küçükken beni taciz eden akrabam....

Acaba dayınla yüzleşip ağzına s.çsan rahatlar mısın? Ciddiyim.

Dayımın face hesabına bazenleri bakıyordum arkadaş değiliz ortak arkadaşımız da yok. Özgecan cinayetinin olduğu sıralarda bir paylaşı yapmıştı tacizle ilgili, işte dolmuşta son kadın inene kadar inmiyoruz minvalinde bir video...Onu görünce dayanamadım. Baktım ki arkadaşı olmayanlara da yorum kısmı açık, sahte bir hesap alıp yorum kısmına "5 yaşındaki öz yeğenini taciz eden biri için fazla iddialı bir paylaşım olmuş" yazdım. Bir kaç saat orada durdu, baktım çünkü. Ama sonra hesap ortadan kayboldu artık sildi mi benim olduğumu anlayıp engelledi mi bilmiyorum ama başka hesaplardan da baktım görünmüyor sanırım hesabını kapatmış. Çevresi çok geniştir, tanınmış bir mali müşavir. Eşi de hemşire ve çok dindar insanlar...Sanırım anladı benim olduğumu ama bilen tek ben değilim tüm sülale biliyor....

Ayyy cok uzgunum cnm inan nasil sinirle ve gozyaslariyla okudumu sana anlataamamm yazarken bile harfleri zor seciyorum ki seni dusunemiyorum bile Alahimdan temennim en kisa zamanda bunu atlatman cok uzgunum inannn ufff ya niye bukadar cani bu erkek musfetteleriii biraz daha yazarsam agzimdan bisi kaciricam o sahsiyetsize

Gerçekten böyle insanlar çok var dikkatli olmak lazım boşa dememişler babana bile güvenme diye...

o benim kızım olsa bağırırdı diyen teyzeniz nereden biliyor acaba kendi kızına da aynı şeyi yapmadığını?

Ben dayımın o diğer kuzenime de aynı şeyi yaptığını tahmin ediyorum. Hayal meyal hatırladığım şeyler var, sık sık yere yüz üstü uzanıp sürtünme hareketleri gibi bazı hareketlerini hatırlıyorum...Bu konuyla ilgili sonradan hatırlayıp cinselliği çağrıştıran oyunlar olabileceğini düşündüm. Ona da yapmıştır ama söyleyemediğini düşünüyorum.

Ergenlikte kızlar serpilirken etrafınızda oo ne çabuk büyümüşsün kız diyen amca cık!, tiplere dikkatli bakın izleyin.. Akraba yada değil, karşı cins olması yeterli.. Hemen gözleri kız çocukların memesindedir.. Babamın bir arkadaşında, hatta akraba bozuntularında hissettim bunu.. Sırf laf atarlar bakarlar diye iç çamaşır üzerine atleti giyip, koli bantıyla göğüslerimi düzleştirip belli olmasın diye bantlar okula giderdim.. Mahallede yaşlı emekli öğrt. amca sözde omuzuma elini attı otururken ah kızım falan diye resmen elledi.. Düşündükçe tiksiniyorum. Korkudan işeyde anlatamadım kimseye.. Ne yazıkki hepimizin başından tiksindiriciliği seviye seviye artan olaylar geçmiştir..

Son düzenleme:
Dünya hangi ara bu kadar kötü oldu ?
Bazı Konuları okurken kanım Donuyor . Daha da bilinçli olmalıyız . Insanlar neden bu kadar aç bu ülkede çocuğa hayvana taciz eden pislikler cezasını bulmalı .

Inanamiyorum cocuk yasta bu kadar tacize nasıl maruz kaldiniz?ailenizin haberi varmi? Oz kuzenleriniz nasil boyle birsey yapti aklim almiyo?

Mümkunse bu teyze musvetteleriyle gorusmeyin kardesinizide kendinizide uzak tutun insanin basina ne gelirse boyle kör cahil akrabalardan geliyo asla hayatinizin bir yerinde olmasinlar mumkunse lutfen

insAllah dualarim kanul olur hele teyzelerine!

Allah kahretsin böylelerini.

İçim acıyarak okudum yazdıklarını.

Dayı denilen müsvetteye de ilahi adalet tecelli edecektir hiç şüpheniz olmasın.

Teyze dediğiniz insanlara da denilecek çok sey var ama yazamıyorum maalesef .

Küçücük bir kız çocuğuna yapılan yakıştırmada aklım durdu sanki.

Çocuklarımızı çok iyi koruyup kollamaliyiz en yakınlardan geliyor her şey. Rabbim yardımcımız olsun.

Gizli arkadaslik nedir ya ruh hastasi adam birde kizinin arkadasina

Bi insan cahilse profesor olsa bile bes para etmez teyzen annanen cok ama cok cahil insanlarmıs ufack bir çocuğun gunahnı almslar allah bilir ama onlar ne yapsalar öbür dundayda iki yakaları bir araya gelmez sen artk yetiskin birisin ve bunların hic birinin senin sucun olmadıgını biliyorsun herkesden once senin kendini bu sekilde teselli etmen ve guclu olman gerekir bu konuda psikolojik destek alman inan cok yararlı olacaktır

Dünya hangi ara bu kadar kötü oldu ?
Bazı Konuları okurken kanım Donuyor . Daha da bilinçli olmalıyız . Insanlar neden bu kadar aç bu ülkede çocuğa hayvana taciz eden pislikler cezasını bulmalı .
Neden konu hortlatıyorsunuz?

Offff bu nedir ya nasıl dayandiniz bunca tacize anneniz hayattami ve onunla hic konustunuzmu bu yasadiklarinizi? Ben olsam herseyi anlatirdim birakin utansin uzulsun aglasin bile bile goz yummus resmen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…