ay çok güldüm süper ya,o yaştaki çocuğa ne cevap verilir ki?insan resmen kitlenir :roflol::roflol::roflol:kuzenim daha cok kücükmüs teyzemler kayinvalidesi ile birlikte yasiyorlarmis bir aksam sofrada otururken benim kuzenim demiski dedeeeee ben büyüyünce o....... olucam:roflol:
dede ´sinirden sofrayi yerlebir etmis
kuzenim daha cok kücükmüs teyzemler kayinvalidesi ile birlikte yasiyorlarmis bir aksam sofrada otururken benim kuzenim demiski dedeeeee ben büyüyünce o....... olucam:roflol:
dede ´sinirden sofrayi yerlebir etmis
çok tatlılar iki örneğe de çok güldüm eltimin oğlu da şöfere tır olcam büyüyünca derdi şimdi abd de reklamcı bazen söylüyorum hala seviyorum tırları derŞenizbenimde aklıma komik bir anı geldi agabeyim üniversitede okurken üvey dedeme cok calısıyorum dede sürmenaj olacagım demisti dedemde onu bir meslek sanıp
insallah oglum insallah demisti
ben polis yada avukat olacam derdim...
hiç biri olamadım,okutmadaılar ki...genç yaşta kocaya verdiler...3-4 sene önce liseyi dışardan bitirdim...össye bile girdim...
bayılıyorum böyle sizin gibi hırslı hiçbir şey için geç değildir diyen insanlara,bravo a.s. takdir edilecek şey yaptığınız.umarım hedeflediğiniz noktaya ulaşırsınız,yolunuz açık olsun a.s
bende polis olmak isterdim hep
bu soruyu oğluma sorduğumuzda'' adam olucam'' demişti:roflol:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?