kucuk yas sevgili :)

Annemden biliyorum bu durumu, belki ileriki zamanlarda çocuğunuz neler düşünür ne hisseder anlatmak isterim, tabii bu bir ihtimal. Annem babamdan boşandığında erkek kardeşim 6 ben 14 yaşındaydım, kendisinden 14 yaş küçük biriyle evlendi. Annem adamla tartışmaktan, kıskanmaktan, Adamın gönlünü hoş tutmaktan (galiba gitmesin diye) hep bir mahcubiyet icerisindeydi ve bizimle asla ilgilenmedi. Adam ne kadar başta kendini dünya tatlısı olarak tanıtsa da evde ne kardeşim ne ben rahat rahat yaşadık ki bu bizim evimizdi. Adam dışarı çıkınca duş alır işimizi görürdük. diyeceğim şu ki bence çocuğunuz ilerde nasıl tepki verebilir ilk bunu düşünmek gerek kendi zevklerinizden önce.

Kimse çocuk açısından bakmıyor ama kimse. Ben bu sorumluluğu almak istemediğim için anne olmadım ama burada çocuğu olduğu halde istediği her şeyi yapabileceğini düşünen bir kadınlar ordusu var. Hem anne olmaktan geri kalmıyorlar hem de hiçbir zevklerinden ödün vermiyorlar

Eski konusunda oğlunun annesiyle yaşadığı bilgisi var. 8 yaş kendini ifade edecek yaş falan da değil. Ben o yaşlarda karşı komşunun oğlu tarafından istismara uğruyordum 15-16 yaşına gelene kadar anneme söyleyemedim bile. 29 yaşında bekar ve evlenmemiş bir adam 42 yaşında 8 yaşında çocuğu olan kadına istisnai bir durum olmadıkça tek bir sebepten ısrarla yürür. Onu da buraya yazmak istemiyorum. Ben kendim 29 yaşıma henüz girdim ve akranlarımı aynı yaşta olmamıza rağmen hafif buluyorum ki belki olgunu bana denk gelmemiştir 29 yaşında biri çok daha olgun biri olabilir ama neyse. Konu sahibinde yaşının olgunluğu yok
Yani her haltı da biliyosun ama 45 yaşında kazıkkk kadar adamların seni kullanmak tatmin olmak için seninle konuştuğunu anlamıyosun üstüne de sözde kaçıngan bağlanma tanılı olduğu için muallakta kalıyosun ama şu yaşantına rağmen millete bu konuda akıl veriyosun şu millete vereceğiniz aklı az kendiniz kullanın millete vermekten kalan size yetmiyor

Sevgili olduklarında girip çıkmayacak mı?
ben senin icini rahatlatayim !!! sana mesajimi oku dedikce goz ardi ettin..
hayatima girmek ISTEYEN ( hayatimda degil ) bi erkek var be benden yasi kucuk. 1.5 yildir ugrasiyor!!! evime yada yatagima kimseyi aliryorum demedim !!!!!!!!!!! bosandim ve bekar bi kadinim !
sen her sevgili oldugunu evine alip yatagina atiyirsan eger diger kadinlarida ayni seyleri yapacak diye yargilaman cok normal..
cocugun yok mus ama buda kirmizi cizginmis :)))
kizim hadi yur git isine bu cahil ve sapik dusuncelerini benim konum atina yazma...

Kimse çocuk açısından bakmıyor ama kimse. Ben bu sorumluluğu almak istemediğim için anne olmadım ama burada çocuğu olduğu halde istediği her şeyi yapabileceğini düşünen bir kadınlar ordusu var. Hem anne olmaktan geri kalmıyorlar hem de hiçbir zevklerinden ödün vermiyorlar
anne degilsen bir annenin cocuguna ne kadar hassas hissedebileceginide bilemezsin degil mi? sadece saldirip duruyorsun baska bir bildigin yok fikrin var ama..

Dimii bibi 5 dklık iş için 1,5 sene koşup ağlayacak. Böyle adamı tebrik ederim azminden dolayı😂

Konu sahibi kapıyı tam kapatmamıştır ve adam bir buçuk sene boyunca ara ara yokluyordur, bu süreçte hayatında başkaları olmadığını nereden biliyorsunuz?

anne degilsen bir annenin cocuguna ne kadar hassas hissedebileceginide bilemezsin degil mi? sadece saldirip duruyorsun baska bir bildigin yok fikrin var ama..

Her anneyi kendi anneniz gibi sanıyorsunuz değil mi? Ortada neden bu kadar mağdur çocuk var o zaman?

Konu sahibi kapıyı tam kapatmamıştır ve adam bir buçuk sene boyunca ara ara yokluyordur, bu süreçte hayatında başkaları olmadığını nereden biliyorsunuz? Az biraz ekşide veya erkeklerin yoğun olduğu forumlarda takılsanız anlardınız mesela
Bence sen az biraz ekşide ve erkeklerin yoğun olduğu yerden uzak dur. Erkek zihniyeti sanada bulaşmış geçmiş olsun. Tedavisi çok zor daha da kötüsü siz kendinizi akıllı görürsünüz ama acısını yakın çevreniz çeker. Aileniz haklı mı diye düşünmeye başladım

Daha yeni Müge anlı'ya tıpkı hanımefendinin aynı profilde biri çıktı. Yurtdışında yaşayan ve kendinden 15 yaş küçük bekâr gençle birlikte olan çocuklu bir kadın. Adam parasını yiyor ve arazi oluyor. Bu profil çok tanıdık ve gündüz kuşağı programlarına sürekli konu oluyor. Siz hâlâ anlamamakta ısrar ediyorsunuz. Adam para için değil sadece yatak arkadaşlığı amaçlasa bile çocuklu bir kadının böyle bir şeyin içinde bulunması çocuk açısından çok kötü

Ee! Ona bakarsanız genç kadınlarla birlikte olduğu için bırakın parayı canından olan erkekle var. Ve aynı şekilde yaşlı adamla adamlar birlikte olduğu için yakasını kurtarmayan bir sürüde kadın var. Sanki konu sizi daha çok ilgilendiriyor.

Yok bacim yok ben kaciyom size başarilar diliyom bn gerildim artıkın gidim yemegimi yapim

Eski eşiniz sizinle uğraşmakta haklı diye yorumladım. Ben eşinizin yerinde olsam çocuğumla aynı ortama 29 yaşında yabancı bir adamı sokacak kadından o çocuğu alırım. Çocuğun cinsiyeti hiç fark etmez istismar riskini azaltmıyor
29’luk çıtırı konu sahibi kapacak diye kıskanmışsın diye yorumladım 🙄

Öyle mesaja böyle cevap.

Konu sahibi kapıyı tam kapatmamıştır ve adam bir buçuk sene boyunca ara ara yokluyordur, bu süreçte hayatında başkaları olmadığını nereden biliyorsunuz?
heee ara ara yokladigini nerden biliyorsun ? kizim sen bende bi anla ne yaziliyor ona gore cevap ver ya ... egitim durumun nedir senin ? bak halk egitimler var eger anlamiyorsan okudugunu..
ama psikolojik bir sorun varsa soyle ustune daha fazla gitmeyelim

Back
X