küçükken beni taciz eden akrabam....

Aklıma atlıkarınca filmi geldi.

O filmi izledikten sonra da böyle elimiz ayagımız titremişti ablamla.

Allah bunları yaşayanlara sabır versin.
amin canım ya çok zor birşey ya bunu yaşamak

Yorum yapıp yapmama konusunda cok kararsızdım.
Öncelikle bilin ki yanlız değilsiniz. 21 yaşındayım. 5-6 yaşlarındayken babamın teyzesının cocukları ( cok yakın oturuyorduk )
iki kardeş bana taciz etmeye kalktılar ve ettilerde. O an anlamamıstım. Oyun oynuyoruz diyerek kandırmıslardı cocuktum zaten. 5-6 yaslarındaki cocuk ne anlar. Daha sonra amcamın kızı !!
O zaman 8 yaslarında falandım. Amcamın kızının yaptığını ve babamın kuzenlerinin de taciz ettiğini söyledim. Onlara cok kızdığını hatırlıyorum. Hepsinden iğreniyorum Suanda hala cok yakın oturduğumuz halde onlarla görüşmüyorum. Hala aklımdan cıkmıyor..
al işte yine taciz vakası akrabamıza bile güvenemiyeceksek kime güvenicez artık şaştım kaldım ! ah canım ah geçmiş olsun :KK43:

Gecmis olsun canım Allah yardımcin olsun. senin o gerizekalı (affedersin ama)teyzen Sen dulsun daha da evlenemezsin demeseydi sen belki dayinin ne yaptığını anlamadan unutucaktin bunlarıi.bir nevi ömür boyu unutamican lafları söylemiş sana. Ayrıca sana dediklerini o pis dayina deseymis .bak pis herif evlenmiş kendisi.

Yorumlarınız destekleriniz ve iyi dilekleriniz için teşekkür ederim arkadaşlar...bu konuyu açarken bu kadar çokmkişinin benimle aynı şeyleri hatta daha kötülerini yaşamış olacağını düşünmedim...faceden o sapık dayıma fake bir hesaptan yorum yaparken bile kalbim küt küt attı elim ayağım boşaldı...20 küsür sene geçti ama unutulmuyor işte..
Onun çocukları var, acaba onlara da yapıyor mu diye düşünüyorum inş yapmıyordur. O anlık bir şeydir, evlendiğine göre artık ocuklara ilgi duymuyordur diye düşünmek istiyorum
Eşim tam tersine normal bir erkek 40 sene kadınsız da kalsa bir çocuğa ilgi duyması mümkün değil, duyuyorsa gelip geçici bir duygu olamaz diyor. onun pedofili olduğu evlense de çocuklara ilgi duyduğunu söylüyor kendi çocuklarına olmasa bile başka çocuklara yapmıştır diyor. umarım yapmıyordur..:KK43:

:KK43: taciz den çok yok farzedilmesi acıtıyor insanı...
Benim ailemde yine kısmen de olsa dayım dışlandı, annem ölünceye kadar dayımla hiç görüşmedi, aynı ortamda bulunmadık. Ama annem ilk öğrendiğinde beni dövdü, sonra da hayatı boyunca bu konuyu hiç açmadı bana ne maddi ne manevi bir destek göremedim...belki öfkesini benden çıkardı bilmiyorum...
Diğer akrabalarım da öyle oldu, gözleri ile gördükleri halde sanki yok gibi yaşadılar, belki çaresizlik belki kabullenemeyiş ama beni de suçladılar bunu unutamıyorum...
5 yaşında ne cinselliğin ne de tacizin ne olduğu hakkında en ufak bir fikrim yoktu, kötü bir şey olduğunu biliyordum ama ne olduğunu bilmiyordum ben aklım ermeye başlayınca onun taciz olduğunu anladım
Şimdi 5 yaşındaki kızlara bakıyorum naifliklerine, masumiyetlerine, küçücük bedenlerine bakıyorum ben de böyleymişim demek ki hiçbir şeyden habersiz...

Allah belasini versin o dayininda o Allahin cezasi teyzelerininde .. yaziklar olsun ya yaziklar olsun teyze dedigin insan annesi yarisidir bre utanmaz arlanmaz varliklar nasil seni suclarlar nasil senle boyle konusurlar
Allah cocugunda gostermesse torunlarinda gostersin, bukadarda kizdim sinirlendim iste :KK43:

Of of bu konuyu gördükçe içim daralıyor. Hepimiz yaşadık arkadasım, tacizciler de hep akraba ya da yakın çevre. Insan en çok kayıp giden çocukluğuna üzülüyor. Bu kadar zar düşkünü ama Ensest eğilimli toplumda yaşamak ne kadar zor. Üniversitedeyken gönüllü olarak çocuk esirgeme kurumunda ders veriyordum. Meryem diye bir öğrencim vardı, esmer, ufak tefek, yaşıtlarına göre gelişim olarak oldukça zayıf kalmış. Bir gün bana mahkemeye gidiyorum dedi, neden dedim. Babasının tecavüzlerini anlattı. 18 yaşındaydım, o kadar sarsılmıştım ki...üstelik baba tarafından Yakınları tehdit ediyorlardı kızı, şikâyetinden vazgeçsin diye. Yavrum nasıl da korkuyordu, hayata nasıl da yenik başlamıştı...şimdi nerde bilmiyorum. Allah hepimizin yardımcısı olsun.

Çok özür dilerim ama ne kadar cahil bir anneniz ve teyzeniz varmış.Bu anlattığınız yaşanmışlıkta tek suçu olmayan sizsiniz ve bu insanlar arasında en değerli olanı da sizsiniz.Kenidinizi kötü hissetmeyin siz değil size yaşattıkları bu duygular yüzünden onlar pişman olsun.Teyzenizle bile görüşmeyin bence.İyi bile içinizde tutmuşsunuz ben olsam teyzeme çok ağır konuşurdum.Değil 23 yıl 50 yıl bile geçse unutulmaz bir acı.Yazıklar olsun böyle dayılara,analara,babalara,insanlara...

O teyze gibilerin yetiştirdiği çocuklar ( kız- erkek fark etmez) yüzünden sokakta rahatça yürüyemiyoruz.
Toplu taşımaya binsek bir türlü binmeyip yürüsek ayrı türlü.
Taksiye binsen şoförle yalnız kalmakta tehlikeli.. Güven olmaz sonuçta..
Hepsinin kökü kurusun

Allahım çok korkunç gerçekten.
çok geçmiş olsun...
ben de sözlü tacize uğramıştım hala unutmadım.
psikologdan yardım almayı deneseniz

Merhaba arkadaşlar, konu şu: Ben 4-5 yaşlarındayken ailevi sorunlarımız nedeni ile dedemlerde kalmıştık uzun bir süre. annem ben ve kardeşlerim.Bekar dayım vardı teyzelerim vardı evde. sanırım dayım o zamanlar 20 yaşında falandı, ben küçükken beni taciz ederdi. İyi hatırlıyorum bir çok şeyi.Sülale tarafından da biliniyor. Beni sık sık odasına götürür yüz üstü yere yatırır ve üstüme uzanırdı. Yatağın üstüne yatırır üstüme omuzlarımdan bastırırdı. Kucağına alırdı bazen.Böyle zamanlarda ya elimde bir şey olırdu oyuncak kitap vs. verip onun hakkında konuşurdu benimle ya da başka konulardan. Bir de tuvaletten çıktığımda pamtolonumu indirip iç çamaşırımı kontrol etmişti ıslak olduğunu görünce kızmıştı güya niye silmiyorusun diye. Yüz üstü yere yatırıp üstüme çıktığı bir gün teyzem odaya tesadüfen girdi ve kıyamet koptu evde. herkes geldi. artık pantolonu inik miydi benim pantolonum inik miydi bilmiyorum, inik de olabilir çünkü sanki öyle bir şey hatırlıyorum. :KK43: Teyzem kızdı bağırdı dayıma, beni annem teyzem aldı sorular sordular ve o soruyu sordular, ne dedim hatırlamıyorum ama annem şoka girdi ağladı çok kötü oldu :KK43: beni dövdü hatta ......:KK43: :KK43: ve buna da o kadar kırgınım o kadr kırgınım ki anlatamam, yere kapaklanışım büzülüşüm sırtıma inen yumruklar....:KK61::KK61::KK61:çocuk halimle o kadar aciz ve üzgün ve masumdum ki düşününce kendime acıyorum dayımın tacizinden ziyade annemin davranışı. Ama onu da anlamaya çalışıyorum.Annem şu anda hayatta değil, yaşarken hiç bu konuyu da konuşamadık annem ben lisedeyken vefat etti....
El hasıl dayım diğer dayılarımdan dayak yedi, evden gönderildi. İnkar mı etti kabul mü etti bilmiyorum. Araya bayağı bir soğukluk girdi.Biz hiç görüşmedik bir daha hiç de konuşmadık. Ve bu olay 23 sene önce oldu.
Ama anneannem teyzelerim hala soğuk da olsalar görüşüyorlar. Evlendi çocukları oldu.
Ve şu var, o yaşımda teyzelerim kendimi taciz ettirdiğim için beni suçlamıştı, "neden bağırmadım neden söylemedin benim kızım olsa söyler" diye.O olaydan sonra içine kapanık ezik bir çocuk oldum, eve bir misafir gelmişti beni sevmek istedi kucağına almak istedi gitmedim utandım, yanıma otur dedi oturmadım. Israr etti ben istemedim. Sonra teyzem de "sen dayının kucağına oturuyorsun ama" demişti.... Küçük teyzem o yaştaki halimle, bana diyordu ki "senle kimse evlenmez sen dulsun" bunun ne anlama geldiğini bilmiyordum ama o utancımı suçlu hissetmemi üzüntümü korkumu çaresizliğimi zavallılığımı anlatamam bütün duygularımı köşelerde ağladığımı hatırlıyorum...ben kendi suçum gibi düşünüyordum. hiç kimse bana sarılıp da teselli etmedi....:KK61: bilinçsizlik mi sevgisizlik mi bilmiyorum zaten ailevi, maddi sorunlarımız da vardı.
Bunu bir türlü atlatamıyorum 22-23 yaşlarındayken anlatmıştım ilk bir arkadaşıma daha doğrusu ayrıntıya girmeden söylemiştim. Eşime de evlenmeden önce anlattım belki benimle evlenmek istemez diye....öyle bir şey düşünmedi.ama çok üzüldü ağladı ve kızdı ona, bu konuyu da kafamdan atmamı düşünmememi istedi.
Çok üzgünüm çocuk tacizi falan duyunca çok üzülüyorum o çocuğun ne hissettiğini çok iyi anlıyorum sarılmak istiyorum hepsine, sarılıp ağlamak...
şimdi ağlayarak yazıyorum bunları...ben çok değersiz haksızlığa uğramış ve zavallı hissediyorum kendime acıyorum...her kötü olayda aklıma geliyor.....çok uzun oldu ama anlatmak istedim, çok üzgünüm sanki yıllar geçtikçe hayatın gerçeklerini üzüntülerini gördükçe daha çok hatırlayıp üzülüyorum....:KK43: küçük kızı kucağına almış erkek görünce bile rahatsız oluyorum taciz ediyor gibi geliyor. Çok uzun oldu biliyorum, yazamadığım çok fazla şey de var aslında.....
LÜTFEN çocuklarınızı akraba yakını bile olsa dikkat edin, umarım kimse böyle bir şey yaşamaz... :KK43:

beni en çok etkileyen konulardan biri..

siz tacize uğrayan çocuklardan sadece 1 isiniz. hatta ben de..

unutmak mı bu imkansız.

şimdi ben de aynı şekilde küçük kız çocuklarını kucağını alan erkeklere öyle bir öfke duyuyorum ki....

ben gözlerimle erkek abinin kız kardeşe neler yaptığını gördüm.. ailelerin bilinçli olması çok önemli.
ve sizin hikayenizde sizden başka kimse masum değil. en az dayı kadar o teyzeden de nefret ediyorum şu an.

beni en çok etkileyen konulardan biri..

siz tacize uğrayan çocuklardan sadece 1 isiniz. hatta ben de..

unutmak mı bu imkansız.

şimdi ben de aynı şekilde küçük kız çocuklarını kucağını alan erkeklere öyle bir öfke duyuyorum ki....

ben gözlerimle erkek abinin kız kardeşe neler yaptığını gördüm.. ailelerin bilinçli olması çok önemli.
ve sizin hikayenizde sizden başka kimse masum değil. en az dayı kadar o teyzeden de nefret ediyorum şu an.

Düşünüp düşünüp kime kızacağımı bilemediğim şeylerden biri ya diyorum herkes böyle, normali o kadar normal bir hayat yaşıyor ki o dayım.Çok dindar ve iyi görünümlü biri, tanınmış bir mali muşavir. Onu tanıyanlar asla şüphe etmez ama akrabalarım da bildiği halde görüşüyorlar. Bazen diyorum kim bilir tanıdığımız insanlar akrabalarımız belki de eşimiz de böyle biri.
Psikiyatriste anlattığımda hiç şaşırmamıştı, böyle taciz olaylarının çok daha yaygın olduğunu ama üstünün kapatıldığını, belki pek çok kişinin de taciz edildiğini hatırlamadığını söylemişti...

Düşünüp düşünüp kime kızacağımı bilemediğim şeylerden biri ya diyorum herkes böyle, normali o kadar normal bir hayat yaşıyor ki o dayım.Çok dindar ve iyi görünümlü biri, tanınmış bir mali muşavir. Onu tanıyanlar asla şüphe etmez ama akrabalarım da bildiği halde görüşüyorlar. Bazen diyorum kim bilir tanıdığımız insanlar akrabalarımız belki de eşimiz de böyle biri.
Psikiyatriste anlattığımda hiç şaşırmamıştı, böyle taciz olaylarının çok daha yaygın olduğunu ama üstünün kapatıldığını, belki pek çok kişinin de taciz edildiğini hatırlamadığını söylemişti...

evet belki de sevgilimiz, eşimiz, iş arkadaşımız, kardeşimiz, amcamız daha tahmin etmediğimiz nice insanlar aynı pislikleri yaptılar ya da düşündüler..
sadece erkeklerde de değil üstelik. taciz yapan kadınların sayısı da küçümsenemeyecek kadar fazla artık..
zaman kötü. ya da hep kötüydü.. tıpkı psikiyatristinizin söylediği gibi çok yaygın ve üstü kapatılıyor...

tek çare çocuklara gerekli eğitimi vermek bilinçli olmalarını sağlamak.

ben çocukluğumda o yaşadıklarıma tek bir iyi açıdan bakabiliyorum. o da gelecekteki çocuklarımı bu konuda, belki kendi annemden babamdan daha bilinçli şekilde yetiştirecek olmam. siz de bence öyle yaklaşmalısınız. unutmak imkansız. hala bedenen bile bazı şeyleri hissettiğinize eminim. ama işte artık tek yapmak gereken, kendi çocuklarınızın, çevrenizdekilerin, ulaşabildiğiniz insanların sizin bizim yaşadıklarımızı yaşamasına engel olmak.

gerçekten kimseye güvenmemek ve kimseyle yalnız bırakmamak en iyisi.kızım olacağını öğrendiğimde çok üzülmüştüm.evlat ayırmaktan değil onu nasıl koruyacağım diye günlerce uyuyamadım.allah herkese akıl sağlığı ve vicdan versin
erkek çocukları güvende mi?hiç sanmıyorum.karsta tecavüz edilip öldürülen çocuk erkekti.

X