kucuk yas sevgili :)

O kişiyle birlikte olmadım psikolojik olarak sorunlu biriydi. Ayrıca ısrar eden de o değildi. Burada durum bambaşka. Israr eden karşı taraf
Pisikojik sıkıntısı olan birisi ile birlikte olmak için ısrar eden biri burada kimseye akıl vermesin. Mümkünsede de kendisine saklasın aklını.

Son düzenleme:
Benim durumdan zarar görecek bir çocuğum var mı?
Kadında buluşurken 8 yaşındaki çocuğunu şahit edecek değildi ya? Kadından daha mı iyi düşünüyosunuz çocuğu? Sende yap bi çocuk ondan sonra konuş sanane elalemin çocuğundan. Doğurup yaparken sana mı sordu ki nasıl baktığına dair senden fikir alacak. İşte saçmalık burda başlıyor çocuğun yok annelik ne bilmezsin milletin anneliğine laf ediyosun/ bi çocuk doğur sonra gel

Kadında buluşurken 8 yaşındaki çocuğunu şahit edecek değildi ya? Kadından daha mı iyi düşünüyosunuz çocuğu? Sende yap bi çocuk ondan sonra konuş sanane elalemin çocuğundan. Doğurup yaparken sana mı sordu ki nasıl baktığına dair senden fikir alacak. İşte saçmalık burda başlıyor çocuğun yok annelik ne bilmezsin milletin anneliğine laf ediyosun/ bi çocuk doğur sonra gel

Daha yeni Müge anlı'ya tıpkı hanımefendinin aynı profilde biri çıktı. Yurtdışında yaşayan ve kendinden 15 yaş küçük bekâr gençle birlikte olan çocuklu bir kadın. Adam parasını yiyor ve arazi oluyor. Bu profil çok tanıdık ve gündüz kuşağı programlarına sürekli konu oluyor. Siz hâlâ anlamamakta ısrar ediyorsunuz. Adam para için değil sadece yatak arkadaşlığı amaçlasa bile çocuklu bir kadının böyle bir şeyin içinde bulunması çocuk açısından çok kötü

Daha yeni Müge anlı'ya tıpkı hanımefendinin aynı profilde biri çıktı. Yurtdışında yaşayan ve kendinden 15 yaş küçük gençle birlikte olan çocuklu bir kadın. Adam parasını yiyor ve arazi oluyor. Bu profil çok tanıdık ve gündüz kuşağı programlarına sürekli konu oluyor. Siz hâlâ anlamamakta ısrar ediyorsunuz. Adam para için değil sadece yatak arkadaşlığı amaçlasa bile çocuklu bir kadının böyle bir şeyin içinde bulunması çocuk açısından çok kötü
Ohh maşallah, kul hakkı desen var iftira desen var. Bi elin 5 parmağı birbirinden farklı siz kalkmış gündüz programında gördüğün şey yüzünden tanımadığın adamla kadın hakkında atıp tutuyosun. Bak söylediğin onca şeyi boşver hepsinin tek bir cevabı var kocaman bir SANANE.

Uzun süredir yalnızsınız. 1.5 yıldır istiyormuş, toplum uygun görmüyor bilmem ne. 30 sene sonra hala içinizde bir yara olarak kalmasın. Sonuçta sevgili olmak ile evlenmek bambaşka şeyler.
yorumunuz icin tesekkur ederim.. haklisiniz.. yapmaya calistigim genel bir bakis acisiydi diger kadinlarin gozunden.

Daha yeni Müge anlı'ya tıpkı hanımefendinin aynı profilde biri çıktı. Yurtdışında yaşayan ve kendinden 15 yaş küçük bekâr gençle birlikte olan çocuklu bir kadın. Adam parasını yiyor ve arazi oluyor. Bu profil çok tanıdık ve gündüz kuşağı programlarına sürekli konu oluyor. Siz hâlâ anlamamakta ısrar ediyorsunuz. Adam para için değil sadece yatak arkadaşlığı amaçlasa bile çocuklu bir kadının böyle bir şeyin içinde bulunması çocuk açısından çok kötü
Sadece yatak arkadaşı olmak istese 1,5 sene koşar yani peşinden öyle mi? İlk defa duyuyorum

Eski konusunda oğlunun annesiyle yaşadığı bilgisi var. 8 yaş kendini ifade edecek yaş falan da değil. Ben o yaşlarda karşı komşunun oğlu tarafından istismara uğruyordum 15-16 yaşına gelene kadar anneme söyleyemedim bile. 29 yaşında bekar ve evlenmemiş bir adam 42 yaşında 8 yaşında çocuğu olan kadına istisnai bir durum olmadıkça tek bir sebepten ısrarla yürür. Onu da buraya yazmak istemiyorum. Ben kendim 29 yaşıma henüz girdim ve akranlarımı aynı yaşta olmamıza rağmen hafif buluyorum ki belki olgunu bana denk gelmemiştir 29 yaşında biri çok daha olgun biri olabilir ama neyse. Konu sahibinde yaşının olgunluğu yok
Gerçekten şu kafalardan bi çıksak mı ya kadın kendine yürünüyor mu veya ciddi bir ilişkimi istiyor bunu anlıyamiyacak yaşta mı erkek 20 yaş büyük olunca kimsenin sesi çikmiyordu noldu şimdi yaşı küçuk olan erkeler bunu bu kadar dert etmiyorken siz neden ediyorsunuz bi bakın çokça evlilik var böyle artik

Annemden biliyorum bu durumu, belki ileriki zamanlarda çocuğunuz neler düşünür ne hisseder anlatmak isterim, tabii bu bir ihtimal. Annem babamdan boşandığında erkek kardeşim 6 ben 14 yaşındaydım, kendisinden 14 yaş küçük biriyle evlendi. Annem adamla tartışmaktan, kıskanmaktan, Adamın gönlünü hoş tutmaktan (galiba gitmesin diye) hep bir mahcubiyet icerisindeydi ve bizimle asla ilgilenmedi. Adam ne kadar başta kendini dünya tatlısı olarak tanıtsa da evde ne kardeşim ne ben rahat rahat yaşadık ki bu bizim evimizdi. Adam dışarı çıkınca duş alır işimizi görürdük. diyeceğim şu ki bence çocuğunuz ilerde nasıl tepki verebilir ilk bunu düşünmek gerek kendi zevklerinizden önce.

Ohh maşallah, kul hakkı desen var iftira desen var. Bi elin 5 parmağı birbirinden farklı siz kalkmış gündüz programında gördüğün şey yüzünden tanımadığın adamla kadın hakkında atıp tutuyosun. Bak söylediğin onca şeyi boşver hepsinin tek bir cevabı var kocaman bir SANANE.

Buraya bir konu açılmış ve ben de herkes gibi fikrimi beyan ettim. O zaman benim fikrimden sanane

kizlar merhaba,

kendinizden kucuk yas bir erkekle yeni bir gelecek dusunurmusunuz ? yasim 41 ve hayatima 1,5 senedir girmek isteyen ve benden 12 yas kucuk biri var. dusunceleriniz nelerdir ?
Erkeklerin aklı zaten geç gelişiyor kendimden 12 yaş küçük biriyle mümkün değil (allahım büyük konuştum tövbe)

Back
X