küçükken beni taciz eden akrabam....

Yetişkinler çok duyarsız neden böyleler bilmiyorum

Sen dulsun diyen teyzenizden oturduğum yerde nefret ettim sizin adınıza çok üzüldüm

Bir kadın akrabası tarafından üç dort yaşlarından itibaren istismar edilen bir tanıdığım var bu kizcagiz evlenmek istemiyor bilinç altı kendini erkek gibi hissettiriyormus
Yani tecavüz diil erkek yada kadın diil lütfen Masumlar inizi esen yelden bile sakının

İçim baydı
Ay ilk defa akrabam dayım amcam anam babam bacım gardaşım cartım curtum yok diye sevindim...
Bu dünyada kimseye güven yok bacım
Eşin ve sen yaparsınız bu dünyayı cennetul alem

Konum hortlamış...bayadır takip etmiyordum.
Sanırım hep güncelliğini koruyan bir konu olduğu için dikkat çekiyor.
Bir de onlarca benzer hikaye okudum konumda amca dayı dede vs... demek ki ne kadar yaygın.
Çok önceden tek sanırdım kendimi. Kimseye asla güven olmamalı.
Bu arada anneannem vefat etti ve o dayım cenazesine bile gelmedi...

Kanım dondu valla Allah belasını versin o dayının teyzelerinin bu nasıl insanlık ya 4 yaşındaki bi çocuğa yüklenen yüke bak sen Allah büyük inşallah bedelini öder hepsi

O teyzeni yolasim geldi. Kendi cocugunun basina gelse nasil davranirdi acaba.

Şu teyzenle yüzleşmedinmi. Nedemek o yaştaki yavruya sen dulsun kimseyle evlenemezsin. Kücücksün nasıl seni döverler. Vallahi sinirden deli olcam yaa. Sanki adamı baştan cıkarmış gbi terbiyesizler ahlaksızlar.

Allah tüm sülaleni bildiği gibi yapsın. İnsan değillermiş. Sen üzülme. Senin ne suçun var. Cahil, pislik dolu bir ülkede yaşıyoruz .İnsanlar midemi bulandırıyor.

Yüzleşmedim. Uğraşmak istemiyorum. Ama bir kavgamızda "ben konuşursam çok kötü şeyler olur beni konuşturma" demiştim.
Biliyorlar bildiğimi.

aileniz çok cahilmiş üzüldüm sizin için.umarım eşinizle mutlu bir hayatınız vardır.benzer bir şey başıma geldi sizi anlıyorum.

Çok üzücü. Söylenecek çok şey var ama sadece sana tavsiyede bulunacağım. Lütfen psikoljik destek al. Aile ve sosyal politikalar il müdürlüklerine bağlı sosyal hizmet merkezinde ücretsiz danışmanlık hizmeti veriliyor. Mutlaka bir psikologtan yardım alın .
Kendinizi asla değersiz suçlu hissetmeyin. Çok küçükmüşsünüz, engel olma imkanı veya bilincine sahip değildiniz. Teyzeleriniz çok yanlış tepkiler vermişler cehalet sebebiyle olduğunu düşünüyorum. Sizden makul bir davranış beklemişler. Asıl üzülmesi gereken onlar.siz, size destek olan eşinizin kıymetini bilin ve geçmişi geçmişte bırakın. Bugünü yaşayın.

Siz de mi?? Çok üzüldüm

Kon sahibi arkadaşım o günlerin acısını kimse içinden silemez. Çok çok üzüldüm (
Sen olaydaki en en masum olansın. Allah bundan sonra hep güzellikler nasip etsin sana...

Bu anlattıklarınızı da 21 aylık kız annesi olarak kulağıma küpe yapıyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…