kucuk yas sevgili :)

Kimse çocuk açısından bakmıyor ama kimse. Ben bu sorumluluğu almak istemediğim için anne olmadım ama burada çocuğu olduğu halde istediği her şeyi yapabileceğini düşünen bir kadınlar ordusu var. Hem anne olmaktan geri kalmıyorlar hem de hiçbir zevklerinden ödün vermiyorlar

Yani her haltı da biliyosun ama 45 yaşında kazıkkk kadar adamların seni kullanmak tatmin olmak için seninle konuştuğunu anlamıyosun üstüne de sözde kaçıngan bağlanma tanılı olduğu için muallakta kalıyosun ama şu yaşantına rağmen millete bu konuda akıl veriyosun şu millete vereceğiniz aklı az kendiniz kullanın millete vermekten kalan size yetmiyor

Sevgili olduklarında girip çıkmayacak mı?
ben senin icini rahatlatayim !!! sana mesajimi oku dedikce goz ardi ettin..
hayatima girmek ISTEYEN ( hayatimda degil ) bi erkek var be benden yasi kucuk. 1.5 yildir ugrasiyor!!! evime yada yatagima kimseyi aliryorum demedim !!!!!!!!!!! bosandim ve bekar bi kadinim !
sen her sevgili oldugunu evine alip yatagina atiyirsan eger diger kadinlarida ayni seyleri yapacak diye yargilaman cok normal..
cocugun yok mus ama buda kirmizi cizginmis :)))
kizim hadi yur git isine bu cahil ve sapik dusuncelerini benim konum atina yazma...

anne degilsen bir annenin cocuguna ne kadar hassas hissedebileceginide bilemezsin degil mi? sadece saldirip duruyorsun baska bir bildigin yok fikrin var ama..

Dimii bibi 5 dklık iş için 1,5 sene koşup ağlayacak. Böyle adamı tebrik ederim azminden dolayı

Konu sahibi kapıyı tam kapatmamıştır ve adam bir buçuk sene boyunca ara ara yokluyordur, bu süreçte hayatında başkaları olmadığını nereden biliyorsunuz?

anne degilsen bir annenin cocuguna ne kadar hassas hissedebileceginide bilemezsin degil mi? sadece saldirip duruyorsun baska bir bildigin yok fikrin var ama..

Her anneyi kendi anneniz gibi sanıyorsunuz değil mi? Ortada neden bu kadar mağdur çocuk var o zaman?

Bence sen az biraz ekşide ve erkeklerin yoğun olduğu yerden uzak dur. Erkek zihniyeti sanada bulaşmış geçmiş olsun. Tedavisi çok zor daha da kötüsü siz kendinizi akıllı görürsünüz ama acısını yakın çevreniz çeker. Aileniz haklı mı diye düşünmeye başladım

Ee! Ona bakarsanız genç kadınlarla birlikte olduğu için bırakın parayı canından olan erkekle var. Ve aynı şekilde yaşlı adamla adamlar birlikte olduğu için yakasını kurtarmayan bir sürüde kadın var. Sanki konu sizi daha çok ilgilendiriyor.

Yok bacim yok ben kaciyom size başarilar diliyom bn gerildim artıkın gidim yemegimi yapim

29’luk çıtırı konu sahibi kapacak diye kıskanmışsın diye yorumladım

Öyle mesaja böyle cevap.

Konu sahibi kapıyı tam kapatmamıştır ve adam bir buçuk sene boyunca ara ara yokluyordur, bu süreçte hayatında başkaları olmadığını nereden biliyorsunuz?
heee ara ara yokladigini nerden biliyorsun ? kizim sen bende bi anla ne yaziliyor ona gore cevap ver ya ... egitim durumun nedir senin ? bak halk egitimler var eger anlamiyorsan okudugunu..
ama psikolojik bir sorun varsa soyle ustune daha fazla gitmeyelim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…