küçükken beni taciz eden akrabam....

cok üzgünümunutulmaz tabiki kolay mı piskolojik yardım almayı düsünüyor musun?faydası olabilir
evet liseye gittiğimden beri düşünüyorum.şuan üniversiteden mezun oldum...çalışmaya başlayıp maaşımı alınca ilk yapacağım şeylerden biri bu..

Ne yaptı ki ?

Sırf siz ve sizin gibilere biraz olsun ümit olabilmek için giriş yaptım, yazıyorum. Ben de yıllar önce yaşadıklarımı yeni bir üyelik alarak alarak paylaşmıştım.Ama, tabi bazı hemcinslerim yargılama yoluna gitmişti beni yazdıklarımdan ötürü.
Ben 6, 8 yaşlarında tacize uğradım. Farklı kişilerden, tacizi yapanlardan biri ile her zaman görüşmek durumunda idim. Tacize uğradığım önceleri anlamlandıramadım. Ama, çim içine kapanmaya başladım, her erkeğe karşı asık suratlı oldum güya kendimce kendimi koruyacaktım.

(Bu arada yazacaklarım, uzun telden ilk defa cevap yazıyorum kusura bakmayın)ben asık suratlıyım diye aile içinde dışlanma bile yaşadım.hatta başkalarının yanında yerirsin.annem biliyordu ve o kişinin evine hala gittik biliyor musunuz.kendimi hissettiğim değersizliği, galesizliği düşünebiliyor musunuz.40 lı yaşlara yaklaşmak üzereyim hala içimde kırgının. Annemin cevabı kime ne diyeyim şimdi ben di. Kendimi hep yalnız. Hep dışlanmış hissettim.hep korktum erkekler bir şey yapar da sesimi çıkaramam diye, şimdi oğlum var 7 yaşlarında izliyorum da, ne kadar masum diye bakıyorum. İşte ben de böyleymişim diyorum. İçim parçalanıyor.kısa kesicem telde rahat yazamadım.neyse, gittikçe bunlar bana

Batmaya başladı, ağlıyorum sızlıyorum. Doğum yaptım, mutlu değilim.çocuğumu sevemiyorum, derken 33 yaşına geldim. Çok mutsuzum, ağlıyorum. Depresyon ilacı kullanıyorum. Bi yandan çalışıyorum, geceler boyu ağlıyorum. Sabah gözyaşlarımı silip işe gidiyorum. Canım oğlumun küçüklük anlarına bile şahitlik edemiyorum, kendimde değilim eşimle mutsusuz. Artık bu yaşadığım tacizin bana ağır gelmeye başladığını gördüm. Çünkü, yaş gençken anlamlandıramıyorsun, sonunda itiraf ettim kendime bu bana acı veriyor diye. Bir gün eşim ile anlaşmadığımız için psikoloğa gittik ikimiz, konuştuk ettik . Ama, sorun bu değildi söyleyemiyordum. 1 gün sonra psikoloğu aradım hıçkırıklar içinde acilen sizi görmem gerek diye gittim ve ağlayarak anlattım. Anlatmak istemesem de psikolog en ince ayrıntısına kadar anlattırdı.benim seans boyunca söylediğim hep şuydu: ben inzivaya çekilmek istiyorum, yaşamak istemiyorum, beni karanlık bir odaya kapatın lütfen diye yalvardım. Psikolog bana bazı ödevler verdi, tekrar görüştük ben yeniden güçlenmeye başlamıştım. O kişi ile de karşılaşıyordum, selamlaşıyordum. Kesinlikle onunla hiç konuşmuyorum,onu dışladım. Amacım onun ölmemesi ama, yalnızlaştırılmasıydı. Diğer aile bireylerine anlattım bu olayı abime özellikle benim arkamda durdu selamı sabahı kesti. Şu anda o kişi hiçbir şekilde benim bulunduğum ortamda bulunmuyor ve dışlandı.annem biraz daha aklını başına topladı.33 yıl sonra.ablam kocasından vazgeçemedi tabi.psikologla seanslarıma devam ettim, unutmadım zaman zaman da aklıma geldi üzüldüm ama, kendimi daha güçlü hissettim. Eşime hiç anlatmadım, ama onunla birlikte olurken karanlıkta o bana dokundukta gözlerimden yaşlar süzülüyordu. Ben iyi olunca evime de bir huzur gelmeye başladı. Tabi, çocuğumun küçüklüğü uçup gitmişti. Daha çok uzun da telde yazmada acemiyim ve sıkmak istemiyorum.psikoloğa gitmenizi tavsiye ederim. Şu anda sabah ezanı okunuyor, bu şekilde olanları Allah amaçlarını gerçekleştirmeden helak etsin. Bu arada gece gündüz dua ettim, hocalara kendimi okuttum, anlatmadım tabi onlara.

konunuzu yeni gördüm
ve yorum yapmadan gecemedim
diger yorumlari okumadim cok yarali bu konu benim icin

ben tam yasimi hatirlamiyorum ama 6-7 belki
teyzemin esi bizde kaldiklarinda taciz etti beni
herkes uyurken gece
su an 35 yasindayim
beni bu olayda hala cok uzen sey bu tacizden cok
diger insanlarin bunu bildikleri halde bilmiyor gibi davranmalari oldu
ben o gecenin sabahinda anneme teyzeme anlattim
teyzemin agladigini hatirliyorum
bana malum soruyu sordular
gerisi bir bosluk bir hic
bunlar bize gelip gittiler her zaman
ben hep nefret dolu oldum ama herkes beni sucladi
niye sevmiyorsun niye böyle yapiyorsun
kimsede bu adam sana böyle böyle yapti demedi

17 yasindaydim bizim mahalleye coktan tasinminlardi
teyzemle annem bir yere gitti
ben evde yanlizim beni telefonda taciz etti
nasil olsa kimse sey cikarmiyor tabi

bunuda anlattim herkese
yine kimse orali olmadi

birde hatirladigim yine kucukken babamla beraberleri
ben wc deydim
orda iceriye girmeye calisti

bakin ben bilincli bir insanmisim herseyi anlatmisim
ama garip olan su ki benim bekaretim bozulma meselesi olmadigi icin kimse olayin ustune gitmedi

bu ne yapti kendimi degersiz hissettirdi
halada öyleyim

esimle sorunlarim var
ailemin ödü kopiyor bosanip eve gelecegim diye
velhasil bu ne bicim bir dunya
nefret ediyorum
cocuklari mahveden mahlukrdan nefret ediyorum
Allah hepsnin belasini versin

Okurken aglamamak için kendimi çok zor tuttum. Geçmişler olsun, Allahta öyle pis sapıkların bin türlü belasını versin!!!!!

Size bunu yaşatan kanı bozuklara mı yoksa o sırtlanlara sizi yem yapan annelerinize mi söveyim bilemedim.Aklım almıyor bu insanlar ahlaksız mı, cahil mi,aptal mı yoksa hepsi birden mi.
Bir anne ve bir kadin olarak acınızı paylaşıyorum arkadaşlar.Asıl utanması gereken pislikler yerine sizin utanmanız gerektiğini bilinçaltınıza işleyen topluma da ,namus anlayışına da ,mahalle baskısına da lanet üstüne lanet ediyorum.
Lütfen ama lütfen kendinizi değersiz,kirlenmiş vs hissetmeyin.Hepinizi öpüyorum tertemiz alınlarınızdan.

allahiimmmmmmmmmm!!!!!!!!!! bu nedir ya bu nedir allah askina bu nedir ya yemin ederim hikayenizi aman allahim tobeler tobesi, yok artik, oh my god naralari esliginde gozlerimi portleterek saskinlik icinde okudum. bukadar ileri gidebilmesi.... soyliycek bisey bulamiyorum. cehennemde cayiiiiirrrr cayiiirrrr yaniyodur insallah, o saci sakali onun atesine fitil oluyodur insallah!!! allahin belasi cezasi pis sapik. konu sahibinin ve diger hikayelerde etkiledi ama sizinki daha bi etkiledi bi shok etti, ay allahim nediyim nerelere gideyim. keske zamani geri alma gibi bi gucum bi ozelligim olsa, hepinizi o anlarinizin oncesine goturur yanininzda gelir o piclerin agiz burunlari dagitir size vermek istedikleri zarari kendilerine verdirir sizin o gunleri yasamaniza engel olurdum. pis sapiklar. ay nediycegimi bilemiyorum gercekten. umarim gercekten iyisinizdir hepiniz, butun bunlari yasayan hanimlar. rabbim evlatlariniza yasatmasin insallah. daha olmayan cocuklarimin korkusuna dustum ben, heleki sizin hikayenizden sonra, heleki allahi peygamberi dilinden dusurmeyen bi adi serefsiz iman noksani bile bunu yapabiliyo oldugunu ogrendikden sonra. rabbim sen sonumuzu hayreyle kurban oldugum.

ayyy cildirmak uzereyim allahim aklima mukayet ol yarabbim!! :'(((((((((((((((((( ben sadece okurken bu hallere geliyorum, sizlerin psikolojisini, icinizde kopan firtinalari dusunemiyorum bile rabbim hepinize yardimci olsun insallah.

Yorum yapıp yapmama konusunda cok kararsızdım.
Öncelikle bilin ki yanlız değilsiniz. 21 yaşındayım. 5-6 yaşlarındayken babamın teyzesının cocukları ( cok yakın oturuyorduk )
iki kardeş bana taciz etmeye kalktılar ve ettilerde. O an anlamamıstım. Oyun oynuyoruz diyerek kandırmıslardı cocuktum zaten. 5-6 yaslarındaki cocuk ne anlar. Daha sonra amcamın kızı !!
O zaman 8 yaslarında falandım. Amcamın kızının yaptığını ve babamın kuzenlerinin de taciz ettiğini söyledim. Onlara cok kızdığını hatırlıyorum. Hepsinden iğreniyorum Suanda hala cok yakın oturduğumuz halde onlarla görüşmüyorum. Hala aklımdan cıkmıyor..

ama kuzum sen anlatmazsan sonraki magdur anlatmazsa bu pisliklerin onu nasil kesilicek? belki anlatman bicok cocugun akrabanin kurtulmasina vesile olucak. annem sinirli demissin, bence boyle olmasi daha iyi, o musvetteye gerekeni yapabiliecek kivamda bi anne diye dusunuyorum. ayrica cocuklarin icin senin bu korkak ve cekingen hallerinden kurtulman lazim ki onlarida korkmayan ve cekinmeyen, kendini savunabilecek bireyler olarak yetistirebilesin. sozden ziyade ornekle daha kolay ogrenmezmi cocuklar? goster onlara nekadar guclu bir anne oldugunu.

Gerek yok anlatmama biri hapiste zaten.digeri ise hatirladigim kadariyla bundan bikac sene once karisinin akrabalarindan bir kiza biseyler yapmis ve ailem kizi sucladilar.ben acikca soylemiyorum ama cok defa ima ettim annemin kardesi bunlar onlara guvenme onlar azgin dedim .gecen sene daha cok soyledim suphelendiler sanki ama cok soramadilar bana
.annemin farketmesi gerekirdi sanki tuhafti benim hareketlerimde ama hic anlamdi.en sonda faceden liseli kizlarla ilgilenmeye basladigi acik acik belli ..anneme bisey olur diye korkuyorum kadin hep hastaliklarla bogusuyo.bende psikologa gittim anlattim ama onemsemedi sanki psikologum. ben aileme sustum ama arkadaslarima guvendigim ,cocuk yastayken bile anlatmistim ve hepsindede boyle seyler vardi cok yaygin cocuk tacizi....malesef

Kendi hemcinsine inanmayan, ona guvenmeyen bir kadin ozgurlukcusu!

Hakikatwn kadinin en buyuk dusmani yine kadin! Su an okudugum kitap aklima geldi.

Unutmaya calis yaz ciz psikologa git. Ama ailendeki o kisilerle gorusme hep aklina gelecek, atlatanayacaksin yoks.

Ben disardam gordugum tacizlerden cok babam tarafindan ugradigim tacizden etkilendim.

Anneme ve teyzelerima anlattim kimse inanmdi. Yillarca surem bu tacizin sonunda evi terkettm. Hala cok kirginim. Cok uzgunum. Kimsesiligi atamiyorum.

Benim Hic ailem olmadi ve olmayacak.

Benim ailemi ben sectim. Esim ve esimin ailesi benim icin cok degerli. Hep onlarla olmak istiyorum cunku aileyi boyletattm. Aile ne demek ogrendim

Herkes kotu mu bu dunyada sozde musluman ulkeyiz
Diyecek soz bulamiyorum

Bu senin ayıbın değil, yaşananlar senin içine kapanmana neden olmuş.
Nasıl seni suçlarlar? Ne kadar kör insanlar varmış etrafında.
O dayının ki dayın bile demek istemiyorum.
Kız çocuğu olur da anlar inşallah yaptığı rezilliği.

bu cümleleri okurken bir an ağlamak istedim. Taciz olaylarında neden suçsuzu suçlu yaparlar. 4-5 yaşında çocuk bile değil yani neredeyse daha bebek yaşında bir çocuk. o ne anlar cinsellikten vs. hiç mi düşünmediler ki ?bu çocuk ne anlar onun gram suçu yok. birde akrabalara olan o güven vs. ben mesela erkek akrabalara kız çocuk emanet edilmesine çok karşıyım şahsen, çünkü iğrenç tacizler ve tecavüzler meydana geliyor. ben size üzüldüm şahsen 1 gram suçunuz olmadığı taktirde dövülmüşsünüz Anneniz için Allah rahmet eylesin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…