kucuk yas sevgili :)

Ben yaşlı adamla birlikte olmadım ki. Neden bahsettiğinizi anlamıyorum o yüzden. Karışık biri vardı ilgimi çekmişti, ama sonunda iletişim koptu zaten

"1,5 senedir hayatıma girmeye çalışan biri var" ne demek? 1,5 senedir şansını deniyor demek değil mi?

Ben yaşlı adamla birlikte olmadım ki. Neden bahsettiğinizi anlamıyorum o yüzden. Karışık biri vardı ilgimi çekmişti, ama sonunda iletişim koptu zaten
Ben seni çözdüm. Senin kafada birkaç tahta eksik senin cezai ehliyetin falan yok. Kabul et kurtul bizde kurtulalım. Yoksa akıllı birinin bunları savunması normal değil

kizlar merhaba,

kendinizden kucuk yas bir erkekle yeni bir gelecek dusunurmusunuz ? yasim 41 ve hayatima 1,5 senedir girmek isteyen ve benden 12 yas kucuk biri var. dusunceleriniz nelerdir ?
29 yaş ile 41 yaş çok farklı dünyalar bence. Duygusal anlamda annesi gibi olma hissi olur ilişkide.

45 yaşında erkek olunca konu açılabiliyor yani tam tersi olunca açılamıyor mu? Sen 29 sorduğun kişi 45 miş aranizda 16 yaş var ona okeysin ama kadın 12 yaş büyük olunca değilsin öyle mi?

45 yaşında erkek olunca konu açılabiliyor yani tam tersi olunca açılamıyor mu? Sen 29 sorduğun kişi 45 miş aranizda 16 yaş var ona okeysin ama kadın 12 yaş büyük olunca değilsin öylemi
Sanirim 45 liği bir 40 lık hatun kaptı.
Dokanmış arkadaşa

"1,5 senedir hayatıma girmeye çalışan biri var" ne demek? 1,5 senedir şansını deniyor demek değil mi?

1,5 senedir hayatima girmeye calisiyor.. ailesini bile isin icine dahil etti yani niyetinin ciddi oldugu belirtmek icin.
sansi denemek nedir ya ? bu nasil bi bakis acisi ?
sanirim seninle erkekler hep sansini denemis... hayatina dahil olmaya calismamislar..
aradaki farki umarim anlamissindir.

Tabii ki bir alıp veremediğim yok 11 sene sonra ben de 40 yaşında olacağım. Ben çocuk açısından bakıyorum, olan hep onlara oluyor çünkü
Sanane arkadaş sanane yani senin bu kadar yükseleceğin bir durum yok ki yap yorumunu geç ilerisi seni ilgilendirmez yahu biraz haddinizi bilin bi salın insanları yaa herseyi didik didik etmek kimsenin haddi değil isterse 20 yaş olsun bizene yaşayıp görsün konu sahibi
Şey gibi Buda ünlüler yapınca cool sıradan vatandaş da oluncaa aboooo utanmaz kendinden küçük yok bilmem ne demeler
Salın insanları yaa herkes bi haddini bilsin

Son düzenleme:
45 yaşında erkek olunca konu açılabiliyor yani tam tersi olunca açılamıyor mu? Sen 29 sorduğun kişi 45 miş aranizda 16 yaş var ona okeysin ama kadın 12 yaş büyük olunca değilsin öyle mi?

Yaş farkı beni ilgilendirmiyor, isterse fuckbuddy olsunlar ama çocuğu olan biri bunu yapamaz. Burada her mesajımda aynı şeyi savundum ve savunacağım

biraz daha zorlasa 13 yaşında anne olan insanlar var. ne yapacaksınız altını mı beleyeceksiniz. dadılık mı yapacaksınız.
erkek için tek olur yanı o fakir siz zenginsiniz ve jigololuk yapacak. başka mantıklı açıklaması yok. kim annesi yaşında biriyle olmak ister allah aşkına . halbuki 41 yaş insanın aklının başında olduğu , ergenler gibi saçma sapan seyler düşünmediği dödöm ama kafayı yemek bunamak için de erken bi yaş gibi. bilemedim. 8 yaşındaki çocuğunuza ne diye tanıştıracaksınız. merhaba kızım bu benim jigolom mu ,

Kadın 29 olsa adam 42 olsa ne güzel olgun dersiniz işte. Jigoloymuş. Maşallah size

45 yaşında erkek olunca konu açılabiliyor yani tam tersi olunca açılamıyor mu? Sen 29 sorduğun kişi 45 miş aranizda 16 yaş var ona okeysin ama kadın 12 yaş büyük olunca değilsin öylemi

Ee! 'Ben gencim, ben terk etmeden beni terk edemez' demek istiyor sanırım. Ama ne ilginçtir adam onunla duygusal bir bağ kurmak istememiş. Üstelik bu adamın kendisinin dediğine göre pisikolojik sıkıntıları varmış.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…