Küçükken tacize uğradım

Annenize de zamanla kızacaksınız. Şimdi ne olsa anneniz, psikolojisi bozuk diye korumak istiyorsunuz isteyerek yaptığını düşünmüyorsunuz. Ama günün sonunda en çok siz kizacaksiniz, o zaman maalesef biraz daha moraliniz bozulacak. Gitmeyin oraya. Bu konuyu da bir daha annenize de açmayın. Herkesin başına gelebilecek şeyler bence. Kimse mağdur bir çocuğun psikolojisini anlamıyor. Neden gitmeye devam ediyorsun diyenlere Ayşe Özmen'in Sen Gülerken kitabını ve Büşra Sanay'ın Kardeşini Doğurmak kitabını öneririm. Çocuklar önce tacize uğradığını anlamıyor anlayınca da nasil davranacağı konusunda bocalıyor. Oldukça korumasız olmaları bedenlerinin küçüklüğünden değil sadece, ruhları da kötülük olduğunu biraz anlasa da nasıl davranacağını kestiremiyor. Hele güçlü bir aileye sahip değillerse zaten konu sahibi gibi bocalıyorlarlar. O yüzden kendinize yeni bir hayat kurunca, yeni şeyler ile ilgilenince bu hislerin geçeceğine emin olun. Geçmese bile oldukça azalır. Annenizle ilgili de kizacaksaniz kızın ama yine de anneniz sevmeniz ve anlamaya çalışmanızı anlıyorum. Maalesef anlaşılacak bir tarafı yok ama gerçek bir psikolojik sorunu yoksa.

18 yaşına girmemişsin hemen şikayet et.Delile ispata gerek yok. Siciline işlesin pis sapığın ve belki ceza da alır. Hem için soğur hem de bşr daha kimseye yan gözle bakamaz! O pislik oğlu da öyle çirkin nefes alamaz. İğrenç mikroplar. Aileni de Allah bildiği gibi yapsın. Benim annem 65 yaşında birinin bize göz ucuyla bakmasını anlar. Babam alkol kullanınca odamızı kilitlerdi. Nerde benim annem nerde senin annen! Biliyormuş da uzak tutuyormuşşşş!! İnsta da saadet Özkan Efe var. Ucim kurucusu. Çocuklar için her şeyi yapar. Yaz ona mutlaka. Ne gerekirse yapacağına adım gibi eminim

Güzelim sen daha küçücük kızsın, kızıyla yakınım gidiyorum diye bişey yok ya plan yapsa eve gelse Allah muhafaza,böyle riskler alınır mı? Madem şikayet edemiyorsun uzaklaş ne sebeple olursa olsun aynı ortamda bulunma. Kızı size gelsin yada hiç görüşme.

Annem ve onu karısı biliyor uzak tutmaya çalışıyor cezasınıda nasıl alabilirki kanıtım yok yıllar geçmiş üstünden yalanlayabilir yalanlamasa bile içeriye bile girmez bu sistemle
Anneniz bile bile niye görüşmeye devam ediyor. Gidip yüzüne tükürüp rezil edemedi mi?
Yani hayretler içinde okuyorum bazen ben buradaki konuları.

Bu toplumu bu yüzden sevmiyorum. Mağdur olan hep utanması cekinmesi gereken kişi oluyor. Suçluysa hep pişkin çünkü erkek.

Küçüktüm ne olduğunu bile bilmiyordum bir süre sonra anneme demiştim ne olduğunu bilmeden onun bizimle tatile gelmemesini istemiştim onlarda neden diye sorunca göğüslerimi gösterip buralarıma dokunuyor demiştim ama sonra ne oldu hatırlamıyorum hafızam kesik kesik ayrıca devlette psikiyatriye gittim doğru düzgün bir şey sormadan ilaç verip yolladı ilacı kullanacağım işe yararsa devam yaramazsada özel psikiyatriye gideceğim

Asla gitme ne olursa olsun gitme. Annen neden bir şey yapmadı? Anlatınca ne dedi? Belki yanlış anladığını düşünüyordur? Bir anne böyle bir durumda asla kayıtsız kalamaz çünkü.
Ne yaptı nasıl tepki verdi onu bile hatırlamıyorum çok küçüktüm kesik kesik hatırlıyorum zaten çoğu şeyi

Bilmiyorumum hayatımda yeterince mücadele var başka bir mücadeleye hazır değilim sanırım

Önemli değil. Bende yeni yeni sorguluyorum annemin bir şey yapmadığını neden yapmadığını hiç düşünmemiştim aynı şekilde neden evine gidildiğinide bu yorumları okuyana kadar bana normal geliyordu

Teşekkürler. Umarım bir yeri kazanıp gidebilirim.

Bu konuya yazdığın diğer yorumları okuyamadım o yüzden okuyor musun ya da ne mezunusun falan bilmiyorum ama atanıp şehir dışında ailenden uzak bir hayat kurmanı tavsiye ederim. O evde, o çevrede olduğun sürece iyileşemezsin ve annenin durumu öğrenince ortalığı ayağa kaldırması gerekirken pasif kalmış, Allah korusun yarın birgün kötü bir olay yaşasan(t*ciz olarak demiyorum) o yapıda olan biri bence yine arkanda durmaz. Bence iyileşmenin anahtarı atanıp kendine ailenden uzak bir şehirde yeni bir hayat kurmak ve bu süreçte sınavlarına çalışırken de terapi almak.

Annem ve onu karısı biliyor uzak tutmaya çalışıyor cezasınıda nasıl alabilirki kanıtım yok yıllar geçmiş üstünden yalanlayabilir yalanlamasa bile içeriye bile girmez bu sistemle
Yuh ya nasıl anne o
Nasıl hesap sormaz
Ben ortaokul dönemindeyken beni rahatsız eden sapıkça şaf atan bikeresinde takip eden komşu vardı,bi sürü çocuğu vardı pisliğin.
Şİmdi evli çocukluyım.Geçenlerde anneme anlattım.
Kalktı duramadı yerinde hesap sormaya gidiyordu zor ikna ettim yıllar geçmiş üstünden.
Ki asla görüşmemiz falan yok.
Annenize çok şaşırdım

Dün psikiyatriye gittim devlete gitmek gibi bir hata yaptım doğrudan hayatımı anlatmak istemediğim için sadece sınav senem çalışmakta zorlanıyorum ailevi sorunlarımda var dedim kaygıların için ilaç yazacağım diyip yolladı. Annem, teyzem(belkide başkalarıda vardı hatırlamıyorum her şey kesik kesik) tatil planı yapıyordu banada kimler gelsin diye sordular bende o ailenin hepsini saydım o adam hariç onlarda o amcan niye gelmesin diyince göğüslerimi gösterip buralarıma dokunuyor demiştim devamında ne oldu bilmiyorum hatırlamıyorum

Oğluna şuan aşık falan değildim küçükken en çok gördüğüm oydu o yüzden onu seviyordum. Haklısın.

Haklısın teşekkürler

Gizlice video çekerek görüntü alın, onu tehdit edin, devam ederse ifşa edeceğim dersiniz. Twitter'da sürekli paylaşıyor kadınlar. Göz yummayin lütfen.
Bardağı alırken elime dokundu diye bir şey yapacaklarını düşünmüyorum. Ayrıca bunlarla uğraşacak gücüm yok.

Böyle insanlar yaşamayı haketmiyor

Anneme içten içe her zaman kızıyorum zaten. Hatta bazen nefret ediyorum sadece bu olay için değil başka şeyler içinde. Oda bunu hissediyor. Ama ben her seferinde üzülmemesi için yalandan seni seviyorum diyorum çünkü hissederek söylemek içimden gelmiyor gelse bile nasıl denir bilmiyorum. Beni anladığınız için teşekkürler.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…