- 18 Mayıs 2008
- 9.784
- 15.850
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
kanım dondu. ..söyleyecek bişey bulamıyorum. ..ama yalnız değilsin canım ve seni hislerini anlıyorum. ..şükür ki bir yuva kurmussun. böyle şeyler yasayinca erkeklerden nefret edip feminist olanlar var.Aynen öyle, kadınlar rahatını bozmak istemiyor.. Hele de o erkeğin imkanlarından faydalanan kadınlar.
Kızı suçluyorlar o baştan çıkarmıştır bile denebiliyor, kadının en büyük düşmanı yine bir kadın...
Annemin vefatından sonraları teyzemle bir sebepten büyük bir tartıştışma yaşadık ve bu konu açıldı ben de dayımı korudunuz herkese söylerim gibisinden bir şey dedim, teyzemin bana dediği şu oldu "karısı bunu öğrenirse onu boşamaz, ama sana ekmek bile vermezler"
Aynen benimde kizim var bunlari okudukca iyice kotu oluyor insanBu konuyu ve yorumları okuduktan sonra gece 4 e kadar uyuyamadım.hala tüylerim diken diken ve benim bir kızım var
Şu anda kendisi evli ve kızı var..Ben liseye başladığımda evlendi tabii söylemediler evlendiği kişiye öyle bir olay olduğunu...
Bazen diyorum keşke o evlenmeden önce söyleseydim ama küçüktüm...
Bence o adamı ifşa et. ciddiyim
hani bir deyim var ya "sallandıracaksın iki tanesini taksimde bak bakalım bir daha yapabiliyorlar mı"
aynı o hesap
acaba hiç pişmanlık yaşadı mı vicdanı sızladı mı? çok merak ediyorum..
Bilmiyorum duymuş mudur ama tövbe ettim diye kendini temize mi çıkartmıştır...
Eşimin düşüncesi de normal bir erkek 40 yıl kadınsız kalsa asla çocuğa bir şey hissedemezmiş, bu yüzden öylelerinin hiç değişmeyeceğini ve mutlaka başkalarına da yapmış olabileceğini söylüyor...
Pedofili pek belli etmiyor konuda sorun amcasına gitmesi değldi çocuğun ama ben yadırgamıstım..Öyle bir amcaya ailenin de küs olması gerekiyor. kişi kendini baştan belli eder çünkü.