Hiçbir gelecek düşünmezdim. 12 yaş büyükte olmaz küçük hiç olmaz.kizlar merhaba,
kendinizden kucuk yas bir erkekle yeni bir gelecek dusunurmusunuz ? yasim 41 ve hayatima 1,5 senedir girmek isteyen ve benden 12 yas kucuk biri var. dusunceleriniz nelerdir ?
yanlis anlamayin farki bi yere cekmedim ama maddi acidan bir kullnama soz konusu zaten degil sadece buna caiklik getirmek istedim.. tabiki aralarinda yas farki olan ve hala yillarca suren evlilikler ve beraberlikler var.. birliktelik isleri birazs da sansa bakiyor artik. ben sadece biz kadinlar olarak bi gorus almak istedim..ay neden sorum başka yerlere çekildi anlamadımşartlar eşitse şansınızı deneyin derim. Genellikle böyle birliktelikler yani erkeğin kadından yaşça küçük olduğu birliktelikler maddiyat sebebiyle başlıyor veya bitiyor. Eğer siz bu konuda bu beye güveniyorsanız yani eminseniz neden olmasın? Tabi şunu da sorgulamak lazım. Zamanında Firdevs hanımın Bihter’e sorduğu gibi, etrafında onca genç varken niye o? Yani neden siz?
Maalesef erkeğin yaşça büyük olduğu örneklerle kadının yaşça büyük olduğu örnekleri karşılaştırmak bana doğru gelmiyor. Sebebi kadınların duygusal olarak daha erken olgunlaşması, erkeklerin kadınlara göre daha geç olgunlaşması. Çoğunlukla kadınlar duygusal zekalarıyla hareket edip karar verirken erkekler mantıklarıyla karar verip hareket ediyorlar. Bu yoruma açık olmayan bilimsel olarak kanıtlanmış bir gerçek. Hal böyleyken söz konusu bey gerçekten bu evliliği tüm kalbiyle mi istiyor yoksa onun mantığına uyan başka şeyler mi var, bunun net bir cevabı varsa kararı daha kolay verirsiniz.
Fakat yine de iş ortamında tanıdığım birinden bir örnek vermek istiyorum. Hanımefendinin iki çocuğu var, eşiyle boşandı. Karşısına kendisinden 11 yaş küçük bir bey çıktı ve evlendiler. Evlilik oldukça mutlu başladı ve ilerledi. Hanımefendinin kendi evi var, iyi kazanıyor, eski eşi de çocukları maddi olarak destekliyor. Beyefendi de çalışıyordu, polis memuruydu fakat kendine göre haklı sayılabilecek çeşitli bahanelerle 2 sene sonra işi bıraktı, tekrardan çalışma çabası olmadı. Derken başka sorunlar ortaya çıktı; kadının beyazlayan saçı, yaşı sebebiyle çocuk sahibi olamaması gibi durumlar beyefendiyi rahatsız etti ve hanımefendiyi çok manipüle etti. Neticede evlilik sonlandı.
Tabi bir yandan da Pınar ve Yağmur Atacan çifti de var. Bazı şeyler tamamen şans bence.
Sen aradan çekil börkecan. Senlik bisey yok burda...Yarın sinavin yok mu senin?Annem ysındakı kdınla asla.
Hahaha ne komık gül gül öldüm.Sen aradan çekil berkecan. Senlik bisey yok burda...Yarın sinavin yok mu senin?
bu yasli nesil derken ?bu yaşli nesil gercekten ya bilmiyor yeni genclerin yasitlarimin olgun kadin fantezisini.ya da islerine oyle geliyor.kendinizi kullandirtacaksaniz devam edin.yok ben genc gorunuyorum vsvs sacmalik o cocuk sizin ne karakterinize ne tipinize bakiyor ya paraniza ya yataginiza.onun icin siz bir deneyim olarak tarihe gececeksiniz sonra baskalarina anlatacak
Sizin sayfalarca anlamadığınız nokta şu, 8 yaşındaki çocuk erkek ve babasıyla yaşıyor. Şimdi erkek kız aynı demeyin, erkek çocuğu evde en azından mahremiyet alanında daha özgürdür, istediğini giyer yayılır vs.Yalnız bunu ilk sayfadan beri yazıyorum beni burada rahatsız eden aralarındaki yaş farkı değil, kadının 8 yaşında bir çocuğu olması. Ben o adamın niyetinin ciddi olduğunu düşünmüyorum bu arada, bence sadece yatak arkadaşlığı istiyor. Beni bu durumda rahatsız eden çocuğun maruz kalacağı ortam.
İkinci olarak ben o adamla iş arkadaşıydım ve istediğim halde iletişimi koparamadım mecburi sebeplerden. Baktım bir tuhaflık var, 2 ay mühlet tanıdım gelmeyince de iletişimi kestim, biz sanaldan 3 sene aşk falan yaşamadık. Max 6 aydır sanal muhabbet. Adamın çocuğu olsa soğumazsın demişsiniz de beni zerrece tanımadığınız buradan anlaşılıyor. Ben ne çocuk sahibi olmak isterim ne de çocuklu birini. Çocuklu bir adam benim için direkt babadır zaten. Hatta çocuklu erkeklerin çok itici geldiğini yürüyen olunca burada tiksindiğimi yazmıştım gene burada. Haklı olduğunuz tek konu "yaşımın ben bilerek çocuk sahibi olmadım" demek için daha genç olması
aramizda gozle gorunun bariz bi yas farki yok zaten ama yinede 9 yas belki ileride belli olabilirAyrıca 30a 40 fazla duruyor ama 40a 50 çok da fena değil. Hele 50ye 60 hiç sıkıntılı görünmüyor.
Eminseniz, uzun yıllar beraber olursanız zamanla göze gelmeyebilir
Sayı olarak 50ye 60 çok da fazla gelmiyor kulağa. Ama o çok genç kalır da siz erkenden yaşlanırsanız ancak o zaman kötü durabiliraramizda gozle gorunun bariz bi yas farki yok zaten ama yinede 9 yas belki ileride belli olabilirneyse botox falan toparlarim yaa ne olacak
ya sen kimsinki benim 8 yasinda olan oglumu dusunuyorsun ? bu ne currettir ya ?Yalnız bunu ilk sayfadan beri yazıyorum beni burada rahatsız eden aralarındaki yaş farkı değil, kadının 8 yaşında bir çocuğu olması. Ben o adamın niyetinin ciddi olduğunu düşünmüyorum bu arada, bence sadece yatak arkadaşlığı istiyor. Beni bu durumda rahatsız eden çocuğun maruz kalacağı ortam.
İkinci olarak ben o adamla iş arkadaşıydım ve istediğim halde iletişimi koparamadım mecburi sebeplerden. Baktım bir tuhaflık var, 2 ay mühlet tanıdım gelmeyince de iletişimi kestim, biz sanaldan 3 sene aşk falan yaşamadık. Max 6 aydır sanal muhabbet. Adamın çocuğu olsa soğumazsın demişsiniz de beni zerrece tanımadığınız buradan anlaşılıyor. Ben ne çocuk sahibi olmak isterim ne de çocuklu birini. Çocuklu bir adam benim için direkt babadır zaten. Hatta çocuklu erkeklerin çok itici geldiğini yürüyen olunca burada tiksindiğimi yazmıştım gene burada. Haklı olduğunuz tek konu "yaşımın ben bilerek çocuk sahibi olmadım" demek için daha genç olması
Çok eminsin aşık olmadığına çünkü sana hiçkimse aşık olmuyorsa ona niye olsunlar değil miamac nedir mesela .yasitlariniz yetmiyormu tabiki siz bilirsiniz ama genelde yasi kucuk olan erkekse.olgun kadin fantezisiyle birlikte oluyor soyleyeyim dedim.yani size asik felan degildir ya da paraniz vardir siz bilirsiniz
kizzz bizim aramizda 9 yas var belki biz zengin oluruzZengin olursunuz diye kandırdılar beni, yoksa senide mi
niye sana kimse asik olmadi mi simdiye kadar ?amac nedir mesela .yasitlariniz yetmiyormu tabiki siz bilirsiniz ama genelde yasi kucuk olan erkekse.olgun kadin fantezisiyle birlikte oluyor soyleyeyim dedim.yani size asik felan degildir ya da paraniz vardir siz bilirsiniz
Zaten evlenip 7 yıl evli kalmışlar, daha ne kadar sonuna kadar gidebilir ki bir ilişki? Duyan da yaşıtiyla ilişki yaşayan herkes ilk seferde bir yastıkta kocuyor sanacak
kız bizim gibi kartları, gençlere kakalamak için uydurmuşlar bunu. Bizde kendi yalanımıza inanıyoruz shhshshsjkizzz bizim aramizda 9 yas var belki biz zengin oluruz
o zaman kanan gecnler oluyor bosver... biz citir alip bakalim keyfimizekız bizim gibi kartları, gençlere kakalamak için uydurmuşlar bunu. Bizde kendi yalanımıza inanıyoruz shhshshsj
9 değil ama 7 yaş örneği var benim bildiğim hatta bugün konusu geçmişti daha( eniştenin dedikodusu tüm eksileri döküldü). 40 kadın/33 erkek 1 senedir ilişkileri var. Görüntüye baksanız affedersin kazma gibi adam yani bizimki yanında ceylan kalıyor botoksu adam yaptırır anca asdffjshsaramizda gozle gorunun bariz bi yas farki yok zaten ama yinede 9 yas belki ileride belli olabilirneyse botox falan toparlarim yaa ne olacak
Çıttııır çıttıırr yerimmmo zaman kanan gecnler oluyor bosver... biz citir alip bakalim keyfimize
Ay millet istiyor ki kadin evlensin bosansin sonra evinde kirsin dizini otursun. Eski kocayi beklesin, bosandi diye agzini silsin falan filan..ya sen kimsinki benim 8 yasinda olan oglumu dusunuyorsun ? bu ne currettir ya ?
hayatinda hic mi evlenip bosanan ve sonradan evlenen cocuklu insan yok..
senin nasil bi fantezi dunyan var ?
yine sen kimsin ki niyetinin ciddi olmadigini dusunuyorsun ?????? benim yazdigim iki kelime laftan boyle salak salak seyleri bahane edip hala burada yorum yapip kendini aklamaya calsiyorsun......
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?