Annenize de zamanla kızacaksınız. Şimdi ne olsa anneniz, psikolojisi bozuk diye korumak istiyorsunuz isteyerek yaptığını düşünmüyorsunuz. Ama günün sonunda en çok siz kizacaksiniz, o zaman maalesef biraz daha moraliniz bozulacak. Gitmeyin oraya. Bu konuyu da bir daha annenize de açmayın. Herkesin başına gelebilecek şeyler bence. Kimse mağdur bir çocuğun psikolojisini anlamıyor. Neden gitmeye devam ediyorsun diyenlere Ayşe Özmen'in Sen Gülerken kitabını ve Büşra Sanay'ın Kardeşini Doğurmak kitabını öneririm. Çocuklar önce tacize uğradığını anlamıyor anlayınca da nasil davranacağı konusunda bocalıyor. Oldukça korumasız olmaları bedenlerinin küçüklüğünden değil sadece, ruhları da kötülük olduğunu biraz anlasa da nasıl davranacağını kestiremiyor. Hele güçlü bir aileye sahip değillerse zaten konu sahibi gibi bocalıyorlarlar. O yüzden kendinize yeni bir hayat kurunca, yeni şeyler ile ilgilenince bu hislerin geçeceğine emin olun. Geçmese bile oldukça azalır. Annenizle ilgili de kizacaksaniz kızın ama yine de anneniz sevmeniz ve anlamaya çalışmanızı anlıyorum. Maalesef anlaşılacak bir tarafı yok ama gerçek bir psikolojik sorunu yoksa.Benim annem neden bir şey yapmadı bilmiyorum. Bende yaşadığım şeyin iğrenç bir şey olduğunu yeni yeni fark ediyorum. O zamandan beri gitmemeye çalışıyorum zaten ama artık hiç gitmeyeceğim evde olsada olmasada.
Güzelim sen daha küçücük kızsın, kızıyla yakınım gidiyorum diye bişey yok ya plan yapsa eve gelse Allah muhafaza,böyle riskler alınır mı? Madem şikayet edemiyorsun uzaklaş ne sebeple olursa olsun aynı ortamda bulunma. Kızı size gelsin yada hiç görüşme.Çünkü karısı ve annem eskisi gibi olmasa da arkadaşlar ve yılda 4-5 kere görüşüyorlar bende kızıyla yakınım biraz onun için gidiyorum genelde evde olmadığı zamanlarda gidiyoruz ama bazen denk geliyor yalnız kalmamaya çalışıyorum. 18 e gireceğim yakında
Anneniz bile bile niye görüşmeye devam ediyor. Gidip yüzüne tükürüp rezil edemedi mi?Annem ve onu karısı biliyor uzak tutmaya çalışıyor cezasınıda nasıl alabilirki kanıtım yok yıllar geçmiş üstünden yalanlayabilir yalanlamasa bile içeriye bile girmez bu sistemle
Küçüktüm ne olduğunu bile bilmiyordum bir süre sonra anneme demiştim ne olduğunu bilmeden onun bizimle tatile gelmemesini istemiştim onlarda neden diye sorunca göğüslerimi gösterip buralarıma dokunuyor demiştim ama sonra ne oldu hatırlamıyorum hafızam kesik kesik ayrıca devlette psikiyatriye gittim doğru düzgün bir şey sormadan ilaç verip yolladı ilacı kullanacağım işe yararsa devam yaramazsada özel psikiyatriye gideceğimEn iyisini yapmışsınız.Lutfen vazgeçmeyin.Bu olanlarda sizin hiçbir suçunuz yok.Benim de küçük bir kızım var.Size onasarildigim gibi sarılmak isterdim.Umarim güzel bir ömrünüz olur.
Birşeyi merak ediyorum.Olayin olduğu zamanlar niçin annenize veya babanıza birşey söylemediniz? Size inanmayacaklarini mi düşündünüz
Ne yaptı nasıl tepki verdi onu bile hatırlamıyorum çok küçüktüm kesik kesik hatırlıyorum zaten çoğu şeyiAsla gitme ne olursa olsun gitme. Annen neden bir şey yapmadı? Anlatınca ne dedi? Belki yanlış anladığını düşünüyordur? Bir anne böyle bir durumda asla kayıtsız kalamaz çünkü.
Bilmiyorumum hayatımda yeterince mücadele var başka bir mücadeleye hazır değilim sanırımArtık yapmıyor olmasının hiç bir önemi yok. Sen büyüdüğün için yapmıyordur. Başka küçüklere yapmadığı ne malum.
Neden hiçbişey olmamış gibi davranmayı tercih ediyorsun ?
Adam ceza almasa da çevrenizde bi duyulsun bilinsin yani neden yanına kar kalsın ki?
Önemli değil. Bende yeni yeni sorguluyorum annemin bir şey yapmadığını neden yapmadığını hiç düşünmemiştim aynı şekilde neden evine gidildiğinide bu yorumları okuyana kadar bana normal geliyorduKusura bakmayın ama annem biliyor dedikten sonraki yorumlarınızı okumaya dayanamadım. Annenizin iyi şeyler yaşamaması bir bahane olamaz. Kızıma dokunacak adamı var ya öyle bir hale getiririm ki bir daha değil bir çocuğa dokunmak nefes alırken bile iki kere düşünür. Bir de onun evine gidiliyor. Gerçekten aklım almıyor bazı şeyleri, kusura bakmayın.
Teşekkürler. Umarım bir yeri kazanıp gidebilirim.Salak değilsin sadece gençsin. Eminim kendin için en güzel yolu bulursun. Kendini korumayı öğrenmek için böyle kötü bişey yaşaman çok üzücü. Ama artık o toy çocuk değilsin nerdeyse 18 yaşında genç yetişkinsin. Önünde üniversite var. Başka şehre gidip orada kalmayı isteyerek sana olanları hatırlatan evden uzaklaşabilirsin. Bu fırsatı kaçırmamanı öneririm
Bu konuya yazdığın diğer yorumları okuyamadım o yüzden okuyor musun ya da ne mezunusun falan bilmiyorum ama atanıp şehir dışında ailenden uzak bir hayat kurmanı tavsiye ederim. O evde, o çevrede olduğun sürece iyileşemezsin ve annenin durumu öğrenince ortalığı ayağa kaldırması gerekirken pasif kalmış, Allah korusun yarın birgün kötü bir olay yaşasan(t*ciz olarak demiyorum) o yapıda olan biri bence yine arkanda durmaz. Bence iyileşmenin anahtarı atanıp kendine ailenden uzak bir şehirde yeni bir hayat kurmak ve bu süreçte sınavlarına çalışırken de terapi almak.Küçüktüm ne olduğunu bile bilmiyordum bir süre sonra anneme demiştim ne olduğunu bilmeden onun bizimle tatile gelmemesini istemiştim onlarda neden diye sorunca göğüslerimi gösterip buralarıma dokunuyor demiştim ama sonra ne oldu hatırlamıyorum hafızam kesik kesik ayrıca devlette psikiyatriye gittim doğru düzgün bir şey sormadan ilaç verip yolladı ilacı kullanacağım işe yararsa devam yaramazsada özel psikiyatriye gideceğim
Yuh ya nasıl anne oAnnem ve onu karısı biliyor uzak tutmaya çalışıyor cezasınıda nasıl alabilirki kanıtım yok yıllar geçmiş üstünden yalanlayabilir yalanlamasa bile içeriye bile girmez bu sistemle
Dün psikiyatriye gittim devlete gitmek gibi bir hata yaptım doğrudan hayatımı anlatmak istemediğim için sadece sınav senem çalışmakta zorlanıyorum ailevi sorunlarımda var dedim kaygıların için ilaç yazacağım diyip yolladı. Annem, teyzem(belkide başkalarıda vardı hatırlamıyorum her şey kesik kesik) tatil planı yapıyordu banada kimler gelsin diye sordular bende o ailenin hepsini saydım o adam hariç onlarda o amcan niye gelmesin diyince göğüslerimi gösterip buralarıma dokunuyor demiştim devamında ne oldu bilmiyorum hatırlamıyorumYa ne işiniz var o pisliğin evinde!! Tüm aileden uzak dur, anneni de uzak tut..Adam sana yaptıklarına rağmen yıllarca gerçek ortaya çıkmadı, bundan cesaret alıp bir fırsatını bulsa kimbilir neler yapacak. Akıl sagligin için uzak dur, silin onları defterden..Bir uzmandan da acil destek al. Onlara gitmek, onlarla hala görüşmek ne demek, sağlıklı düşünemiyorsun, uzmana anlat tüm bunlari, hala onlara gittiğinizi, baban bilse ne tepki verirdi, annenin de bile bile onlarla görüşmesi normalin dışında. Peki annen ve onun karısı biliyor demişsin, onlara ne zaman anlattın,ne zamandan beri biliyorlar, duyduklarında ne tepki verdiler. O kadin bu pis sapığı niye boşamadı
Oğluna şuan aşık falan değildim küçükken en çok gördüğüm oydu o yüzden onu seviyordum. Haklısın.Ya bide oğlunun nefes alışı da yani demişin sen sen ol kuzum böyle cinsi bozuk bir babanın çocuğuna aşık olsan bile uzak dur başlıkta yazdığın gibi onların gözü önünde olmuş belki onlarda taciz edildi.. ALLAH korusun seni gene ucuz kurtulmuşsun şimdilik ve annene uyup gitmeye devam edersen kim bilir o ucuz kurtuldun dedim şeylerde ola bilir dikat et
Haklısın teşekkürler30 'lu yaşlarında daha çok anlayacağın şeyleri zaman kazandırıp sana 18 yaşında iken anlatıyorum çok şanslı olursun idrak edip hayatında uygulamaya koyarsan. Bak güzelim, tedirgin hissettiğin hiçbir ortamda bulunmamalisin, hiç kimseye güvenme bu tarz tacizlerin çoğunluğu 1. Derece akrabalardan onun bir alt seviyesi yakın eş dosttan en düşügüde yedi kat yabancıdan gelir. Kendin yaşamışsın ne yazık ki susmuşsun hâlâ görüşmeye devam ediyorsun ve bu adam bundan cesaret alıp senede 1 dahi olsa o cesareti gösterip sana dokunmaya calisabiliyor. Sırf çocukları arkadaşım aman annemin de ortamı bozulmasın diye bu iletişimi kesmeyerek bu zemini hazırlayarak sende suçlusun. Kendi çocuğun olduğunda lütfen ona inan, onu asla komşuya falan hatta yakınlarına bile emanet etme ( çalışırsan annene veya kayinvaliden hariç güvendiğin sürece ). Çalışmıyor olursan gözünün önünden ayırma, ne dayı ne amca asla yanlarında uyutma, ders çalışmaya konu komşuya gönderme beraber calisilacaksa yanında git göz önünde tut, oyun oynarlarken bile odalarının kapısı hep açık olsun sık sık kontrol et. Bu arada senin psikolojik destekten önce o insanlarla bağını koparmaya ihtiyacın var, olması gerekende bu zaten.
Bardağı alırken elime dokundu diye bir şey yapacaklarını düşünmüyorum. Ayrıca bunlarla uğraşacak gücüm yok.Gizlice video çekerek görüntü alın, onu tehdit edin, devam ederse ifşa edeceğim dersiniz. Twitter'da sürekli paylaşıyor kadınlar. Göz yummayin lütfen.
Böyle insanlar yaşamayı haketmiyorGitme görüşme o adamla aynı ortamda bulunma
Ben de ilkokul öğretmenim tarafından tacize uğradım kucağına oturtur her yerimi ellerdi yaşlı sapık
Daha geçen babama beni sormuş büyüdü mü ne yaptı diye, selam söylemiş. Cinlerim tepeme çıktı hatırlamadığımı düşünüyor herhalde
Anneme içten içe her zaman kızıyorum zaten. Hatta bazen nefret ediyorum sadece bu olay için değil başka şeyler içinde. Oda bunu hissediyor. Ama ben her seferinde üzülmemesi için yalandan seni seviyorum diyorum çünkü hissederek söylemek içimden gelmiyor gelse bile nasıl denir bilmiyorum. Beni anladığınız için teşekkürler.Annenize de zamanla kızacaksınız. Şimdi ne olsa anneniz, psikolojisi bozuk diye korumak istiyorsunuz isteyerek yaptığını düşünmüyorsunuz. Ama günün sonunda en çok siz kizacaksiniz, o zaman maalesef biraz daha moraliniz bozulacak. Gitmeyin oraya. Bu konuyu da bir daha annenize de açmayın. Herkesin başına gelebilecek şeyler bence. Kimse mağdur bir çocuğun psikolojisini anlamıyor. Neden gitmeye devam ediyorsun diyenlere Ayşe Özmen'in Sen Gülerken kitabını ve Büşra Sanay'ın Kardeşini Doğurmak kitabını öneririm. Çocuklar önce tacize uğradığını anlamıyor anlayınca da nasil davranacağı konusunda bocalıyor. Oldukça korumasız olmaları bedenlerinin küçüklüğünden değil sadece, ruhları da kötülük olduğunu biraz anlasa da nasıl davranacağını kestiremiyor. Hele güçlü bir aileye sahip değillerse zaten konu sahibi gibi bocalıyorlarlar. O yüzden kendinize yeni bir hayat kurunca, yeni şeyler ile ilgilenince bu hislerin geçeceğine emin olun. Geçmese bile oldukça azalır. Annenizle ilgili de kizacaksaniz kızın ama yine de anneniz sevmeniz ve anlamaya çalışmanızı anlıyorum. Maalesef anlaşılacak bir tarafı yok ama gerçek bir psikolojik sorunu yoksa.
Sen ilk katıldığında fake şeyler mi paylaşıyordun?Yeni uye, fake konu diye umuyorum