küçükken beni taciz eden akrabam....

pardon komşunuz kızını koruma latına alarak değil erkek çocuklarına kardeşlerıne yan gözle bakmamayı söyleyerek yada eğiterek önlem almalı bence. eğitim çok önemli.

Çok afedersin ama öyle anneninde Allah belasını versin!!!!

lanet olsun.. lanet ki ne lanet.. aynısını yaşadım.. hemde 12 yaşında... dayımı ne dayısı .. yıllarca babamla bile aynı odada yatamadım ben.. şimdi kızımı bırak amcayı dayıyı.. babasıyla bile yanlız bırakamayacak kadar kafayı yedim.. ne psikolog ne başkası altından kalkamaz bunun.. anneniz ölmüş allah rahmet etsinde.. size attığı o yumrukların hesabını versin.. ahh anneme söylesem bunları yaşadım diye inanırmı sanmam.. onlar taparcasına bağlılar kardeşlerine ..
ama bişey diyimmi sana E EXXWOMAN öyle bir gün gelecekki hakimin kendisi şahit olacak.. benim dayım şimdi çoook mutsuz.. evliliği berbat başından bela eksik olmuyor.. ama adaletin tecelli edeceği gün varya o günden çok korksunlar..

Her zaman her durumda söyleyecek sözlerim vardır çok nadir zamanlarda Susup kalırım. Şimdi de Susup kaldım yarım saattir ekrana bakıyorum ne desem. Allah evlatlarimizi korusun. Demekki hiç gözümüzün önünden ayirmamamiz lazım Kızlarımızı hep gözetim altında kalmalı. lanet olsun böyle insan müsveddelerine!!!

size sımsıkı sarılıp ağlamak istedim şuan, çok üzgünüm..
bu öfke geçsin diye, unutun ve affedin diye dua edeceğim size, umarım bu olayın sizi üzen tüm etkileri kalkar üzerinizden...
sizi suçlamışlar, belki suçlayanlar da pişman olmuştur, kendileri sizi koruyamadı-olayı farketmedi diye suçluluk duygusuyla size saldırmışlardır....
kıyamam
anlattınız ve belki bir nebze rahatladınız, tek değilsiniz güç buldunuz belki...
keşke ölsem ama hiç bir çocuk bunu yaşamasa, gözümü kırpmadan canımı veririm bunun için...

Pedofili pek belli etmiyor konuda sorun amcasına gitmesi değldi çocuğun ama ben yadırgamıstım..
Gayet de ediyor. Bu ailenin bilinci ile alakali. Ailecek bilincsizsen bence dr izin verme. Ama bilincin varsa guvenin de vardir. Otekisi cahil cesareti oluyor.

Allah kahretsin boylelerini.konuyu bastan sona okudum.kucucuk bedenlerinizle ne buyuk yukler tasimissiniz.Rabbim yardimciniz olsun.benimde 5 yasinda oglum var ve gercekten cok korkuyorum.kizi erkegi kalmamis artik.uzak durun artik cocuklarimizdan pis sapiklar...

E EXXWOMAN canim unutmaya calis desemde unutamazsin yanliz dayin tam bir p........mis allah onun .........versin neyse sen suan esinlr mutlumusun onemli olan o zaten anladigim kadariyla mutlusun.

Şuanda çok üzüldüm gerçekten.. dayindan çok teyzemde suç üzgünüm ama annende de..

İçimi parcaladı hikayen
Allah yardımcın olsun arkadaşım
İnşallah bu kötü olayın etkilerinden bir gün kurtulursun.. Sen sarılmak istemişsin ya o küçük çocuklara bende sana sarılmak istedim.. Eşin yanından hiç ayrılmasın, hep sana sarılanlar olsun yanında ..

pardon komşunuz kızını koruma latına alarak değil erkek çocuklarına kardeşlerıne yan gözle bakmamayı söyleyerek yada eğiterek önlem almalı bence. eğitim çok önemli.
Erkek çocuğuna bu nasıl söylenir ki? Essegin aklına karpuz kabuğu getirmek olmaz mi bu sadece? Çocuğun zihninde olmayan bir şema oluşturmanın anlamı yok sanki? Kızına ve oğluna asıl amacını belli etmeden yapıyorsa bayan hem kız çocuğunu hem erkek çocuğunu koruyor olur.

Valla ben bu tür bir olay yasamadigim halde cocuklarima karsi cok korumaciyim.Hatta bu abartili korumaciligim yuzunden bir cok sorun yasayip tepki gordum fakat asla tavrimi degistirmedim.Burada okuduklarimdan sonra da bazen paranoyak olmanin iyi bir sey oldugunu anladim.Rabbim kimseye yasatmasin.O dulsun diyen teyzenizin de allah mustehakini versin.

Kizimi evde akrabalar varken onlarla birakip tuvalete girmiyorum diye bana ruh hastasi muamelesi yapanlar okusa keske su konuyu, yazilanlari...

Hiç de yanlış yapmıyorsunuz özellikle ergenlik döneminde olanlardan uzak tutun kızınızı...asla bir arada tek bırakmayın.
Çocuğun aklını bulandırmadan kimsenin dokunmaması gereken özel bölgelerinin olduğunu iyi dokunma kötü dokunma vs. anlatmak lazım. Çocuk tacizcileri sessiz, içine kapanık utangaç çocukları seçiyorlar cazgır ve bilmiş çocuklara bağırabileceğinden korkup yaklaşmıyorlar.
Eşimin anlattığına göre istismar vakalarında yapan mutlaka çocuğun tanıdığı biri akraba aile ya da öğretmen vs. çıkıyor maalesef...çocuk kaçırmalarında da böyle hiç biri zorla götürülmüyor yine çocuğun tanıdığı biri oluyor.

E EXXWOMAN a ek olarak;

biz de çocuklarımızı severken onun mahremiyetine saygılı olmalıyız.
dudaktan öpmeyin de diyor bir çok pedagog.
ayrıca küçük de olsa yabancıların yanında kıyafet değiştirmemek öneriliyor.

tüm bunlar çocuğun kendi mahremini tanıması ve anne babam bile bana böyle davranmıyor diyerek tersliği fark etmesi için.
yoksa çocuk tacizi nereden bilebilir ki, ya da biz ona bunu nasıl anlatabiliriz.

adem güneş bu konuda demişti ki, çocuk tersliği fark ederse, zaten bağırır çağırır, siz çılgına dönmüş bir çocuğu tutabilir misiniz? buradaki sorun çocuğun kendisine zarar verildiğini anlayamaması.

Aynen dediginiz gibiyim, ve yakin arkadaslarim bile bu konuda asiri davrandigimi dusunuyor. Oysa biliyorum ki o benim ayri biraktigim 1 dakikada bile kizima dokunma ihtimalleri var ve bu ihtimal beni delirtiyor. Ozellikle ergenlik yasindaki erkek cocuklari tedirgin ediyor beni dediginiz gibi. Kizim bir sekilde kucaklarina falan gittiğinde (3.5 yasinda henuz) hemen bi bahaneyle aliyorum. Evimde yatiya kalan olunca kizimla yatiyorum, yemek yaparken yanimda mutfakta tutuyorum. Bilmiyorum belki asiri korumaci bir anneyim, belki sakinilan goze çöp batar, ama ben onun huzuru icin elimden geleni yapiyorum ve yapmaya da devam edecegim.

yatılı misafir olayını çok iyi düşünmüşsünüz bence, aklımızda olsun.

peki kızınızı yatılı misafirliğe gönderiyor musunuz, kendi annenize veya kv nize?

benim oğlum var daha küçük ama büyüyünce de göndermekte tereddüt ediyorum başka sebeplerden dolayı. ama yine de tepki alıyorum bu düşüncemi paylaştığımda.

Hayir bensiz hic kalmadi, ancak annemle kalabilir zaten, baska kimseye gondermem, evli halalar teyzesi vs. Imkansiz benim icin. Hatta cok sasiriyorum yaz tatiline evli kizkardesine gonderen yakinlarima, eniste mukemmel bir adam gibi gorunebilir ama ne kadar taniyabiliriz ki? Benim sinirlarim cok keskindir, guvendigim insan sayisi da cok az...

Bu arada ekleme yapayim, erkek cocuklari kiz cocuklarindan daha fazla tacize ugruyor ve bunu utanc verici/erkekliklerine golge dusuren bir sey olarak gordukleri icin daha sessiz kalmaya meyillilermis. Bir erkek annesi olarak bunun bilincinde olmanizi taktir ettim.

en cok annende hata seni nasıl döver cnm ya cok üzüldüm

bi arkadasın anlattı bana lisede bakkal onu taciz etmis gögsünü ellemeye calısıs bude hemen kacıp eve gelmis annesine söylemis böyle böyle bakkal amca beni elledi demis annesinde sus sakın adın cıkar kimseye söyleme demis kız agladı diyo hala o bakkala gidiuyo annem neden dedim babam söylerlerse benim adım cıkarmıs dedi kız öyle öfkeliydiki anneler cok bilincsiz o bakkalı o anda taslayıp adamı linc etmeleri lazım dı 30 senelik esnafmıs bunu yapan yani kız diyo beni bebekligimide cocuklugumuda biliyodu diyo ,,

pislik insanlar ya b

Artık mı?
Ya artik amcaya dayıya da mi guvenemicez.
DUNYA SEN NE KADAR KOTU BİR YER OLDUN BÖYLE..

Çok acı ama dünya kuruldu kurulalı var bu iğrençlik, dünya yok olana kadar da olmaya devam edecek. Herkes gözünü dört değil ondört açacak. Kıymetlilerinize dokunan herkesin ama herkesin halini tavrını, bakışını, hareketini kuyumcu terazisiyle tartıp, uyanık olmadıkça bu sapık akrabaların yavrularınızı istismar etmesini engelleyemezsiniz, engelleyemeyiz. En hassas noktam, Allah kimseye yaşatmasın. Akraba meclislerinde kendisi şen şakrak sohbetlere dalmışken kaç annenin yavrusu yan odada bir sapığın pisliklerine alet oluyor acaba? UYANIK OLUN ANNELER UYANIK!!!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…