- 11 Şubat 2023
- 7.544
- 13.848
Ee peki sen ne istiyorsun şuanda ? Kalbini kırmak istemiyorum yaşadığın şey korkunç bir olay inşallah sen de bu süreci çok kolay atlatirsin ama annen tacize uğradığını biliyor yine de bağı koparmiyor, sen bağı koparmiyorsun. kızı arkadaşım, oğlu çocukluk aşkım vs vs uzak dur diyoruz kızıyla anlasiyorum diyorsun yani . Hâlâ su verirken elimi oksuyor diyorsun şimdi de en son 1 yıl önce gördüm diyorsun.Anneme de çok yüklenmesek oda iyi şeyler yaşamadı psikolojisi pek iyi değil. Ayrıca zorla götürmüyor ben kızını sevdiğim için gidiyordum
Yapamıyorum hiçbir şey içimden gelmiyor. Sosyal hayatım depremden sonra çöküşe girdi gittikçe yıkılıyor tek bir bina kaldı onunda kolonu yok. Ailevi sorunlara girmiyorum bile. Akademik olarak bir şeyler yapmak istiyorum ama olmuyor bir şeylere başlasam devamının geleceğini biliyorum ama başlayamıyorumUnutmazsin ama gözünün önünde olmazsa da geriye atarsın ,hayatına odaklanıp güzel anılar biriktirebilirsin ,kendine zaman ayırıp en çok kendini sevebilirsin , kendinin en iyi versiyonu olmaya çalış bu akademik-sosyal olabilir.
Bunların temel sebebi yaşadıkların. O yüzden sana uzak dur diyorum. Maddi sıkıntın yokmuş ne güzel git bir psikologa tedavini ol ruhunu iyilestir sonra kendine odaklan. Okulunu oku meslek edin kendi paranı kazan ye iç gez hayatın tadını çıkar.Yapamıyorum hiçbir şey içimden gelmiyor. Sosyal hayatım depremden sonra çöküşe girdi gittikçe yıkılıyor tek bir bina kaldı onunda kolonu yok. Ailevi sorunlara girmiyorum bile. Akademik olarak bir şeyler yapmak istiyorum ama olmuyor bir şeylere başlasam devamının geleceğini biliyorum ama başlayamıyorum
Zaten açılacak bir aramız yok annem bana sevgi göstermek için geç kaldı. Aramızda sahte bir sevgi gösterisi var. Kendisi iyi şeyler yaşamadı diye bizim çocukluğumuzu kötü anlara boğdu.O zaman annenle arani ac hic normal degil…
Umarım bir şeyler yoluna girer. Bu hafta psikiyatri randevum var sanırım başlıyorum.Bunların temel sebebi yaşadıkların. O yüzden sana uzak dur diyorum. Maddi sıkıntın yokmuş ne güzel git bir psikologa tedavini ol ruhunu iyilestir sonra kendine odaklan. Okulunu oku meslek edin kendi paranı kazan ye iç gez hayatın tadını çıkar.
Herkes anne olamiyor sen en azindan iyileste kendi cocugun olursa en azindan annenin hatalarini yapmazsin.Zaten açılacak bir aramız yok annem bana sevgi göstermek için geç kaldı. Aramızda sahte bir sevgi gösterisi var. Kendisi iyi şeyler yaşamadı diye bizim çocukluğumuzu kötü anlara boğdu.
Adamla görüşmüyorum ztn evine gittimde eğer ordaysa bunu yapıyor. En son bir yıl önce denk gelmiş. Genelde evde olmadığı zamanlarda gidiyorum yada annesi ve kızı bizim eve geliyor. Annemin çok arkadaşı yok arada dertleşmek için buluşuyorlar. Oğlu da çocukluk aşkım evet sadece bana ironik geldiği için söyledim çocukluk aşkımın babası tarafından tacize uğramak ironik geliyor. Annem niye öyle yaptı bilmiyorum küçüktüm yeni yeni bir şeyleri anlamlandırıyorum 18 e gireceğim diye büyümedim bilmediğim çok şey var. Hayata toz pembe bakmışım yeni yeni görüyorum hayatın koyu renklerini. Annem çok bilinçli bir insan değildi kendiside babasının ona biçtiği hayatı yaşıyordu ne okul okumuş ne bişe yapmış 13 yaşında nişanlandırmışlar kuzeniyle annem ne gördü ki bir şey yapsın köyde yaşıyorduk o zamanlarda belkide elalem ne der kafasındaydı BİLMİYORUM sormak da istemiyorum ben evde annemle bile konuşmuyorum konuşmasınada katlanamıyorum ama annem oda bir insan ve 40 lı yaşlarında ilk defa mutlu olmaya çalışıyor bende daha fazla üzerine gelmek istemiyorum çünkü daha geçen yıl o sözde ailesi yüzünden intihara kalkıştıEe peki sen ne istiyorsun şuanda ? Kalbini kırmak istemiyorum yaşadığın şey korkunç bir olay inşallah sen de bu süreci çok kolay atlatirsin ama annen tacize uğradığını biliyor yine de bağı koparmiyor, sen bağı koparmiyorsun. kızı arkadaşım, oğlu çocukluk aşkım vs vs uzak dur diyoruz kızıyla anlasiyorum diyorsun yani . Hâlâ su verirken elimi oksuyor diyorsun şimdi de en son 1 yıl önce gördüm diyorsun.
Umarım iyi bir anne olabilirim.Herkes anne olamiyor sen en azindan iyileste kendi cocugun olursa en azindan annenin hatalarini yapmazsin.
Evet dedim tam olarak neyi sorguluyorsunuz anlamıyorum. Geçen sene oldu diye olmamış mı oluyor ben yarın gitsem yine aynısını yapacak çünkü adam sapık ayrıca elimi okşayışının veya en son hangi tarihte gördüğümü not almıyorum kusura bakmayınSen demedin mi su verirken hâlâ elimi oksuyor diye !
Bu yüzden gitmeyin diyorum.Evet dedim tam olarak neyi sorguluyorsunuz anlamıyorum. Geçen sene oldu diye olmamış mı oluyor ben yarın gitsem yine aynısını yapacak çünkü adam sapık ayrıca elimi okşayışının veya en son hangi tarihte gördüğümü not almıyorum kusura bakmayın
Teşekkürler ama zaten artık eskisi kadar görüşmüyoruz sanırım kendimi biraz yanlış anlattım.Su istiyorsa verme. Aynı ortamda bulunmamalısın.arkadasınla dısarda da görüsebilirsin böylece adamla karşılaşma olasılıgın olmaz
Anneniz geri zekalı mı?? Beyin yerine başka bir şey mi taşıyor??? Kızım bunu anlatacak ben o adamı parçalarım,diyelim namus" düşkünü" bir cevren var kızıma zarar gelsin istemiyorum o kadınla arkadaşlığı bitirir ömür boyu görmem, arkadaşmış içine ederim böyle arkadaşın.Anneniz sizi koruyacak yeterliliğe ve akla sahip değil siz kendinizi koruyun psikologa gidin,uzak durun ,okuyun kendinizi kurtarın,savunma sporlarına gidin ozguveninizi geliştirin......Annem ve onu karısı biliyor uzak tutmaya çalışıyor cezasınıda nasıl alabilirki kanıtım yok yıllar geçmiş üstünden yalanlayabilir yalanlamasa bile içeriye bile girmez bu sistemle
Annemin neden böyle yaptığını bilmiyorum hiç sormadım anneme söylediğimde çok küçüktüm ne tepki verdiğini bile hatırlamıyorum sadece nasıl söylediğimi hatırlıyorum. Bu hafta randevu aldım gideceğim umarım iyi bir yere gelebilirim. TeşekkürlerAnneniz geri zekalı mı?? Beyin yerine başka bir şey mi taşıyor??? Kızım bunu anlatacak ben o adamı parçalarım,diyelim namus" düşkünü" bir cevren var kızıma zarar gelsin istemiyorum o kadınla arkadaşlığı bitirir ömür boyu görmem, arkadaşmış içine ederim böyle arkadaşın.Anneniz sizi koruyacak yeterliliğe ve akla sahip değil siz kendinizi koruyun psikologa gidin,uzak durun ,okuyun kendinizi kurtarın,savunma sporlarına gidin ozguveninizi geliştirin......
Siz bakmayın yorumlara. Çok geçmiş olsun. Psikoterapi ile aşabilirisiniz bence de ama önce çevre olarak uzaklaşmak hem annenizden hem o sapıktan daha iyi gelecekti. Kariyere odaklanın. Ünide de inşallah şehir dışında olurusnuzTeşekkürler ama zaten artık eskisi kadar görüşmüyoruz sanırım kendimi biraz yanlış anlattım.