• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Anket 'Küçükken size sorulduğunda ne olmak isterdiniz?'

'Küçükken size sorulduğunda ne olmak isterdiniz?'

• Ankete Katılan
    223
bende şarkıcı olmak isterdim hep,o zamanlar sesimi çok güzel sanırdımm heralde,kendi çapımda evdee konserler verirdiimmm,heyyy gidi günler heyyy:teytey:

Çocukken hep bu soruyu sorarlar. Sanki, "ne olacağımız" kendi elimizdeymiş gibi... Kaç çocuk acaba düşlerinde istediği gibi oldu?

ben hep öğretmen olacam derdim halada en kıskanarak özenerek baktığım kutsal gördüğüm bir meslekdir.ama ev hanımı oldum i,stemekle olsaydı ...o..ooo...diyorum yani
peki siz?
Bende aynen canım. Ne yazıkki düşlerindeki gibi olmuyor hiçbirşey...

:teselli: öyle walla yha ben suan istediim yerdeim önemli olan bucoksekeriremsu aslında annelik daa kutsal deil mi ki:uhm:

Ben kucukken PILOT olmak isterdim. Universite sinavlarinda yuksek puan alinca hava harp okulundan sinav icin davet mektubu geldi....Ve hayallerime kavusuyorum dedim ama sinavda gozlerim bozuk oldugu icin elendim.Adamlarin miyopa bile tahammulleri yok yani...
Pilotlara hayranligim devam ediyor:-)

Gevrekçi olucam dermişim:roflol::roflol::roflol:
Başında tablası ile dolaşan,gevrek satan..
İzmirliler daha iyi anımsarsengözlerimebaksanab

ben de polis olacağım derdim
başka bir meslek dalına hiç şans tanımadım :roflol:
hayallerime de çok yakınım aslında...
önümde sadece iki sınav var :dance:

Hep konservatuar okumak istemiştim..
Ama bu hayat şartlarında konservatuarda çocuk okutmanın ne kadar zor olduğunu da biliyordum..
Nasip değilmiş işte...
Ben de amatör olarak uğraşıyorum artık nabalım...

allahım ya ne çocukmuşum herkese DANSÖZ olmak istiom derdim oysa dans konusunda tam bir odunumdur :)

SINIFTA HEP SORARLARDI; BNM BEYENDİĞİM Bİ MESLEK YOKTU 2, SINIFTA HATIRLIYORUM ÖLE GEÇİŞTİRMEK İÇİN ŞARKICI OLCAM DEMİŞTİM ONDAN SONRADA, SORANLARA DA HENÜZ BELİRLİYEMEDİM DAHA VAKİT VAR DİE DÜŞÜNÜYORUM ,FALAN DİODUM tatlicadiarzutatlicadiarzu AMA BNM OLMAK İSTEDİĞİM Bİ MESLEK YOKTU YANİ Bİ HEDEF KOYUP ONU BAŞARMAYA ÇALIŞMAK BANA GÖRE DEİLDİ AMA BİLİYODUM Bİ POKH OLAMICAMI HALADA Bİ POKH OLMAMAKTA KARARLIYIM :içelim::içelim::içelim::içelim:

Back