küçükken beni taciz eden akrabam....

Ben de agladim okurken. En cok da ailenizin, teyzelerinizin size davranis sekline. Tabii pedofilik dayiniza hic girmiyorum bile!! Psikolojik yârdim mi alsaniz acaba? Uzerinden baya zaman geçmiş, o zamanlar alsaydınız daha faydali olabilirdi tabii..Cok zor bir durum. Allah, dünyadaki kotuluklerden habersiz masum yavrularin minik yüreklerine,hayatlarina böyle darbeler vuran tum pisliklerin cezasini versin her iki dünyada inşallah!!! AMIN!

Allah bin türlü belasını versin inşallah. Keşke şikayet etseydiniz girseydi hapse çocuk tacizinden, görürdü o zaman tacizi tecavüzü pislik.

takılmayın, unutmaya karar verin benim de böyle bir durumum var ama bende annem çanak tuttu olaya ı
özel olmazsa babanızın ve arkadaşının mesleği nedir acaba ? yani aslıında nasıl bir çevrede büyüdünüz ?? büyük şehir? şehir? kasaba? köy?

millet 2 yaşını hatırlıyor 5 neden hatırlanmasın anlamadım... kaldı ki travmatik olaylar zihinde kalma etkii yaparsa ayrıntıları daha net olur

Canım benim senin adına çok üzgünüm benim sana bir tavsiyem var yaptın mı bilmiyorum ama yaşadığın şey çok büyük bir travma bence psikolojik bir destek almalısın hayat sürekli Aynı Acıyı yaşAtmamalı sana

benzer bir taciz olayını bende 14 yaşındayken yaşadım.abim yerine koyduğum kuzenimdi kendisi.ne annem ne akrabalarım bana destek vermedi.ben annesine anlatıcam sessiz kalmıycam dedim ama kimseye anlatma sakın dediler..eşimle nişanlıyken staj dönemimde ki bi adam hakkında konuşmuştuk ..bana anlatmak istediğin başka bişey var mı dedi?yani bundan başka bi olay yaşadın mı diye? o an hazır değildim bu olayı anlatmadım..ama artık anlatsam mı anlatmasam mı bilemiyorum.
bu olaylar bitmek bilmiyor.çocuklarımızı nasıl koruyacağız böyle insanlardan bilmiyorum.

Pislik herif ya. İnsan değil boyleleri. Akrabalarin hele. Yok benim kizim bagirirdi soylerdi demeleri. Sinirlerim tepeme cikti. Bu insanlari anlamıyorum. Turkiyede 39 milyon küsur kadin var. Allah bizi hayvanlardan ve insanlardan ayiran onemli bi özellik bahsetmis bize aklimizi. Her insanin olaylara tepkisi farklidir. Her insan yasadiklarini akil suzgecinden gecirip karakteristik özelliğine gore tepkisini verir. Kimisi susar kimi aglar kimi bagirir. Her tacize ugrayan aynı tepkiyi mi verecekmiş. Ahh boyle adamlara aynisini yapacaksın ya. Bidr bu pislikler aramizda erkegim diye dolaniyor. Ailendeki herkese cok kizdim. Cocugu tacizr ugrayan her ebeveyn hukuki yollara basvursun lutfen. Baskalarinin cocuklarinida dusunsun bu olaylarin ustu kapanmasin. Bu rezil herifler cesaretlenmesin.

Sana bu anini animsatacak seylerdennuzak durmaya calissan? O adamdan o teyzelerinden. Sen uzulme aglama o akrabaların utansin aglasin. Bu pisligin ustunu kapatıp yasayan herkesin sana kizip dovenlerin vicdani kurumus. İlahi adalete inanıyorum inşallah bigun yasadiklarinin cezasini en agir sekilde oder

Bende yatılı bi okulda çalışıyorum belleticilik te yapıyorum kız öğrencilerin bazen ağzını ararım kim kimi seviyor falan diye kontrol altında tutmak için. Bi gün biri açtı ağzını yumdu gözünü kim kiminle nerde napiyo anlattı odadaki diğer kızlar ağlamaya başladı ben şok üstüne şok yaşadım kızlara yapılan bişey yoktu anlattıkları kadariyla ama erkekler arasında pis şeyler döndüğü kesindi okulda idareye ve rehberlikciye bahsettim ama üstü kapatıldı çünkü böyle bi olay doğuda kan davasına kadar gider. Halen susuyoruz ama en azından tacizci mezun oldu diye seviniyoruz. Bazen susmak zorunda kalmak insanın daha da gücüne gidiyor.

Kamu görevlisi olduğunuz için bildirme yükümlülüğü var ama işletilmiyor üstü kapatılıyor . Hele de küçük yerlerde.
Doğuda yatılı ilköğretim bölge okulunda çalışan bir arkadaşım da benzer şeyler anlatmıştı.
Herkes kendini kurtarmanın derdinde işte çocuğu kimseler düşünmüyor

Hayvan herif adi kopek Gorusmeyin teyzelerinizle onlar bilinçsiz ve cahiller küçük bir çocuğa psikolojik baskı yapacak kadar da kötüler size o olayı hatırlatan herkesi silin hayatinizdan teyzelerinizi elime verseler büyük dinlemem agizlarini burunlarini Kırarım o cocuk yasta sana dul diyen kadin insan degildir bela okumak istemiyorum kotu kelimeler cikacak agzimdan annenizin ve teyzelerinizin tavırları hareketleri size yapilan en büyük kötülüklerden. Okurken içimden bişey koptu sanki benim evladima yapılmış gibi hissettim henüz anne olmamış olsamda Rabbim yardımcınız olsun

başka bir konuda vermişsiniz linki.. bugun 3.konu oldu böyle okuduğum. ağlamaktan göz pınarım kurudu. yüreğim sıkıştı..
EL KAHHAR! diyorum. başka diyecek bir şey bulamadım .
hep mutlu olun hep.

Yazdıklarını okuduğumda seni o kadar iyi anladım, acını öylesine hissettikim ki... Ben de yaşadım malesef hem çocukken, hem genç kızlığımda şimdi malesef erkeklerin hepsinden nefret ediyorum, bu yüzden babam yaşında bi adamı dövdüm, erkek gibi olduğumdan yakınanlar yaşadıklarımı bilmezler... Allah topunun belasını versin

Eşin düşünme unut demiş ama öyle kolay değildir
Psikologa git, kendin için yap bunu
Dayı teyze hepsi ne naneyse yatacak yerleri yok

ben yapı olarak sıcak kanlı bir çocuktum, insanlarla olan iletişimim hep iyi olmuştu ama bunun karşı tarafta nasıl algılandığı ne yazık ki mechul, kabul edin biz kadınlar bile biraz güler yüzlü sıcak kanlı hoş sohbet birini görünce bile hemen kulp takarız y...lu diye ama değil işte.

akrabam değildi, ama yakındı aile dostu denenden, hani gece gündüz yediğin içtiğin yarı gitmeyenden ne oldu nasıl oldu hatırlıyorum ama yazamam, sormayın da ama şunu bilin ben bu histen kurtulamadım, yaşadıklarımı hayatımda bilen olmadı çook uzun süre kimseye anlatamadım, yıllar sonra önce bir iş arkadaşıma anlattım, sonra eşime (sevgilimdi o vakitler) anlattığıma pişman etmedi kimse beni ama tabii ilk birkaç gün gözlerindeki o soruyu gördüm "sana ne yaptı" belki sadece dokundu, belki de minicik bedenime aklına gelebilcek en iğrenç hislerle dokundu ama her ne yaptıysa allahından bulsun, birde ne var biliyor musunuz, bu iğrençliği yapan kişiler bunu kendi tiyniyetinde insanlarla paylaşıyor ve öyle bir hal alıyor ki siz kaçmaya çalıştıkça, belki birine anlatırsam bana yardım eder diye düşünüp birinden sıcaklık görüp ona sokuldukça o kişi de size dokunuyor ve bu siz oraları terk edene kadar yıllarca devam edip gidiyor, zaman geçiyor ama anılar terk etmiyor,
öylesine korkuyorum ki allahım korktuğuma uğratma evladım var ve özellikle soğuk mesafeli bir çocuk olsun diye çaba harcıyorum, birisi merhaba dediğinde konuşmak istemiyor mu konuşmasın, dokunmak istediklerinde, makas almak istediklerinde kaçıyor mu kaçsın hoşlanmadığı hiç birşeye razı olmak zorunda kalmasın
bu gece bitmez bana kabus olur karabasan olur bitmez...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…