Anket 'Küçükken size sorulduğunda ne olmak isterdiniz?'

'Küçükken size sorulduğunda ne olmak isterdiniz?'

• Ankete Katılan
    223
Ben küçükkene 'ingiLizce öğretmenLiği' vee 'astoroLog' oLmak istediğimi söyLüyodumm..
ama şimdi 'anne' oLmak istediğimi biLiyorum vakti geLdiğindee.... istediim tek şeyy :asigim:

7 yasina kadar sarkici olucam derdim hep. Eve misafir geldiginde sandalyeyi alir odanin ortasina koyar ustune cikar sarki soylerdim. Resmen iskence ederdim gelenlere:tomato: Baktim buyudukce sesim kargalasiyo (ki zaten hep kargaydi ) sinif ogretmenligine gecis yapmistim

Büyüyünce ne olmak istiyorsun sorusuna 5-6 yaşlarında verdiğim cevap:
Önce polis olucam sonra saddam hüseyini öldürücem,sonra da okula gidicem..:roflol:
O yaşta saddam hüseyine nasıl bir öfke duyuyorsam artık,hayallerimin temel direğiymiş:1ninca::roflol:

ben öncelikle subay ama deniz subayı olmak isterdim sonrada sürekli polis olmak ve narkotikte veya çelik kuvvette görev alacam derdim. acaba fazlamı çılgındım neeee

bnde ya astronot olacam derdim yada arkelog derdim ya yerin en altında yada en üstünde olmk istemşim ama yinede kldm ortsnda

askeri bir meslek sahibi olmak isterdim ama olamadım malesef:1no2:

ben hep polis olacam derdim.boy bos endam tam polis olacak tipteydim aslında ,olacaktımda direkten döndüm .sınavlarda bütün sınavları kazandım ama yazılı sınavı 2 puanla kaybettim.o zamanlar çok üzülmüştüm ama şimdi olmamakla çok iyi olmuş diyorum.bayan polis arkadaşlarım var çalışma şartları nöbetler v.s çok zor .ama kutsal bir görev

hatırlamıom ama dağcı derdim sanırım yada arkeolog

Kücükken avukat olmak isterdim ama suan yabanci dil sekreteri meslegeni okuyorum cünkü yabanci dilleri severim...

hep polis olucam dedim durum. ama bi nane olamadım.

Küçükken dansöz olmak isterdim sositososito Kostümlerine çok özenirdim ondan olsa gerek. Sanırım bu dahi hayali kurabilecek başka çocuk yoktur

Hep veteriner olmak istemişimdir :çok üzgünüm: Bazı dönemler araya eczacılık da girmedi değil fisfisfis ama çok alakasız bir bölümdeyim şu an mirmirmirmir Okulum hayırlısıyla biterse ekonomist olacağım nerden nereye hayvan sevgim veteriner olmamı ilaç problemleri eczacılığı ekonomik krizden çıkmayan ülkem de ekonomistliği uygun gördü dermişim :roflol:
3. ağır geldi yani ama kısmet bakalım bitecek mi okul kaydirigubbakcemile3

monarşiyle yönetildiğimize olan inancımdan olsa gerek prenses olmak istiyordumhihoyyytkaydirigubbakcemile3 gerçek dünyayla yüzleşince durum değişti tabiii..

gazeteci olucam derdim bazen de reklamcı olucam derdim. iletişim fakültesinde okuyorum...

buna hep dedem cevap verirdi (ben ikizim)
biriniz kalp doktoru biriniz diş doktoru yaşlanınca malum bakım lazım derdi

ben hatırlamıyom amaa
dansöz olcamm diomuşumm
oynamayıı çokk severmişimm haladaa çok seviyomm
dansöz olmadım
hiçte pişman deelimm
amaa eşimee çok oynarımm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…