ben kücükken bu soruyu duyunca hani mikroskopla bakan amcalar teyzeler varya onlardan olacagım derdim
büyük oglum gece bekcisi olacagım derdi neden diye soruluncada onların fenerleri var derdi
benim oğlumda NECDET MENZİR olacam derdi o sıralar haberlerde tv lerde çok görünürdü.tolga da polis demezdi ismiyle söylerdi canım ya Şeniz
canım ya sende beni gece gece güldürdün allah da seni güldürsün annelik ah ah şimdi anlıyorum onları ne zormuş ya bahtını yapamıyorsun en güzel taht yapsanda allah şanslarını güzel yapsın inşallahbari biriniz doktor olsaydınız,ikiniz de hiçbir şey olamadınız
amin canım.vallahi konuyu görünce bir hırsla anlattım ama şimdi okuyunca ben de güldüm.annelik değişik birşey mutlaka,çocuğum olursa annemi daha iyi anlıyacağım sanırım a.s.
canım ya sende beni gece gece güldürdün allah da seni güldürsün annelik ah ah şimdi anlıyorum onları ne zormuş ya bahtını yapamıyorsun en güzel taht yapsanda allah şanslarını güzel yapsın inşallah
:roflol::roflol::roflol: kimbilir ne sanıyordu onukuzenim daha cok kücükmüs teyzemler kayinvalidesi ile birlikte yasiyorlarmis bir aksam sofrada otururken benim kuzenim demiski dedeeeee ben büyüyünce o....... olucam:roflol:
dede ´sinirden sofrayi yerlebir etmis
:roflol::roflol::roflol: kimbilir ne sanıyordu onu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?