Bende de - 5 yaş var 18 yıldır birlikteyiz daha napim yani 180 yıl mı birlikte olayim olabileceğini kanitlamak için9 değil ama 7 yaş örneği var benim bildiğim hatta bugün konusu geçmişti daha( eniştenin dedikodusu tüm eksileri döküldü). 40 kadın/33 erkek 1 senedir ilişkileri var. Görüntüye baksanız affedersin kazma gibi adam yani bizimki yanında ceylan kalıyor botoksu adam yaptırır anca asdffjshs
Bu arada bende 28 yaşındayım, 40lı yaşlarda çokta arkadaşım var. Öyle bi yaş ki biri ilk çocuğuna hamile, birinin çocuğu askere gidicek, biri nişanlı, biri dünyayı geziyor.
Tutup 40 ama 20 gösteriyor denmesi bile kadınlara bi yönden haksızlık, kadın gibi kadın görünen aurası yüksek hatunlar var, güzel ve çekici olmak için genç görünmek bi kriter değil, 50 yaşına gelse bile vay be ne kadın diye bakılacak insanlarda var, 20 yaşında patates olanda
Tatlım 49 yasindakiler de genius değil inan bana, 50 den sonrası da dümdüz geriatri hemşireliği zaten, nerden bildiğimi sormaAy millet istiyor ki kadin evlensin bosansin sonra evinde kirsin dizini otursun. Eski kocayi beklesin, bosandi diye agzini silsin falan filan..
Ben sizin yerinizde olsam bir gelecek dusunmezdim ama bu demek degildir ki gunumu gun etmeyecegim
Gelecek dusunmeme sebebim 29 yasinda erkekler biraz salak oluyor soylemesi ayip kafam kaldirmaz ciddi iliski olarak.
Sizin sayfalarca anlamadığınız nokta şu, 8 yaşındaki çocuk erkek ve babasıyla yaşıyor. Şimdi erkek kız aynı demeyin, erkek çocuğu evde en azından mahremiyet alanında daha özgürdür, istediğini giyer yayılır vs.
Ayrıca cinsellik için diyip durmuşsunuz tamam cinsellik için olsun, sizi rahatsız eden ne? Çocuğunun gözü önünde sevişecek yada fantezi odası yapacaklarda onu mu görecek çocuk. Çocukla bunun alakası yok.
Eğitimli akıllı bi kadın zaten ne parasını yedirir ne güvenmeden evine alır, çocuğunun yanına getirir.
Sizin derdiniz gerçekten çocuk mu yoksa 41 yaşında bir kadının sizin beklediğiniz ilgiyi görmesi mi?
Uymayacak olan yaşıt olsada uymuyor. Ayrıca biri kuşak çatışması demiş, jigolo demiş oha dedim yani.Bende de - 5 yaş var 18 yıldır birlikteyiz daha napim yani 180 yıl mı birlikte olayim olabileceğini kanitlamak için
Haqlı idölüme selamlarUymayacak olan yaşıt olsada uymuyor. Ayrıca biri kuşak çatışması demiş, jigolo demiş oha dedim yani.
42 yaşında bi ablamız var eşinden seneler önce ayrılmış ona 50 yaşında bi adamı önermişlerdi, yaşını fazla buldu hemde amann prostatı çıkar bu saatten sonra kim uğraşacak onla şeklinde bi tabirle ret etti, zaten birini zor boşamışım genç adam lazım bana dedi tam bir kraliçe
Öyle deme möge apla, 45 yaşındaydı ama bana tiktoktan gelecem seni alacam yazdı, bekledim bekledim gelmedi, yalan gonuşma didim hele ki ben diri vücutlu gencecik bir gız iken, aha bu gadın anam yaşında çocuklu haliyle yaşına başına bakmvvfhmvnvcfhjÇocuk anneyle yaşıyor, önceki konularında yazdığı mesajları okuyun. Bu tür ilişkileri gündüz kuşağı programında izliyoruz. Ben burada 29 yaşımdaki bekar halimle kendimden 12 yaş büyük 8 yaşında çocuğu olan bir adamla birlikte olmak istiyorum, 1,5 senedir peşimden koşuyor deseydim neler neler yazılırdı burada bana. 8 yaşındaki bir çocuk annesi böyle sırtlanlara yüz veremez dediğim için neler neler yazıldı burda bana. Hayatımda bu forum kadar iki yüzlü insanın toplandığı bir yer daha görmedim
Acilen gündüz kuşağı izlemeyi bırakman lazımÇocuk anneyle yaşıyor, önceki konularında yazdığı mesajları okuyun. Bu tür ilişkileri gündüz kuşağı programında izliyoruz. Ben burada konu sahibine yürüyen kişiyle yaşıt ve hiç evlenmemiş biri olarak kendimden 12 yaş büyük 8 yaşında çocuğu olan bir adamla birlikte olmak istiyorum, 1,5 senedir peşimden koşuyor deseydim neler neler yazılırdı burada bana. Buradaki 100 kişiden 99'u uzak dur, başta çocuğu olduğu için şiddetle uzak dur derlerdi. Şimdi büyük olan kadın olduğu için normalleştirmişler. 42 yaşında ve 8 yaşında çocuğu olan bir kadınla 29 yaşındaki hiç evlenmemiş bir erkek ilişkisi yürür mü Allah aşkına. Bunların yaşanmışlığı bir mi. 8 yaşındaki bir çocuk annesi böyle sırtlanlara yüz veremez dediğim için neler neler yazıldı burda bana. Hayatımda bu forum kadar iki yüzlü insanın toplandığı bir yer daha görmedim
Acilen gündüz kuşağı izlemeyi bırakman lazımona bakarsan köylerde neler neler oluyor onlarida izliyor musun
Hanımefendi 12 değil 9 yaş var. Ayrıca gündüz kuşağında iki canım cicime parasını kaptıran saf kadınlar 20 yaşında olsa yine bu akılla kaptırırdı mesele yaş değil, duygusal zeka.Çocuk anneyle yaşıyor, önceki konularında yazdığı mesajları okuyun. Bu tür ilişkileri gündüz kuşağı programında izliyoruz. Ben burada 29 yaşımdaki bekar halimle kendimden 12 yaş büyük 8 yaşında çocuğu olan bir adamla birlikte olmak istiyorum, 1,5 senedir peşimden koşuyor deseydim neler neler yazılırdı burada bana. 8 yaşındaki bir çocuk annesi böyle sırtlanlara yüz veremez dediğim için neler neler yazıldı burda bana. Hayatımda bu forum kadar iki yüzlü insanın toplandığı bir yer daha görmedim
Hanımefendi 12 değil 9 yaş var. Ayrıca gündüz kuşağında iki canım cicime parasını kaptıran saf kadınlar 20 yaşında olsa yine bu akılla kaptırırdı mesele yaş değil, duygusal zeka.
Ayrıca annesiyle yaşasa bile erkek çocuğu var, kadın bir daha evlense gayet rahat evlenir sadece adam sapık çıkar diye değil bir çok nedeni eler, abi gibi olur mahremiyeti zedelenmez duşunu vs rahat alır erkek erkeğe takılabilir vs vs. Kızı olan bir anneye göre daha az kaygı taşır.
29 yaşında bekar kadında yana yana koca aramıyosa 12 yaş büyük çocuklu adama gitmesin tabiki. Siz hala kadının menfaatine olan durumu anlamıyosunuz.
Kadın ve erkek eşit değildir, kadın yapabilir erkek yapamaz durumlarıda vardır.
Size göre 32 yaşında bi erkek 41 yaşındaki bir kadını asla beğenemez. Neden?
Mesela neden sırtlan diyosunuz? Siz benim baba tarafımın kadınlarını görseniz halalarımı falan nutkunuz tutulur
Bence siz biraz kompleks yaptınız itiraf edin 12-15 olsada aynı. Derdiniz çocuk değil sizden yaşça büyük bir kadının beğenilmesiKonu dallanıp budaklanınca ve herkes 12 yaş fazla deyince farkı 9'a düşürdü evet
P Patlayansekerr haklı, evet eski konuları dile getirmese iyi olurmuş fakat Çocuk konusunda çok haklı. Adam hırlı mi hırsız mı belli değil.
Saadet hocanın sayfasında ne anneler gördük. Çocuğunu, bebeğini sonradan tanıyıp aynı evde yaşadığı adamlara yem eden. Hem de bildikleri halde sırf adamı kaybetmemek için çocuğunun taciz sonucu ölümüne razı olan.
Burda da her tür insan var..
Bence siz biraz kompleks yaptınız itiraf edin 12-15 olsada aynı. Derdiniz çocuk değil sizden yaşça büyük bir kadının beğenilmesi
Eski konular her konuda dile getiriliyor. Ne oldu burda 12 yaş fark olunca neden insanların zoruna gitti.Eski konusunu da hatırladığım için dile getirmiştim özellikle açıp bakmadım. Ama burada hamile bir turunçgil bağyan direkt niye eski konulara bakıyorsun saygısız diyerek ortamı bu hale getirdi
Konu dallanıp budaklanınca ve herkes 12 yaş fazla deyince farkı 9'a düşürdü evetAdam 32 değil 29. Asla beğenmez demiyorum ama akranım insanlar az çok tahmin ediyorum durumu, hiç evlenmemiş 29 yaşında bir erkek 8 yaşında çocuğu olan kadına kolay kolay yürümez, o sorumluluğu alamaz, erkek kafasında böyle bir şey yok. Adam 22 yaşındayken konu sahibinin çocuğu doğmuş. Burada sıkıntı konu sahibinin yaşı değil kendisi hâlâ genç ve doğurgan, daha çok yaşanmışlık.
Sayfalarca burada kadına demediğinizi koymadınız, çocuk üzerinden kasmadığınız duyar kalmadı kimse hiçbir şey bilmiyordu da adeta siz aydınlattınız(!) bizleri, konu sahibini tacizcilere karşı. Sanki kadın kıçtan koko çekmeli partilere gidiyor da çocuğu evde rastgele adamlarla bırakıyormuş gibi konuyu ajite ettiniz, analık aşağı analık yukarı ders vermeye kalktınız. Şimdi de sizin hadsizliğinizi onaylamadık, ayakta alkışlayıp "İşte buu!" filan demedik diye ikiyüzlü olduk. :) Evet, yetişkin, bekar bir kadının, üstelik çocuklu bir kadının, bir başka yetişkin ve bekar bir erkekle flörtü normaldir. Çocuk da kadının kendi çocuğu, ona abilik yapacak olan diğer adam. Çocuklu bir erkek sizin peşinizden koşsaydı da milletin yazacağı şey "Çocukluysa bir kere daha düşünün" olacaktı ki bu da normal çünkü çocuklu biri size yazmış olacaktı ve başkasının çocuğuna siz ablalık yapacaktınız.Çocuk anneyle yaşıyor, önceki konularında yazdığı mesajları okuyun. Bu tür ilişkileri gündüz kuşağı programında izliyoruz. Ben burada hiç evlenmemiş biri olarak kendimden 12 yaş büyük 8 yaşında çocuğu olan bir adamla birlikte olmak istiyorum, 1,5 senedir peşimden koşuyor deseydim neler neler yazılırdı burada bana. Buradaki 100 kişiden 99'u uzak dur, başta çocuğu olduğu için şiddetle uzak dur derlerdi. Şimdi büyük olan kadın olduğu için normalleştirmişler. 42 yaşında ve 8 yaşında çocuğu olan bir kadınla 29 yaşındaki hiç evlenmemiş bir erkek ilişkisi yürür mü Allah aşkına. Bunların yaşanmışlığı bir mi. 8 yaşındaki bir çocuk annesi böyle sırtlanlara yüz veremez dediğim için neler neler yazıldı burda bana. Hayatımda bu forum kadar iki yüzlü insanın toplandığı bir yer daha görmedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?