kucuk yas sevgili :)

Hımmmm siz o adamla aynı yaştasınız ve konu sahibi kendine daha uygun kişiler bakmalı öyle mi peki ahahahahahha

e milfler bayiliyormuşki şu konu nasil uzadi savunan savunana
katılıyorum bacım, körpecik el değmemiş güneş görmemiş kız oğlan kızlar tek bir kismete hasret çeyiz dürtükleyerek babalarının evinde çürürken bu kart hatunlar genç yaşlı demeden bütün adamları peşinde koşturuyor, ayıptır günahtır yazıktır, hak mıdır ? kesin içinde bı iş vardır ? ..mundar yani çok belli

Son düzenleme:
3 ya da 5 yaş çok önemli değil ancak 12 yıllık bir yaş farkı sorun çıkarır diye düşünüyorum.
bu ilişkiye evet deme eğiliminde olmanızın sebebini düşünmenizde fayda var.
sadece yeni bir deneyim gözüyle bakıyorsanız, yaşam şekliniz de buna uygunsa düşünebilirsiniz.
ama sadece ciddi ve ayakları yere basan bir ilişki yaşamak istiyorum derseniz çok kolay bir ilişki olacak gibi görünmüyor.

çıtır erkek iyidir de 12 yaş bilemedim.
olgun birisi olması gerek ki ilerde sıkıntı yaşamayın.

Zaten yasli erkek de biraz gereksiz Ugrasmaya degecek bir yanlari yok yaslilarin. Bu sebeple genc olanlarla yuzeysel iliski bence ideal gibi duruyor belli bir saatten sonra. Evlenip bosanmis olsam galiba bir erkegi uzun sureli iliski olarak kafam kaldirmazdi. Hele ki kendi kendime yetebiliyorsam.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…