- 10 Temmuz 2013
- 3.629
- 5.606
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
amin canım ya çok zor birşey ya bunu yaşamakAklıma atlıkarınca filmi geldi.
O filmi izledikten sonra da böyle elimiz ayagımız titremişti ablamla.
Allah bunları yaşayanlara sabır versin.
aynen matemm bende kötü oluyorum..Allah onları kahretsin....
Hep gözlerim dolu okuyorum bu satırları...
al işte yine taciz vakası akrabamıza bile güvenemiyeceksek kime güvenicez artık şaştım kaldım ! ah canım ah geçmiş olsunYorum yapıp yapmama konusunda cok kararsızdım.
Öncelikle bilin ki yanlız değilsiniz. 21 yaşındayım. 5-6 yaşlarındayken babamın teyzesının cocukları ( cok yakın oturuyorduk )
iki kardeş bana taciz etmeye kalktılar ve ettilerde. O an anlamamıstım. Oyun oynuyoruz diyerek kandırmıslardı cocuktum zaten. 5-6 yaslarındaki cocuk ne anlar. Daha sonra amcamın kızı !!
O zaman 8 yaslarında falandım. Amcamın kızının yaptığını ve babamın kuzenlerinin de taciz ettiğini söyledim. Onlara cok kızdığını hatırlıyorum. Hepsinden iğreniyorum Suanda hala cok yakın oturduğumuz halde onlarla görüşmüyorum. Hala aklımdan cıkmıyor..
Ayni duygular icindeyimAklıma atlıkarınca filmi geldi.
O filmi izledikten sonra da böyle elimiz ayagımız titremişti ablamla.
Allah bunları yaşayanlara sabır versin.
Cok teşekkür ederim.. Kimseye güven olmuyor ne yazık kial işte yine taciz vakası akrabamıza bile güvenemiyeceksek kime güvenicez artık şaştım kaldım ! ah canım ah geçmiş olsun
Merhaba arkadaşlar, konu şu: Ben 4-5 yaşlarındayken ailevi sorunlarımız nedeni ile dedemlerde kalmıştık uzun bir süre. annem ben ve kardeşlerim.Bekar dayım vardı teyzelerim vardı evde. sanırım dayım o zamanlar 20 yaşında falandı, ben küçükken beni taciz ederdi. İyi hatırlıyorum bir çok şeyi.Sülale tarafından da biliniyor. Beni sık sık odasına götürür yüz üstü yere yatırır ve üstüme uzanırdı. Yatağın üstüne yatırır üstüme omuzlarımdan bastırırdı. Kucağına alırdı bazen.Böyle zamanlarda ya elimde bir şey olırdu oyuncak kitap vs. verip onun hakkında konuşurdu benimle ya da başka konulardan. Bir de tuvaletten çıktığımda pamtolonumu indirip iç çamaşırımı kontrol etmişti ıslak olduğunu görünce kızmıştı güya niye silmiyorusun diye. Yüz üstü yere yatırıp üstüme çıktığı bir gün teyzem odaya tesadüfen girdi ve kıyamet koptu evde. herkes geldi. artık pantolonu inik miydi benim pantolonum inik miydi bilmiyorum, inik de olabilir çünkü sanki öyle bir şey hatırlıyorum. Teyzem kızdı bağırdı dayıma, beni annem teyzem aldı sorular sordular ve o soruyu sordular, ne dedim hatırlamıyorum ama annem şoka girdi ağladı çok kötü oldu beni dövdü hatta ...... ve buna da o kadar kırgınım o kadr kırgınım ki anlatamam, yere kapaklanışım büzülüşüm sırtıma inen yumruklar....çocuk halimle o kadar aciz ve üzgün ve masumdum ki düşününce kendime acıyorum dayımın tacizinden ziyade annemin davranışı. Ama onu da anlamaya çalışıyorum.Annem şu anda hayatta değil, yaşarken hiç bu konuyu da konuşamadık annem ben lisedeyken vefat etti....
El hasıl dayım diğer dayılarımdan dayak yedi, evden gönderildi. İnkar mı etti kabul mü etti bilmiyorum. Araya bayağı bir soğukluk girdi.Biz hiç görüşmedik bir daha hiç de konuşmadık. Ve bu olay 23 sene önce oldu.
Ama anneannem teyzelerim hala soğuk da olsalar görüşüyorlar. Evlendi çocukları oldu.
Ve şu var, o yaşımda teyzelerim kendimi taciz ettirdiğim için beni suçlamıştı, "neden bağırmadım neden söylemedin benim kızım olsa söyler" diye.O olaydan sonra içine kapanık ezik bir çocuk oldum, eve bir misafir gelmişti beni sevmek istedi kucağına almak istedi gitmedim utandım, yanıma otur dedi oturmadım. Israr etti ben istemedim. Sonra teyzem de "sen dayının kucağına oturuyorsun ama" demişti.... Küçük teyzem o yaştaki halimle, bana diyordu ki "senle kimse evlenmez sen dulsun" bunun ne anlama geldiğini bilmiyordum ama o utancımı suçlu hissetmemi üzüntümü korkumu çaresizliğimi zavallılığımı anlatamam bütün duygularımı köşelerde ağladığımı hatırlıyorum...ben kendi suçum gibi düşünüyordum. hiç kimse bana sarılıp da teselli etmedi.... bilinçsizlik mi sevgisizlik mi bilmiyorum zaten ailevi, maddi sorunlarımız da vardı.
Bunu bir türlü atlatamıyorum 22-23 yaşlarındayken anlatmıştım ilk bir arkadaşıma daha doğrusu ayrıntıya girmeden söylemiştim. Eşime de evlenmeden önce anlattım belki benimle evlenmek istemez diye....öyle bir şey düşünmedi.ama çok üzüldü ağladı ve kızdı ona, bu konuyu da kafamdan atmamı düşünmememi istedi.
Çok üzgünüm çocuk tacizi falan duyunca çok üzülüyorum o çocuğun ne hissettiğini çok iyi anlıyorum sarılmak istiyorum hepsine, sarılıp ağlamak...
şimdi ağlayarak yazıyorum bunları...ben çok değersiz haksızlığa uğramış ve zavallı hissediyorum kendime acıyorum...her kötü olayda aklıma geliyor.....çok uzun oldu ama anlatmak istedim, çok üzgünüm sanki yıllar geçtikçe hayatın gerçeklerini üzüntülerini gördükçe daha çok hatırlayıp üzülüyorum.... küçük kızı kucağına almış erkek görünce bile rahatsız oluyorum taciz ediyor gibi geliyor. Çok uzun oldu biliyorum, yazamadığım çok fazla şey de var aslında.....
LÜTFEN çocuklarınızı akraba yakını bile olsa dikkat edin, umarım kimse böyle bir şey yaşamaz...
beni en çok etkileyen konulardan biri..
siz tacize uğrayan çocuklardan sadece 1 isiniz. hatta ben de..
unutmak mı bu imkansız.
şimdi ben de aynı şekilde küçük kız çocuklarını kucağını alan erkeklere öyle bir öfke duyuyorum ki....
ben gözlerimle erkek abinin kız kardeşe neler yaptığını gördüm.. ailelerin bilinçli olması çok önemli.
ve sizin hikayenizde sizden başka kimse masum değil. en az dayı kadar o teyzeden de nefret ediyorum şu an.
Düşünüp düşünüp kime kızacağımı bilemediğim şeylerden biri ya diyorum herkes böyle, normali o kadar normal bir hayat yaşıyor ki o dayım.Çok dindar ve iyi görünümlü biri, tanınmış bir mali muşavir. Onu tanıyanlar asla şüphe etmez ama akrabalarım da bildiği halde görüşüyorlar. Bazen diyorum kim bilir tanıdığımız insanlar akrabalarımız belki de eşimiz de böyle biri.
Psikiyatriste anlattığımda hiç şaşırmamıştı, böyle taciz olaylarının çok daha yaygın olduğunu ama üstünün kapatıldığını, belki pek çok kişinin de taciz edildiğini hatırlamadığını söylemişti...
erkek çocukları güvende mi?hiç sanmıyorum.karsta tecavüz edilip öldürülen çocuk erkekti.gerçekten kimseye güvenmemek ve kimseyle yalnız bırakmamak en iyisi.kızım olacağını öğrendiğimde çok üzülmüştüm.evlat ayırmaktan değil onu nasıl koruyacağım diye günlerce uyuyamadım.allah herkese akıl sağlığı ve vicdan versin