küçükken beni taciz eden akrabam....

Aynen öyle, kadınlar rahatını bozmak istemiyor.. Hele de o erkeğin imkanlarından faydalanan kadınlar.
Kızı suçluyorlar o baştan çıkarmıştır bile denebiliyor, kadının en büyük düşmanı yine bir kadın...
Annemin vefatından sonraları teyzemle bir sebepten büyük bir tartıştışma yaşadık ve bu konu açıldı ben de dayımı korudunuz herkese söylerim gibisinden bir şey dedim, teyzemin bana dediği şu oldu "karısı bunu öğrenirse onu boşamaz, ama sana ekmek bile vermezler"
kanım dondu. ..söyleyecek bişey bulamıyorum. ..ama yalnız değilsin canım ve seni hislerini anlıyorum. ..şükür ki bir yuva kurmussun. böyle şeyler yasayinca erkeklerden nefret edip feminist olanlar var.

Bence o adamı ifşa et. ciddiyim
hani bir deyim var ya "sallandıracaksın iki tanesini taksimde bak bakalım bir daha yapabiliyorlar mı" :KK62:
aynı o hesap

O kadar gerçekti ki yazdıklarınız. Birçok kızımız aynılarını yaşıyorlar. İnsanın okurken bile kanı donuyor...
Bilinçlendirme ile aşılacak bunlar, önce kızlarımızı tacize uğradı diye suçlamaktan vazgeçeceğiz, sonra bu tacizciler ortadan kalkacak bir bir... İNŞALLAH BİR GÜN!

Dayiya da mi guvenmeyecegiz diyenler var ya birakin dayiya, babaya, oz ve oz babaya bile guvenilmiyor. Kardesim mahkemede memur ve o kadar cok kizina tecavuz eden baba geliyormus ki kardesim bunlarla bire bir muhatap olmaktan psikolojik olarak rahatsizlandi. Sonunda da dayanamadi, mahkemesi degisti. Ve kizina tecavuz eden babalarin hem oz babasi olduguna, hem de akli dengesi yerinde olduguna ve sarhos olmadigina dair de raporlari varmis. Bebegim henuz cok kucuk ama inanin cok korkuyorum cevreden. Sapiklik gorup de anlatamayan da cok cocuk var. Utaniyorlar, korkuyorlar, gucsuzler ve sapikliga maruz kalan cocuklari koruyacak kanunlar yok malesef. Benim de cocukken basima surekli olmayan, bazi sapikliklar geldi akrabalar tarafindan ve kimselere soyleyemedim. Aileme soylesem inanmazlar, inansalar da ortaligi ayaga kaldirirlar, ailecek dislaniriz. Ve gercekten de cok cok cok utandim bunlari yasamaktan. Kizimi hicbir kuzeniyle bir arada birakmamayi dusunuyorum ama nasil olacak bilmiyorum, benim basima oyun oynarken, korebe, evcilik oynarken geldi cunku, kim cocuguna hayir evcilik oynama diyebilir ki? Yuce Rabbim sen bizi, evlatlarimizi, inananlari, masumlari, sabileri boyle sapiklardan ve sapikliklardan koru.

midem bulandı. en çok da teyzenin davranışlarına.. hem dayın hem teyzen şerefsizmiş canım benim bu da senin sınavın eşine sarıl ve o günleri unutmaya çalış.. 4-5 yaşındaki çocugun şikayet etmesini nasıl beklersin belki içine kapanık..

Okurken tüylerim diken diken oldu.Benim de küçükken çevremde o kadar pislikk adi insanlar oldu ki şu an onlar geldi gözümün önüne.O durumda bile 5 yaşındaki küçük bir kız çocuğuna sen suçlusun deyip döven insanlara ki bu bir teyze ve anne diyecek söz bulamıyorum.Allahım çocuklarımızı korusun nasıl bir dünyadayız.Unutamazsınız ama ne mutlu ki anlayışlı bir eşiniz var size destek olmuş.

Cok uzucu bi olay rabbim unuttursun o gunleri diycm ama unutulmuyo cnm bnde yasadim aynilarini akrabalarimdan komsumuzun KİZİNDAN o zmn kucuksun anlamiyosun ne oldugunu sen gene 5 yasinda yasamissin bn 14 15 yasima kadar yasadim bu olaylari tacizleri simdi evliyim oglum var aklima geldikce utaniyorum esim dahil kimse bilmiyo rabbim sen affet diyorum cok utaniyorum kendimden nie sesini cikarmadin diyorum cikaramadim daha ne oldugunu bilmedigim icin olabilir ama hakkimi hicbirine helal etmiyorum obur dunyada ceksinler cezalarini bn cok korkuyorum hep aklimda olunce hersey ortaya cikinca esim benden hesap sorar mi diye ona layik degilmisim gibi geliyo dusundukce agliyorum rabbim sen affet

Bu konuyu ve yorumları okuduktan sonra gece 4 e kadar uyuyamadım.hala tüylerim diken diken ve benim bir kızım var

sonuna kadar zorla midem bulanarak okudum ALLAHIM YARDIMCIN OLSUN
teyzen ve dayına denecek o kadar söz var ki ama ALLAHIM yanında bırakmayacak inş.

buna benzer bir olay benim başımdan da geçti..
Bende çok küçüktüm herşeyden habersiz sokağa arkadaşlarımla oynamaya çıkıyordum.
Yan binadan komşumuz vardı hergün arabasının bagaj kapağını açar yüksek sesle de müzik açar orada otururdu.
Arada bir de beni sevme bahanesiyle kucağına oturtur sağa sola sallardı (göya şarkıya eşlik ediyor) bunu bir kaç sefer yaptı
o zamanlar tabi o koparılası organın ne olduğundan habersizim ve o beni kucağına oturttuğunda onu hissederdim (dün gibi aklımda :KK43:( ) ve hemen kucağından kalkardım..O çocuk aklımla taciz edildiğimin farkına varmıştım ve bir daha asla yanına gitmedim o adamın..Anneme babama da söyleyemedim :KK43: hala tüylerim diken diken olur..
Benim de bir kız evladım var..
Rabim evlatlarımızı böyle sapık pislik insanlardan korusun...
Sizin başınızdan geçen olaya da çok çokk üzüldüm.. :KK43:

Şu anda kendisi evli ve kızı var..Ben liseye başladığımda evlendi tabii söylemediler evlendiği kişiye öyle bir olay olduğunu...
Bazen diyorum keşke o evlenmeden önce söyleseydim ama küçüktüm...

acaba hiç pişmanlık yaşadı mı vicdanı sızladı mı? çok merak ediyorum..

Bence o adamı ifşa et. ciddiyim
hani bir deyim var ya "sallandıracaksın iki tanesini taksimde bak bakalım bir daha yapabiliyorlar mı" :KK62:
aynı o hesap

Özgecan olayının olduğu zamanlarda bir video paylaşmış tacize karşı bilinçlenelin dolmuşta son kadın yolcu varsa inmeyelim gibisinden...
Arkadaş değiliz ama baktım ki yorum yazma kısmı herkese acık, sahte isimle adres aldım ve altına şunu yazdım "beş yaşındaki öz yeğenini taciz eden biri için fazla iddialı bir paylaşım."
Bu yazı orada birkaç saat durdu gören gördü mü bilmiyorum.Sonra facesini kapattı mı sildi mi bir daha ulaşamadım, ben olduğumu anlayıp engelledi belki. Ama başka hesaplardan da adını arattım yok tamamen kaldırmış galiba..
Bu yaptıklarımı eşime anlattım kızdı sürekli kendine hatırlatıyorsun bakma şu pisliğe diye söylesen de inanmaz kimse diyor...
O da polis çocuk şubede çalışıyor bazen istismar vakası geliyor çok değişik tepkiler veriyorlarmış.
12 yaşında 5 aylık hamile bir kız getirmişler, meğer 24 yaşındaki abisiymiş yapan kanıtlı delilli ortaya çıktığı halde kadın benim oğlum yapmaz başkası yapmıştır yalan söylüyor diye kızından şüphe ediyormuş.

acaba hiç pişmanlık yaşadı mı vicdanı sızladı mı? çok merak ediyorum..

Bilmiyorum duymuş mudur ama tövbe ettim diye kendini temize mi çıkartmıştır...
Eşimin düşüncesi de normal bir erkek 40 yıl kadınsız kalsa asla çocuğa bir şey hissedemezmiş, bu yüzden öylelerinin hiç değişmeyeceğini ve mutlaka başkalarına da yapmış olabileceğini söylüyor...

Bende 4-5 yaşlarındayken Komşum tarafından tacize ugramisim.. Adam çok büyüktü benim popomu ellemişti... Sonra başka yere tasindilardi Çok iyi hatirliyorum küçük yasta cinsellik nedir bilinmiyor 10 yaşlarında öğrendim annem geç öğretti soleyemedim aileme.. O adami en son 5 sene önce birinin düğünde gördüm çok utandim bana bile utanmadan konuştu dedi ki buyumussun guzellesmissin dedi.. Ya ne olursa olsun komsu da akrabada olsa uzak tutun

Bilmiyorum duymuş mudur ama tövbe ettim diye kendini temize mi çıkartmıştır...
Eşimin düşüncesi de normal bir erkek 40 yıl kadınsız kalsa asla çocuğa bir şey hissedemezmiş, bu yüzden öylelerinin hiç değişmeyeceğini ve mutlaka başkalarına da yapmış olabileceğini söylüyor...

eşinizle aynı fikirdeyim.
sadece belki tedavi veya toplumdan tecrit işe yarayabilir diye düşünüyorum, o da uzun vadede.

Off off. Allah kahretsin o dayınız olacak adiyi. Böylelerini hadım etmek lazımki çoluk çocuğa karısmasın. Evlenmis çocuğu olmuş birde, o çocuklara dahi yapabilir,çocuğunun arkadaşına yapabilir,yapabilirde yapabilir yani.
Benimde kızım var aklım çıkıyor biri birşey yapmaya kalkacak diye,bunları duydukça okudukça insanlardan tiksiniyorum.
Çok geçmiş olsun. Ne denir bilemiyorum ,öyle kötü birşeyki üzerinden yıllar geçsede unutulmuyor:KK43:

X