Anket 'Küçükken size sorulduğunda ne olmak isterdiniz?'

'Küçükken size sorulduğunda ne olmak isterdiniz?'

• Ankete Katılan
    223
Hep mülkiyeye girip,siyaset bilimi okumak,iyi bir siyasetçi olmak isterdim,küçüklüğümden beri hep trt deki meclis oturumlarını izlerdim.Nitekim amacıma ulaştım siyasal bilgiler fakültesine girerek,şimdi ikinci hedefimi gerçekleştirmek kaldı.

hepde annelerin lafına bakarsak...............Çok üzgünüm çoookkeşke gazeteci olsaydınız be kujum,,içinizde kalmasaydı keşke....Şeniz

Çizgifilmlerin insanlar tarafından yapıldığını öğrenince çizgifilmci olmak istemiştim.16 yaşına kadar da istedim

dansöz olmayı çok istiyodum hihoyyyt şuanda bile oryantel dersi almak çok isterdim

İlkokulda öğretmenimiz her öğrenciyle ilgili bir dosya dolduruyordu. Ne olmak istediğimizi falan da sorup yazıyordu. Bana sorduğunda "astronot olmak istiyorum" dedim. Öğretmenim güldü "astronot mu?" dedi, "daha gerçekçi ol. hemşire olmak istediğini yazıyorum".

ben başhekim,
kardeşim kamyon şöförü olmak istiyordu..
kısmet değilmiş...kaydirigubbakcemile

ben değil de annem öğretmen olmamı çok isterdi,ben de küçükken bunun etkisiyle öğretmen olcam diye gezerdim ortalarda..bu yolda da ilerliyorum :1rolleyes:

ben polis olcaktım,her gelip geçen polisede selam verirdik kardeşimle,ozamanlardan beri büyük hayranlıgım var...
ama şimdi ögretmen olmama sadece 2 sene kaldı..

Ben çok karar değiştirirdim her sene sorduklarında farklı cvp verirdim olmadıgım meslek kalmadı yani kafamçokkarıştı.Ama sizebişi anlatayım benim ufak kardeşim bu arada yaşı o zamnlar 3 tü tatildeyken biriyle muhabbete girmiş bizimki.
karşısındaki sormuş:"büyüyünce ne olıcaksın" tabi adam bekliyor doktor ögretmen...
kardeşim "ben büyünce ADAM olucam demiş :lepi::dance:

istemekle olaydı...o..ooo... diyorum çünkü küçükken olmak istediklerim o kadar çoktu ki hangi birini söliim şimdi spiker dj borsacı stilist...daha bi yığın war..

:roflol: Valla ben hatırlamıyorum ama annem itfaiyeci olmak istediğimi anlatır durur. Tüm aile gülermiş bu duruma. :roflol:

bende ögretmen olmayı çok ısterdım ama hayal oldu işte.....

ben anne olcam dermişim her ne kadar hatırlamasam da :1rolleyes:

henüz bişey olamadım..
hala soruyolar okul bitince ne olacaksın diye :mymeka:

kuaför, cevirmen(tercüman), doktor, .-)))))) her yil baska meslek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…