küçükken beni taciz eden akrabam....

Böyle düşünmeniz bile aslında sizin ne kadar güzel kalpli biri olduğunuzun kanıtı .
Yaşadıklarınız çok çok üzücü . Bi benzerini bende yaşamıştım , 8-9 yaşlarındayken .
Ama sustum söyleyemedim . Hala içimde yaradır . Yanlız değilsiniz , coğrafya kaderdir derler ya işte öyle.

Allah o dayinin belasini versin.
Kendinizi asla suclu hissetmeyin. Siz harika bir insansiniz.
Tum guzellikler sizin olsun

kiyamam size . o sizin yaraniz degil size bu kötülüğü yapanın yarası olmalı.insALLAH bunlari yapanlar hakettikleri cezayı bulsunlar.

Ben annem ölene kadar onunla bu konuyu bir kere bile konuşmadım. Aile bireylerim biliyordu herkes suskunluk yemini etmiş gibi sustu. Ben de sustum. Ama bir noktada, aslında bana yaptıkları şeyin korkunçluğunu farkettim ve büyük bir öfkeye ve hayal kırıklığına kapıldım...benim için aşması çok zordu bu duyguları.

İçim o kadar acıdı ki okurken, o teyzelerinize teker teker dalmak, pataklamak istedim. El kadar bebeye sen artık dulsun ne demek nasıl bir cahillik ya? Bundan mizah yapmaya calıstıysa durum cok vahim ciddi söylediyse daha da vahim gercekten tam tedavilik aile ben sizin yerinize olsam kesinlikle görüsmezdim bu kadar kucuk yaştan size kimsenin bu sekilde travma yasatmaya hakkı yok yazıklar olsun böyle insanların varlığınada kadınlıklarına da. nasıl anne olacaklar nasıl çocuklar yetiştirecekler bu kadınlar bu zihniyetle Allah kahretsin bunları ya. O pis sapığında Allah bin belasını versin iki yakası bir araya gelemesin.

Dayiniz ve teyzeleriniz arasinda hicbir fark yok. Bu ulkedeki oğlan cocuk ve erkek kardes sevgisini asla anlayamayacagim. Bir b.ka yaramayan herifleri başlarının ustunde tasiyorlar. Onca insan arasinda bir akıllı yokmus. Baska cocuklarin cani yanmasin diye sikayet etmemisler. Bu sapiklar dayak arsizi oluyor. Kucuk bir masumun dünyasını zedeleyen herkes Allahindan bulsun. Keske yok olsalar, bu dunyadan silinseler

Cok iyi yapmissin bence. Eger aileden maddi destege ihtiyacin yoksa adamin karisina da bu olaydan bahset ayrinti ver ki dogru soyledigine inansin. sonra da ortaliktan sosyal medyadan falan yok ol, aileden kimseyle de gorusme. Bu seni bir nebze rahatlatir. Dayin kizina veya cevredeki arkadaslarinin kizlarina da tacizde bulunmustur, bence hapiste olmaliydi su an. Zararsiz olduguna inanmiyorum cunku pedophilia hastasi sonradan duzelmez. Ayrica tecavuze ugramamissin, kizlik zarini kastediyorlarsa teyzelerin yanlis yerden saldiriyorlar. Onlarin korkusu senin dayini hapse attirman veya dayini herkese rezil etmen. Bu yuzden seni korkutuyorlar konusma bu konuda diye. Onlarin kabuslarini gercege cevir derim ben. Korkma. Herkese yay bu adamin ne oldugunu.

Şikâyet et korkma..işin sonunda delil yetersizliğinden serbest çıksa bile rahatlayacaksın,üzerindeki yük hafifler biraz..karısı da bilsin ,bilsin ki çocuklarını korusun,nasıl bir adamla evli olduğunu bilsin..Bu ve benzer olaylar herkese ibret olsun..lütfen çocuklarınızı -kız ya da erkek-hicbir erkekle yalnız bırakmayın..dayı, dede diye güvenmeyin, kafanızda hep bir şüphe olsun..öz babası tarafından bile tacize uğrayanlar var,lütfen çocuklarımızı koruyalım..

Bu cocugu babadan sakinmak degil elbet ama o bir erkek siz varsiniz cok sukur bigun kiziniz olursa annesi vrken neden babasi degistrsin altini.

Yasadiklarinizi gozlerim dolarak okudum.Cok zor.Burda en buyuk hata annenizin sizi korumasi gerekirdi herseyden . dusunmesi lazimdi.İki kizim var .Disariya ciktigimizda erkklerin onlara bakip gulmesine bile tahammul edemiyorum.(guya seviyorlar.Nerden bilebilirim kalplarinden ne gectigini)Cunku insanlar ve dunya okadr kotulestiki kimseye guven olmuyor.cocuklarimi biyerde asla yatili birakmam. Kolay kolay kimseye emanet etmem .Cunku onlari korumam gerekiyor anneleri olarak .Onlar bana Allah in birer emaneti.

yavrum benim küçücük halinle neler yaşamışsın. en korktuğum şeydir bu. bende tacize uğradım küçücükken.
Rabbim evlatlarımızı böyle insanlardan korusun bu sebepten dolayı çocuğumu yanımdan yanıbaşımdan ayıramıyorum kimseye emanet edemiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…