küçükken beni taciz eden akrabam....

gözlerim doldu yaa çok üzüldüm ...

ama annen ve teyzelerinde sanırım çok gençlerdi yoksa öyle cahilce davranamazlardı öyle mi? öyle olduğunu söyleyin lütfen.

23 sene önce böyle şeyler duyulacak diye aile sus pus olurdu. babalardan saklanmıştır muhtemelen yani hem kendi babanız hemde dedenizden.
annemde yaşamış bi akrabası daha yeni yeni gözüken göğüslerini ellemeye çalışmış evde yalnızken annemde 5 erkek kardeşe sahip.
dedem annemin garip davrandığını anlamış yani erkek çocuklarıyla hiç iletişimi olmayan bi kız değil diye sıkıştırmış. annemde ağlaya ağlaya anlatınca baya tüfekle kapısına dayanmış ... herkese ifşa etmiş o sapığı ... zaten sanırım taşınmışlar diğer ailede kimsenin yüzüne bakamayacaklarından.
her kız babası tacizciyi dayanamaz öldürür de hapse girer diye susuyor işte çok okudum ben sizin gibi olay çok dinledim . ve evet babadır yapar. insan göze alamıyor çoğu zaman.

sizin hiç bir suçunuz yok ... ama o teyze o ne biçim laf nasıl bir hakaret küçücük çocuğa. umarım o insanlarla görüşmüyrsunuzdur sizin tacizinize göz yuman kendi çocuklarının taciz edilmesine de o iğrenç dayının kendi çocuklarını taciz etmesine de göz yumar.
Allah hepsini bildiği gibi yapsın.

Bence terapi görmelisiniz bütün bunları atlatmak için psikologa danışsanız iyi geleceğini düşünüyorum.

herkese böyle bir baba lazım.

Reactions: KV_

Ablamın bir oğlu var ve o da bu olay sebebiyle psikopat gibi hiç kimseye güvenmiyor asla amcalarına kuzenlerine tek bırakmadı uyumasına izin vermedi hiçbir yerde. Eniştem ve ailesi yadırgıyor bu durumu ama biz biliyoruz neden öyle.Sanırım ben de anne olunca öyle olacağım.
Bu sitede dedesi tarafından taciz edilen torun okumuştum. Hatta o dede annesini de taciz edermiş zamanında yani kendi kızı ve torununu. Dedeyi evden göndermişlerdi. Kim bilir dışarda görsen acırsın haline. En yakınına bile güven olmuyor maalesef.
Annesi tarafından pazarlanan zihinsel engelli çocuk haberini okuduğumda da çok etkilenmiştim.
İnsanoğlu çok kötü gerçekten de.

sanırım bende öyle olurum yaa serviste yanıma oturan iş arkadaşlarımdan tiksindiğim oluyor istemeden koluma değenden tırsar oluyorum bazen çocuğum olursa fanusa koyacağım

Çok haklısınız nasıl bu kadar masum doğmuşken bu kadar kötü olmayı başarıyor insanoğlu((

Mahkemeye verin. Hatta diğer akrabanızı da verin. İnsan nasıl böyle bir şeye sessiz kalabilir ya bu yüzden onu da verin yani

Son düzenleme:
Allah hepsine hak ettiklerini verir.
Ortaokuldayken beni okulun arkasina bi yere çağıran sapik-psikopat erkek sinif arkadasimin yanina niye gittiysem... Sonra zor kacmistim okuldan dagilan ogrencilerin, bekleyen servis soforlerinin ve yoldan gecen vatandaslarin arasindan kosa kosa... Kacarken az bi tacizine maruz kalmistim... Fakat korkum cok büyüktü.
Yillar sonra... Beni seven amcamin oglu.. annesi, kiz kardesi, ablasinin yaninda güya sendelemis de carpmis numarasiyla omzunu omzuma dokundurup gülümseyerek gecip gidince, bu hareketi bile ondan tiksinmeme yetmisti... Simdi evli, cocuklu. Ben evlenince akrabalar hemen "abi" dedirtme istegi duydular. Hala bulundugu ortama girmek istemem, hala konuşmak istemem, sogugumdur. Onlar da sanirlar ki ben o benden önce evlendi diye sogugum, üzüldüm... Alakasi yok, duydugum his tiksinti. Ben izin vermeden bana aptalca bir hareketle dokunmaya calisan cok dindar kuzenim...

Bende ortaokuldayken calismak icin bizde kalan kuzenim tarafindan tacize ugramistim yani dokunmustu bana ilk once anlamadim tabii daha sonra anladm ama sobralari geceleri yine gelir diye uyumamaya basladim ya da gidip kardesimle yatardm berdeyse her gece bahaneler faln buluo korkuyorum diye annemlerle yatmaya calisirdim nerdeyse uykusuz ve tedrigin gecerdi gecelerim bu gece de gelir diye korkardim hep sonra bir gece daha bir farkli geldi ben yine uyumuyorum tabi bu kez kotu seyler soyledi dokunmaya calisti ve cok korktum seni babama soyleycegm diye babamlarin odaya kostum bu hemen kacti babama gittim yanima gel sana birsey soyliycem dedim geldi ve anlattim babama ama dokundugunu soylemedim oncekileri soylemedim babamin basi belaya girer diye korktum sadece bu gece bana kotu seyler soyledi dedim ve yalvardim ne olur kimseye soyleme baba ne olur diye neden yaptim bilmiyorum ama korktum kucuk yerde yasiyorduk ve bundan yillar oncesiydi babam da tamm sen annenn yanina git yat dedi ve o gece kuzenime ne dedi ne yapti bilmiyorum bir daha o kuzenm.bizm eve adimini ile atmadi bizmle hic konusmadi ailesiyle de hic gorusmedik o gece evden gitmis babam ne yapti bilmiyorum cunku uzun zaman aradan sonra ilk kez rahat uyuyacaktim hemn uyumusum bu konuyu annem bile bilmez...cocuklariniza size guvenmeyi ogretin once cocuk size guvennce tehlikeyi sezince ilk size gelir

Konu sahibi sizin adiniza çok üzüldüm. Sizi asil yıkan sevgisizlik ve kotu kelimelere magruz kalmak olmus. Neredeyse kimsenin taciz edilmedigine inanmayacagim. Iyi insan cok az cok.
Ben 5 bucuk yasimda iken komsumuzun erkek kardesi gelmisti bize ilk defa. 20 yaslarda. Adinda yuzunu de unutmadim. Sadece 2 3 saat gördüm
Herkes icerde sohbet ederken bu beni saklanbac oynuyoruz diye yatak odasina goturup seni kimse gormesin diye uzerime sagima soluma uzaniyordu bi tuhaflik oldugunu anladim ama tanimlayamadim. Kucagina alip yuksek bir yer vardi oraya saklan diyordu kucagina alip oraya koyup indiriyordu beni..ama hic bi yerimi acmadigini biliyorum. Cinselligi bilmiyoruzki o yasta. Sonra orada dudagimdan optu ben ayrilip annemin yanina gittim. Bir gun sonra anneme anlattim. Sakin dinledi sorular sordu .bi daha o aileyle gorusmedi. Bana da ne olursa bana soyle dedi her zaman.

Ve orta okuldaydim. Komsumuzun evinde kari koca 2 cocuk bide ben tas dizmece oynuyorduk. Adam bahanelerle herkesi guldurup beni gidiklamaya basladi elini alt bacaktan ust bacagima uzatti gidikliyor guya anladim tuhaflik oldugunu belli etmedim sogukkanli davranip ben bisey alip gelcem dedim. Kactim eve kapatirlar diye bi daha da gitmedim . Bir gunde ortaokul bitti konserdeyiz. Arkadan bisey degiyor bakiyorum cocuklar geciyor sonra eliyle tam tutunca yakaladim bir kucaginda bebek olan kocaman bi adam hemen orayi akrabamla tertettik korktum. Lanet olsun bu insanlara. Kimseye guvenmiyorum..kizim var dedesine dayisina bazen babasina bile kontrolluyum sen babasin hareketlerine dikkat et diyorum bazen yani resmen sapik muamelesi gibi oda sasiriyor ne yapmaya calistigimi anlamiyor . :/

Ve yine ortaokuldayim babamin amcasinin oglu uzak sehirden bize geldi. Is bulup gidecekti. Babamla ayni yas. Hatta bu adamla beraber babam annem beni 12 saat uzakliktaki memleketimize diger akrabalarima gondermisti. Ne cesaret . Hatta memleket donusu adamla sabaha dogru otoban kenarinda kaybolduk beni azalayip duruyordu orda nefret etmistim ondan. Neyse bir sure sonra muhabbet esnasinda benden ozel bolgemi gostermemi istedi hadiii bisey olmaz diyerek. Bunuda anlattim aileme onu kovdular herkes sildi onu. Sonra aradan yillar gecti memlekette mitingte bi dondum yanimda torunlariyla. Tabi o beni tanimaz igrenmistim. Insan bozuntulari

Son düzenleme:
Aynen oyle iyiki paylastiniz. Onun kuzeni l kardesi sayilir diye ana-babalar cok rahat davraniyor. Birak kuzeni amca dayi baba. Her turlusu artik sikinti. Yok babasi yok amcasi diyerek altini acsin nolcak kafasinda olan bi suru insan var. Evet zorda kalinca yapiyrz babasi sonucta ama kiz dedgmz evlat mahremi bilmeli. Allah korusun yavrularimizi. Kiz-erkek cocklar bile bi oda da tek birakilmamali kesinlikle

Tacize uğramayan kadın çocuk çok az.Inanin bu haberlerden sonra herkesten şüphe etmeye başladım.Piskolojimiz millet olarak bozuldu.Benim 3 yaşında yeğenim var inan kardeşim onu kucağına alıyor seviyor yarabbim aklıma neler geliyor yaptığından ya da yapacağından değil okuduklarimizin gördüklerimizin etkisi bu amcası düşünün çıldırıyorum bu düşüncelerime..

Bidaha size böyle laf gelirse Teyze olay dinda korusaydin deyin.. size nasıl yaparlar bunu dayinizdan beterler

Bidaha size böyle laf gelirse Teyze olay dinda korusaydin deyin.. size nasıl yaparlar bunu dayinizdan beterler

Benim düşüncem bunun bir savunma mekanizması olduğu. İnsan erkek kardeşinin böyle bir şey yapacağını nasıl kabullenir ki? Son zamanlarda bunu düşünüyorum, belki kendileri bile farkında değil ama öyle.
Annem de beni o olaydan sonra dövmüştü ama ömrü boyunca dayımla bir daha hiç görüşmedi bir araya gelmedi ve küs vefat etti.

Olabilir ama sizin bilinçli olmadığınız bi dönemde size böyle yüklenmeleri hakları değil...

ALLAH KAHRETSIN .

Benim de başıma geldi. Çok küçüktüm canım yanıyordu ama anlayamıyordum. Kuzenim beni her defasında annemin kucağından alıp oynatıyordu güya onun o iğrenç suratını unutamıyorum. Canım acıyordu ama çok küçüktüm farkında değildim her kucağa almak istediğinde gitmek istemiyordum onunla yine canım acıyacak diye. Oynuyor gibi yapıp eliyle alt bölgeme bişeyler yapıyordu ne yapıyordu bilmiyorum ama çok acıyordu. Ben küçüklüğüme dair çok birşey hatırlamam ama bu o kadar net ki. Kimseye de anlatamadım çünkü büyüdüğümde farkına varmıştım. Sizlerle paylaşmak istedim. Şu an evlilikten çok korkuyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…