Küçükken tacize uğradım

Nasıl delile gerek yok? Yani öyle olabiliyor mu ki?

İnsan annesini seçemiyor.

Annem ve onu karısı biliyor uzak tutmaya çalışıyor cezasınıda nasıl alabilirki kanıtım yok yıllar geçmiş üstünden yalanlayabilir yalanlamasa bile içeriye bile girmez bu sistemle
Annen biliyor ve hala karisiylami gorusuyor bu nasil bi mide dalgami geciyosun annenin yerinde olsam o adamin gozlerini oyup eline verirdim

Neyse kafana takma. Çok büyük travmaya yol açacak bir taciz olmamış. O adamı hiç görmüyor olsan, su anda hayal meyal hatırladığın bişey olurdu. O aileyi görmemen lazım. Sorun ordan kaynaklanıyor

Yaşadığın hiçbirşey senin suçun değil.
Böyle bir adamla aynı ortamda bulunma.
Başka çocuklara yapamasın diye şikayetçi ol demek isterim ama muhtemelen ispat delil olmadığı için seni daha fazla yıpratır bu süreç.
Annenin huyunu sen bilirsin, sana destek olacak biriyse kesinlikle paylaşmalısın.

çocuğun beyanı esastır bu konularda. biz daha geçen gün bir adamı tutukladik bu konudan. aşağı yukarı sizin konu kadardi olay. Allah uzak etsin böyle insanlardan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…