Dayiya da mi guvenmeyecegiz diyenler var ya birakin dayiya, babaya, oz ve oz babaya bile guvenilmiyor. Kardesim mahkemede memur ve o kadar cok kizina tecavuz eden baba geliyormus ki kardesim bunlarla bire bir muhatap olmaktan psikolojik olarak rahatsizlandi. Sonunda da dayanamadi, mahkemesi degisti. Ve kizina tecavuz eden babalarin hem oz babasi olduguna, hem de akli dengesi yerinde olduguna ve sarhos olmadigina dair de raporlari varmis. Bebegim henuz cok kucuk ama inanin cok korkuyorum cevreden. Sapiklik gorup de anlatamayan da cok cocuk var. Utaniyorlar, korkuyorlar, gucsuzler ve sapikliga maruz kalan cocuklari koruyacak kanunlar yok malesef. Benim de cocukken basima surekli olmayan, bazi sapikliklar geldi akrabalar tarafindan ve kimselere soyleyemedim. Aileme soylesem inanmazlar, inansalar da ortaligi ayaga kaldirirlar, ailecek dislaniriz. Ve gercekten de cok cok cok utandim bunlari yasamaktan. Kizimi hicbir kuzeniyle bir arada birakmamayi dusunuyorum ama nasil olacak bilmiyorum, benim basima oyun oynarken, korebe, evcilik oynarken geldi cunku, kim cocuguna hayir evcilik oynama diyebilir ki? Yuce Rabbim sen bizi, evlatlarimizi, inananlari, masumlari, sabileri boyle sapiklardan ve sapikliklardan koru.