kucuk yas sevgili :)

hastalikli bir sekilde buyumussunuz ve bu sekilde her gordugunuz insanin sizin gibi hastalikli dusunce yapisinda olduguna inaniyorsunuz. argumanlariniz o kadar sacma ki ve buna inaniyorsunuz en korkuncu bu ama alti bos egonuzla yanlis oldugunu iddia ettiginiz her seyi kendiniz yasamissiniz ve burda da tam bir erkek diliyle insanlarin hayatlarina haddinizi asarak yorum yapiyorsunuz. yazik

ay allah askinda bu ne cahilliktir ya ??? oku oku anla ve cevapla !! kim kimin evine girip cikiyor ? ayrica sen kimsin ki milletin namusu hakkinda yorum yapmaya kalkiyorsun ? okudugunu bile anlamayan birinden namus bekciligi yapmasini izliyoruz su anda

Çocuk annede değil bunuda anlamıyor hanımefendimiz. Bize dediği at gözlüğünü taktığı için şuan sadece işine yarayanı seçerek görüyor. Siz bırakın böylelerini gerçekte yüzünüze söyleyemeyenler bunlar

Konu sahibi şikayet et. Böyleleri alttan aldıkça iyice hadsizlesiyor.

Nasıl annesinde değil?

12 yaş çok ya. Cinsiyetler tam tersi olsaydı da bana göre çok bu arada illa erkek büyük olmalı demiyorum benim kocamda benden küçük. 5 yaşa kadar okeyim. Ama 12 çok maalesef benim için..

39 yaşındayım, 27-28 yaşındakileri çocuk gibi görüp ‘canım’ diye hitap ediyorum. (Eş-dost-konu-komşu)
Bence asla oluru yok. Çok büyük bir yaş farkı.

10 gün içinde temelli olarak babaya nasıl yerleşiyor?
Peki siz adamın eve girip çıktığını nerden anladınız? Kuşlar mı öttü yoksa müneccimliğiniz mi var? Onla alakalı tek bir yazı bile görmedim kadın evime girdi çıktı falan dememiş. Eğer öyle birşey yoksa bu dediğinizde iftiraya girer?

Bence oluru yok ortada aşk yok anladığım kadarıyla siz de evlilik bahanesini yiyecek yaşta değilsiniz. Mutlu olan var mıdır vardır elbet seviyorlardır mantık oturuyordur. Bi erkek arkadaşım hep yaşı büyük kadınlarla bu onun artık fetişi herhalde. Eski ilişkileri nasıl? Yaş çok önemli değil ama ortada kuşak farkı var. Bi akrabam benimle yaşıt 96lıyım kendinden yaşça büyük bi kadınla evlendi bizim oğlan asalak işsiz güçsüz kadının işi var. Toplum pek hoş bakmıyor. Kadının ailesi bile nikaha vs gelmemiş. Bir de oğlunuz varmış. Benim babam da yaşça küçük bi kadınla ilişki haline olduğu zaman ben rahatsız oluyorum tiksiniyorum. Çocuğunuzun düşüncesi değişebilir. Hani aşık değilim diye anladım sadece peşinizde dolanıyor. Belki biraz takılıp ayrılabilirsiniz. Ama evlilik çoook farklı hani 35 36 olsa gayet normal derdim. Bir de ısrar var diyorsunuz pek sağlıklı psikolojisi yok herhalde

Farkında değilsiniz belki ama her cümleniz başka bir şey anlatıyor.
Olayı olgun kadın fantazisinede nasıl bağladiniz onunda tam anladım ama o zaman sizinde birlikte olduğunuz adamın genç çıtır fantazisi olabilir. Bence buna kafa yorsaniz daha iyi olur. Ayrıca 8 yaşında çocuğu olan kadın sınırıni bildiği sürece istediği kişi ile birlikte olabilir.

Sevgili olduklarında girip çıkmayacak mı?

O kişiyle birlikte olmadım psikolojik olarak sorunlu biriydi. Ayrıca ısrar eden de o değildi. Burada durum bambaşka. Israr eden karşı taraf

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…