğinizi, baban bilse ne tepki verirdi, annenin de bile bile onlarla görüşmesi normalin dışında. Peki annen ve onun karısı biliyor demişsin, onlara ne zaman anlattın,ne zamandan beri biliyorlar, duyduklarında ne tepki verdiler. O kadin bu pis sapığı niye boşamadıZorla götürmüyor zaten adamı en son geçen sene gördüm. Oda dershane çıkışı annem ordaydı o yüzden oraya gittim kızının odasında kızıyla oturuyordum. Ayrıca o kadar kişinin arasında bir şey yapmaya kalksa en başta kendi oğlu gider döver adamı oğlu beni taciz ettiğini bilmiyor
Kendi çocuklarına da benzer şeyler yapmadığının garantisi yokTeşekkürler zaten artık eskisi gibi değiliz nadir görüşürüz ben sadece o aileyle değil herkesten kendimi soyutlamaya başladım. Herkes gözümde potansiyel suçlu. Şikayet etmeyi bende isterdim ama hem kanıtım yok hemde hayatımda daha fazla stres istemiyorum. Annemin neden böyle yaptığını bilmiyorum. O kadın kocasını zaten sevmiyor en son hatırladığım kadarıyla oğlu boşanmalarını istemiyordu. Oğlu büyük ihtimalle dul kadın orspuolur kafasında. Kızı da babasının sapıklığını biliyormu bilmiyorum ama kötü biri olduğunun farkında oda ayrılmalarını istiyor. Ama o konuyu gerçekten bilmiyorum tek bildiğim kadının boşanmak istemesi.
Gizlice video çekerek görüntü alın, onu tehdit edin, devam ederse ifşa edeceğim dersiniz. Twitter'da sürekli paylaşıyor kadınlar. Göz yummayin lütfen.Kaç yaşlarındaydım hatırlamıyorum ama onun dokunuşlarını hâlâ hatırlıyorum oyun oynarken yoruldum dinlenelim tarzı şeyler söyleyip kucağına oturturdu beni kendine bastırırdı ne olduğunu anlamasamda rahatsız olurdum ama üzülmesin diye söylemezdim sadece oyun oynamak istiyorum derdim hemen karşımızda yaşıtım olan oğlu ve benden 3 yaş küçük kızı oynamaya devam ederken bende onu oyuna tekrar katılmak için ikna etmeye çalışırdım çoğu zaman onlara misafirliğe giderdik çerez tabağı telefon vb şeyleri ona verirken elini mutlaka elime sürterek alırdı yine rahatsız olurdum söyleyemezdim yine bir gün babam evimizin damından bir şey istedi kiler gibi kullandığımız bir yerdi lambası patlak akşam olduğu için karanlıktı elimde telefon ışığıyla korkarak babamın istediği şeyi aradım ama bulamadım o da bulamadığım için geliyordu merdivenlerden çıktığını duyduğumda daha çok korkmuştum çünkü onunla ne zaman tek kalsam bana dokunuyordu benim yanıma gelip arkadan olmayan göğüslerimi okşayıp sıkışını hatırlıyorum o iğrenç nefes alış verişini hatırlıyorum hiç bir şey yapmıyormuş gibi rahatça bulamadığım o şey hakkında konuştuğunu hatırlıyorum bizim kiracımızdı o adam üstümüzdeki dairede oturuyorlardı ben onun oğlunu seviyordum çocukluk aşkımdı benim beraber büyüdük 8. Sınıfa kadar beraber okuduk kızı var benden 3 yaş küçük biz her yaz birlikte giderdik tatile akşamları çaya çağırırdık beraber dizi izlerdik babamla her gün yüz yüze gelirdi annemler bir yere gideceği zaman beni ona emanet ederlerdi nerden bilsinler onun kendi çocuklarının önünde aile dostunun çocuğunu taciz edeceğini nasıl ya neremden etkilendin bebekliğimi bile gördün ya elinde büyüdüm desem yeridir kızın ve oğlunla oynarken sana çok mu güzel geldim yoksa olmayan göğüslerimden mi etkilendin artık çok görüşmesek de arada bir evlerine gidiyoruz ve o el teması asla bitmiyor su istiyor bardağı alırken elini elime sürtüyor verirken yine aynı oğluda büyüyünce aynı babası gibi nefes almaya başladı o sesi her duyduğumda garip hissediyorum damdaki anlar korkum aklıma geliyor Karısıda kocasının ne bok olduğunu biliyor kadını defalarca aldatmış boşanmak istiyor ama çocukları için boşanmıyor belkide başka sebepleride vardır bilmiyorum Bunları yazma sebebim hem kendim için hem sizin için yaşadıklarımın bir kısmını anlatmak bana az da olsa iyi geldi size söylemek istediğim şeyse eğer böyle bir durumdaysanız kesinlikle bir büyüğünüze söyleyin aileniz ile ilişkiniz iyi değilse okulunuzdaki rehberlik öğretmenine söyleyin eğer çocuğunuz varsa ona tatlı dille bunları anlatın çocuğunuz küçük de olsa biri ona dokunduğunda bunun yanlış olduğunu anlatsanız yeter çocuğunuz küçükde olsa sapık herkese sapıktır ne yaşa nede cinsiyete bakar
Onları görmeye devam edersen, hatta yakınlarında yaşamaya devam edersen yeni bir sayfa açman çok zor. Hayatından çıkarman gerekiyor ama yalnız kalmaktan korkup yapamıyorsun sanırım. Psikolog seni yönlendirir zaten ama lütfen en güzel yıllarını değmeyecek şerefsizler için ziyan etme.Yapamıyorum hiçbir şey içimden gelmiyor. Sosyal hayatım depremden sonra çöküşe girdi gittikçe yıkılıyor tek bir bina kaldı onunda kolonu yok. Ailevi sorunlara girmiyorum bile. Akademik olarak bir şeyler yapmak istiyorum ama olmuyor bir şeylere başlasam devamının geleceğini biliyorum ama başlayamıyorum
Keşke gerizekalı olsa ama bence kızına sahip çıkmayacak kadar güçsüz ve vicdansız. Üzgünüm kendi sebepleri vardır mutlaka ama böyle böyle bi kısır döngü devam ediyor şerefsiz eril zihniyet istediğini yapıyor.Anneniz geri zekalı mı?? Beyin yerine başka bir şey mi taşıyor??? Kızım bunu anlatacak ben o adamı parçalarım,diyelim namus" düşkünü" bir cevren var kızıma zarar gelsin istemiyorum o kadınla arkadaşlığı bitirir ömür boyu görmem, arkadaşmış içine ederim böyle arkadaşın.Anneniz sizi koruyacak yeterliliğe ve akla sahip değil siz kendinizi koruyun psikologa gidin,uzak durun ,okuyun kendinizi kurtarın,savunma sporlarına gidin ozguveninizi geliştirin......
Belli zaten annende biliyor deyince.. Anneni de taciz etmiş mi diye sordun mu hiç belki bunu sorarsan utanırdı seni oraya yılda 3-4 kere götümez..Ailemde hayır sülalemde bir tane normal insan yok
Korkunç bir eşi,kötü bir ailesi acı bir geçmişi olabilir annenin ,ama hiç biri evladına dokunan o şerefsize suskun kalmanın o iğrenç adamın karısıyla komsuculuk oynamanın bahanesi olamaz...Keşke gerizekalı olsa ama bence kızına sahip çıkmayacak kadar güçsüz ve vicdansız. Üzgünüm kendi sebepleri vardır mutlaka ama böyle böyle bi kısır döngü devam ediyor şerefsiz eril zihniyet istediğini yapıyor.
Hatırladığın dan çok emin merak etme pislik seni unutmadığını duyurmaya çalışıyor belliki pislik sapıkGitme görüşme o adamla aynı ortamda bulunma
Ben de ilkokul öğretmenim tarafından tacize uğradım kucağına oturtur her yerimi ellerdi yaşlı sapık
Daha geçen babama beni sormuş büyüdü mü ne yaptı diye, selam söylemiş. Cinlerim tepeme çıktı hatırlamadığımı düşünüyor herhalde
Neden hâlâ gidiyorsun ki ? Bn olsam küçükken yaptığını anlatamasam bile yetişkin halimle ortalığı yikardim. Bnce biraz da sesiz kalacağını bildiği çocuklara yapıyorlar böyle . Korkacak bi sey yok bağırın avazınız çıktığı kadarKaç yaşlarındaydım hatırlamıyorum ama onun dokunuşlarını hâlâ hatırlıyorum oyun oynarken yoruldum dinlenelim tarzı şeyler söyleyip kucağına oturturdu beni kendine bastırırdı ne olduğunu anlamasamda rahatsız olurdum ama üzülmesin diye söylemezdim sadece oyun oynamak istiyorum derdim hemen karşımızda yaşıtım olan oğlu ve benden 3 yaş küçük kızı oynamaya devam ederken bende onu oyuna tekrar katılmak için ikna etmeye çalışırdım çoğu zaman onlara misafirliğe giderdik çerez tabağı telefon vb şeyleri ona verirken elini mutlaka elime sürterek alırdı yine rahatsız olurdum söyleyemezdim yine bir gün babam evimizin damından bir şey istedi kiler gibi kullandığımız bir yerdi lambası patlak akşam olduğu için karanlıktı elimde telefon ışığıyla korkarak babamın istediği şeyi aradım ama bulamadım o da bulamadığım için geliyordu merdivenlerden çıktığını duyduğumda daha çok korkmuştum çünkü onunla ne zaman tek kalsam bana dokunuyordu benim yanıma gelip arkadan olmayan göğüslerimi okşayıp sıkışını hatırlıyorum o iğrenç nefes alış verişini hatırlıyorum hiç bir şey yapmıyormuş gibi rahatça bulamadığım o şey hakkında konuştuğunu hatırlıyorum bizim kiracımızdı o adam üstümüzdeki dairede oturuyorlardı ben onun oğlunu seviyordum çocukluk aşkımdı benim beraber büyüdük 8. Sınıfa kadar beraber okuduk kızı var benden 3 yaş küçük biz her yaz birlikte giderdik tatile akşamları çaya çağırırdık beraber dizi izlerdik babamla her gün yüz yüze gelirdi annemler bir yere gideceği zaman beni ona emanet ederlerdi nerden bilsinler onun kendi çocuklarının önünde aile dostunun çocuğunu taciz edeceğini nasıl ya neremden etkilendin bebekliğimi bile gördün ya elinde büyüdüm desem yeridir kızın ve oğlunla oynarken sana çok mu güzel geldim yoksa olmayan göğüslerimden mi etkilendin artık çok görüşmesek de arada bir evlerine gidiyoruz ve o el teması asla bitmiyor su istiyor bardağı alırken elini elime sürtüyor verirken yine aynı oğluda büyüyünce aynı babası gibi nefes almaya başladı o sesi her duyduğumda garip hissediyorum damdaki anlar korkum aklıma geliyor Karısıda kocasının ne bok olduğunu biliyor kadını defalarca aldatmış boşanmak istiyor ama çocukları için boşanmıyor belkide başka sebepleride vardır bilmiyorum Bunları yazma sebebim hem kendim için hem sizin için yaşadıklarımın bir kısmını anlatmak bana az da olsa iyi geldi size söylemek istediğim şeyse eğer böyle bir durumdaysanız kesinlikle bir büyüğünüze söyleyin aileniz ile ilişkiniz iyi değilse okulunuzdaki rehberlik öğretmenine söyleyin eğer çocuğunuz varsa ona tatlı dille bunları anlatın çocuğunuz küçük de olsa biri ona dokunduğunda bunun yanlış olduğunu anlatsanız yeter çocuğunuz küçükde olsa sapık herkese sapıktır ne yaşa nede cinsiyete bakar