Arkadaşım, matematik seviyoruz diye bizi örseleyemezsiniz tamam mı?! Ben hesaplamaya devam edeceğim, çünkü hobim ve hobilerim senin nezdinde makul bir zemine oturmak zorunda değil.Sıkılmadınız mı kız havuz problemi gibi sen a yaşına gelince o c yaşına gelicek falan jdjjd
Milfler de bayılıyodu zaten avuçları nasır tutmuş sivilceli ergenlere , bitanesini nikahima alayım da aç karnını doyurayim yiğidimin diye ağlayarak bekliyor bak hepsi
sevgiliyaa ne kadar bos yorum yapiyosun en sonunda dellendim yaa de'leri ayri yazmiyomusda kim bu sitede yazim hatasi yapmiyoki ben hic bakamadan yaziyom ne var bunda herkes anliyo bi senmi anlamiyosun biz ayiramiyosak o de'leri sen ayir madem oldu gel bide ders ver bize hadsiz yaa
Sen milf değilsin zaten, sen ilf sin
Zaten onun için çocuk doğurmak lazimmiş üf yaa hep bir lolita kalicam neden tanrım neden benSen milf değilsin zaten, sen ilf sinolmadı domina-lolitasın
Bide bayılın istersenizbiraz daha zorlasa 13 yaşında anne olan insanlar var. ne yapacaksınız altını mı beleyeceksiniz. dadılık mı yapacaksınız.
erkek için tek olur yanı o fakir siz zenginsiniz ve jigololuk yapacak. başka mantıklı açıklaması yok. kim annesi yaşında biriyle olmak ister allah aşkına . halbuki 41 yaş insanın aklının başında olduğu , ergenler gibi saçma sapan seyler düşünmediği dödöm ama kafayı yemek bunamak için de erken bi yaş gibi. bilemedim. 8 yaşındaki çocuğunuza ne diye tanıştıracaksınız. merhaba kızım bu benim jigolom mu ,
Benimki 40 yasinda hala ergen,inanmazsiniz hala sivilce ilaci kullaniyor hattaKız vallahi benimki böyle ya, herkesi böyle sanıyorum benerkekler geç olgunlaşıyor derler, bizimki dalında çürüdü, olgunlaşma yok
Annem ysındakı kdınla asla.kizlar merhaba,
kendinizden kucuk yas bir erkekle yeni bir gelecek dusunurmusunuz ? yasim 41 ve hayatima 1,5 senedir girmek isteyen ve benden 12 yas kucuk biri var. dusunceleriniz nelerdir ?
Çok açık yazacağım, neden olmasın? Sanki yaşıtın biriyle evlensen ölene kadar birlikte olacağının garantisi mi var? Yaştan öte diğer şeylere bak. Senin için önemli şeylere. Hala tadını çıkarabiliyorken keyfine bak. Ne zaman öleceğimiz, nasıl öleceğimiz belli değil. Anın tadını çıkar. Gerisi faso fiso.
Peki bana neden vermiyor yoksa beni beğeniyor mupatlakşeker beğenmedim atıp duracağına soruma cevap versene kuşum.
Sana aşık olabilir.Peki bana neden vermiyor yoksa beni beğeniyor mu
Zaten evlenip 7 yıl evli kalmışlar, daha ne kadar sonuna kadar gidebilir ki bir ilişki? Duyan da yaşıtiyla ilişki yaşayan herkes ilk seferde bir yastıkta kocuyor sanacakBundan 7 yıl önce bir tanıdığım 27 yaşında iken kendinden 12/13 yıl büyük bir kadınla evlenmişti. Geçtiğimiz ay boşandılar. Böyle bir ilişki sonuna kadar yürütülebilir düşüncesi bana çok ütopik geliyor. Mümkün değil yani.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?