küçükken beni taciz eden akrabam....

Bu senin suçun ve utancın değil lütfen bunu bil. Küçücükken, bunlar başına gelmişken sana rastlasaydım sıkı sıkı sarılır sarıp sarmalardım seni canım. böyle yapmayanlar utansın.lütfen kendini suçlu, ezik veya değersiz hissetme. o kadar cesur, o kadar güçlü ve değerlisin ki. yanımda olsan sımsıkı sarılırdım sana. umarım bu olanları bir gün unutursun. ve unutma Rabbim seni incitenlerin mutlaka cezasını verecektir.

Ah çok üzüldüm okuyunca . Allah boyle erkeklerin belasini versin . Şerefsiz ya. Bir komşum kız çocugunu evde abileriyle bile bırakıp gitmezdi . Nereye gitse kızıni da götürürdü . Gecede odasının kapısını kilitletirdi. Ben önlemimi alayımda sonradan aģlamayım derdi.

Allah yardımciniz olsun .. Ne desek boş maalesef.

Çok doğru yapıyor çocukların emanet edilmemesi gerektiğini düşünüyorum kız erkek farketmez. Bir yeğenim var ablam psikopat gibi herkesten şüphe içinde kimseyle tek bırakmıyor kuzenlerine amcalarına güvenmiyor...
Çocuğun her hali tavrı aslında ip ucu veriyor. Ben tam o zamanlar altıma yapmaya başlamıştım.
Araştırmalara göre de öyle çocuk istismarlarının çok büyük çoğunluğu akraba tanıdık tarafından yapılıyor ve bir çocuk, tacizden bahsediyorsa maalesef doğru çıkıyor...

O..pu çocuğu dayına mı söyleneyim, yoksa rezil teyzelerine mi söyleneyim bilemedim..
4 yaşındaki çocuğun aklı ne erer tacize ?
Nereden bilsin ? Ay şok oldum olaydan sonra sana ailenden gelen tepkilere.
Utanmaz rezil adam.

Taciz uygulayan eşini suç üstü yakaladığı halde "yani gördüm ama konduramıyorum, yani yapmaz eşim" diyen bir anneden bahsetmişti bir avukat arkadaş. Böyle anneler oldukça malesef suç hep kız çocuğuna kalır....

Annen zaten vefat etmiş hesabı Allahla ama teyzelerini dayın olacak o adiyi öldürmek istedim şu an

Zamanı geri alıp o gün sana vuran annenin de ağzını burnunu kırmak istedim, 4 yaşındaki halini alıp kucağıma sarıp sarmalamak geçti diyip saçlarından öpmek istedim

O kadar kötü oldum ki anlatamam

Aynen öyle, kadınlar rahatını bozmak istemiyor.. Hele de o erkeğin imkanlarından faydalanan kadınlar.
Kızı suçluyorlar o baştan çıkarmıştır bile denebiliyor, kadının en büyük düşmanı yine bir kadın...
Annemin vefatından sonraları teyzemle bir sebepten büyük bir tartıştışma yaşadık ve bu konu açıldı ben de dayımı korudunuz herkese söylerim gibisinden bir şey dedim, teyzemin bana dediği şu oldu "karısı bunu öğrenirse onu boşamaz, ama sana ekmek bile vermezler"

E EXXWOMAN , konunu açalı epey olmuş, arada geçenleri okuyamadım. Psikolojik destek falan aldın mı?

Okurken içimde ne yaralar kanadı. . Benzerini yaşadım. O şerefsiz geçen gün ölmüş, dilerim Rabbimden cehennemde canı kaynasın. Neden insanlar bu kadar kötü

Dayın hasta ki hasta pedofili sapık. Ona diyecek lafım zaten yok. Teyzelerin çok çirkin yürekli insanlar. İnanılır gibi değil. Sana nasıl da kendni suçlu hissettirmişler. Daha çirkinlerini yaşasınlar inşallah.

Geçenlerde bi konuda üst kataki bekar amcasına kızı çok giden bi anneyi uyarmıştımda çok tepki almıstım..hayatta herseyi beklemek gerek şeytan bu.. her daim koruma içgüdüsü olmalı çocuğumuzda... anneni anlıyorum koruyamadığı için kendıne kızgın senden almış hıncını.. ama teyzene gick oldum. Sana sarılmak istedim cnm..

Konuyu okurken bogazim dügüm dügüm oldu. Kizim var. En cok korktugum seydir. Kmseye birakamiyorum.

İnan canım seni okadar iyi anlıyorumki bende yaşadım böyle bir olayı teyzemin eşinin tacizine uğradım ve şuanda küçük bir kızım var en büyük korkum böyle birşeyi yaşaması sanırım böyle bişey olsa o kişiyi öldürürüm en acısıda korkup teyzemin yanında yatmak istediğimde almadı beni yanına ertesi gün kahvaltıda hepsi dalga geçti benimle kabus görmüş diye bu durum Allah kimseye yaşatmasın

Öyle bir amcaya ailenin de küs olması gerekiyor. kişi kendini baştan belli eder çünkü.

Bu zihniyetteki insanlardan igreniyorum
Beyinsizler
Duygudan merhametten yoksun pislikler

Şu anda kendisi evli ve kızı var..Ben liseye başladığımda evlendi tabii söylemediler evlendiği kişiye öyle bir olay olduğunu...
Bazen diyorum keşke o evlenmeden önce söyleseydim ama küçüktüm...

Destek almadım psikoloğa gitmedim. Bir işe yarar mı bilmiyorum.
Üniversitede okurken depresyon tanısı almıştım tedavi gördüm tacizden de bahsetmiştim
Ama gitme sebebim bu değildi annem vefat etmişti onun etkileri yüzündendi.
Bu olay yaşanmasaydı herşey farklı olsaydı nasıl bir kişiliğim olurdu diye düşünüyorum bazen.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…