Anket 'Küçükken size sorulduğunda ne olmak isterdiniz?'

'Küçükken size sorulduğunda ne olmak isterdiniz?'

• Ankete Katılan
    223
doktor derdim..babannemin hastalanmasıyla birlikte evde hemşirecilik oynamaya başladım ve hemşire oldum:)

çok küçükken dktor derdim sonra yavaş yavaş değişti bu yaşa kadar geldim ve açıkçası hala daha belli dil

ben sadece öğretmen olmak istiyordum vede oldum şanslıyım

ben de küçükken "öğretmen olcam" diye cevap werirdim, henüz öğrenciyim ama okulu bitirince hakikaten öğretmen olucam sanırım... ama asıl favori mesleğim astronotluktu, bi ara sürekli astronot olcam ben diye geziyodum ama onu koymamışlar buraya sırnaşık şey

bende hep çocuk doktoru olmak istemiştim.. ama kan tutuyor napıyım bende öğretmen oldum..

bu sorunun cevabı büyüdükçe değişti benim için.....ilkokulda doktor olacağım derdim.ortaokul da polis olmaya karar verdim.daha sonra hemşire ve lisedeki fikrim ise gazetecilik ti.sonunda da hiçbişey olamadan evlendim........

ben küçükken hep UĞUR DÜNDAR olcam derdim..idolümdü o benim hatta bu yüzden lise sonda bölüm ve okul değiştirdim ama yazık oldu. olamadım gazeteci

balerin ve öğretmen olmak isterdim.balerin olamasamda öğretmenlik hayatımın manen en doyurucu zamanları oldu.

Küçükken Öğretmen Bana Sormuş Kızım Ne Olmak İstiyosun Diye..
"Katil" Demişim kafamçokkarıştı
Ertesi Günü Annemle Konuşmuş Öğretmen..Kızınız Manyak Demiş sırnaşık şey

bende küçükken doktor olmak isteyenlerdenim ama hiçbirşey bitmiş değil çıkmamış candan umut kesilmez:Saruboceq:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…