kucuk yas sevgili :)

kizlar merhaba,

kendinizden kucuk yas bir erkekle yeni bir gelecek dusunurmusunuz ? yasim 41 ve hayatima 1,5 senedir girmek isteyen ve benden 12 yas kucuk biri var. dusunceleriniz nelerdir ?
Hiçbir gelecek düşünmezdim. 12 yaş büyükte olmaz küçük hiç olmaz.

yanlis anlamayin farki bi yere cekmedim ama maddi acidan bir kullnama soz konusu zaten degil sadece buna caiklik getirmek istedim.. tabiki aralarinda yas farki olan ve hala yillarca suren evlilikler ve beraberlikler var.. birliktelik isleri birazs da sansa bakiyor artik. ben sadece biz kadinlar olarak bi gorus almak istedim..

sormakta haklisiniz aslinda ! similerde o kadar cok dolandirici insan goruyoruzki insan ister istemez olumsuzluklari dusnuyor.
tesekkur ederim icten yorumunuza

Şimdiki aklımda fazla bir yaş farkı. Ama o yaşta bekar birisi olsam görüşür müydüm, bilemiyorum. Görüşürdüm belki de

Ayrıca 30a 40 fazla duruyor ama 40a 50 çok da fena değil. Hele 50ye 60 hiç sıkıntılı görünmüyor.
Eminseniz, uzun yıllar beraber olursanız zamanla göze gelmeyebilir

bu yasli nesil derken ?
hadi kizim o zaman sen bu yasli neslin islerine pek karisma ve kizilcik serbeti izlemye devam et...
senin ve senin gibilerle tartisirken beynimi kullanmamam gerekiyor ve bunu ben yapamiyorum.

Sizin sayfalarca anlamadığınız nokta şu, 8 yaşındaki çocuk erkek ve babasıyla yaşıyor. Şimdi erkek kız aynı demeyin, erkek çocuğu evde en azından mahremiyet alanında daha özgürdür, istediğini giyer yayılır vs.
Ayrıca cinsellik için diyip durmuşsunuz tamam cinsellik için olsun, sizi rahatsız eden ne? Çocuğunun gözü önünde sevişecek yada fantezi odası yapacaklarda onu mu görecek çocuk. Çocukla bunun alakası yok.
Eğitimli akıllı bi kadın zaten ne parasını yedirir ne güvenmeden evine alır, çocuğunun yanına getirir.
Sizin derdiniz gerçekten çocuk mu yoksa 41 yaşında bir kadının sizin beklediğiniz ilgiyi görmesi mi?

Ayrıca 30a 40 fazla duruyor ama 40a 50 çok da fena değil. Hele 50ye 60 hiç sıkıntılı görünmüyor.
Eminseniz, uzun yıllar beraber olursanız zamanla göze gelmeyebilir
aramizda gozle gorunun bariz bi yas farki yok zaten ama yinede 9 yas belki ileride belli olabilir neyse botox falan toparlarim yaa ne olacak

aramizda gozle gorunun bariz bi yas farki yok zaten ama yinede 9 yas belki ileride belli olabilir neyse botox falan toparlarim yaa ne olacak
Sayı olarak 50ye 60 çok da fazla gelmiyor kulağa. Ama o çok genç kalır da siz erkenden yaşlanırsanız ancak o zaman kötü durabilir
Önlemini alırsanız hiç de sıkıntı olmaz

Sizin bu adama karşı hisleriniz nasıl?

ya sen kimsinki benim 8 yasinda olan oglumu dusunuyorsun ? bu ne currettir ya ?
hayatinda hic mi evlenip bosanan ve sonradan evlenen cocuklu insan yok..
senin nasil bi fantezi dunyan var ?
yine sen kimsin ki niyetinin ciddi olmadigini dusunuyorsun ?????? benim yazdigim iki kelime laftan boyle salak salak seyleri bahane edip hala burada yorum yapip kendini aklamaya calsiyorsun......

amac nedir mesela .yasitlariniz yetmiyormu tabiki siz bilirsiniz ama genelde yasi kucuk olan erkekse.olgun kadin fantezisiyle birlikte oluyor soyleyeyim dedim.yani size asik felan degildir ya da paraniz vardir siz bilirsiniz
Çok eminsin aşık olmadığına çünkü sana hiçkimse aşık olmuyorsa ona niye olsunlar değil mi çok mantıklı

amac nedir mesela .yasitlariniz yetmiyormu tabiki siz bilirsiniz ama genelde yasi kucuk olan erkekse.olgun kadin fantezisiyle birlikte oluyor soyleyeyim dedim.yani size asik felan degildir ya da paraniz vardir siz bilirsiniz
niye sana kimse asik olmadi mi simdiye kadar ?
zaten yasitim sayilir ayrica 18 yasinda cocktan bahsetmiyorum 30 yasinda adamdan bahsediyorum..

Zaten evlenip 7 yıl evli kalmışlar, daha ne kadar sonuna kadar gidebilir ki bir ilişki? Duyan da yaşıtiyla ilişki yaşayan herkes ilk seferde bir yastıkta kocuyor sanacak

Kesinlikle katılıyorum. Evlilikler artık kısa sürüyor. Daha önce buraya yazmıştım, 42 yaşında bir adam 23 yaşındaki asistan bir kız ile beraber diye. Bunlar evlendi daha sonra aralarında ne geçti bilmiyorum adam tek celsede kızı boşadı.

9 değil ama 7 yaş örneği var benim bildiğim hatta bugün konusu geçmişti daha( eniştenin dedikodusu tüm eksileri döküldü). 40 kadın/33 erkek 1 senedir ilişkileri var. Görüntüye baksanız affedersin kazma gibi adam yani bizimki yanında ceylan kalıyor botoksu adam yaptırır anca asdffjshs
Bu arada bende 28 yaşındayım, 40lı yaşlarda çokta arkadaşım var. Öyle bi yaş ki biri ilk çocuğuna hamile, birinin çocuğu askere gidicek, biri nişanlı, biri dünyayı geziyor.
Tutup 40 ama 20 gösteriyor denmesi bile kadınlara bi yönden haksızlık, kadın gibi kadın görünen aurası yüksek hatunlar var, güzel ve çekici olmak için genç görünmek bi kriter değil, 50 yaşına gelse bile vay be ne kadın diye bakılacak insanlarda var, 20 yaşında patates olanda

Ay millet istiyor ki kadin evlensin bosansin sonra evinde kirsin dizini otursun. Eski kocayi beklesin, bosandi diye agzini silsin falan filan..
Ben sizin yerinizde olsam bir gelecek dusunmezdim ama bu demek degildir ki gunumu gun etmeyecegim
Gelecek dusunmeme sebebim 29 yasinda erkekler biraz salak oluyor soylemesi ayip kafam kaldirmaz ciddi iliski olarak.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…