ay neden sorum başka yerlere çekildi anlamadım

şartlar eşitse şansınızı deneyin derim. Genellikle böyle birliktelikler yani erkeğin kadından yaşça küçük olduğu birliktelikler maddiyat sebebiyle başlıyor veya bitiyor. Eğer siz bu konuda bu beye güveniyorsanız yani eminseniz neden olmasın? Tabi şunu da sorgulamak lazım. Zamanında Firdevs hanımın Bihter’e sorduğu gibi, etrafında onca genç varken niye o? Yani neden siz?
Maalesef erkeğin yaşça büyük olduğu örneklerle kadının yaşça büyük olduğu örnekleri karşılaştırmak bana doğru gelmiyor. Sebebi kadınların duygusal olarak daha erken olgunlaşması, erkeklerin kadınlara göre daha geç olgunlaşması. Çoğunlukla kadınlar duygusal zekalarıyla hareket edip karar verirken erkekler mantıklarıyla karar verip hareket ediyorlar. Bu yoruma açık olmayan bilimsel olarak kanıtlanmış bir gerçek. Hal böyleyken söz konusu bey gerçekten bu evliliği tüm kalbiyle mi istiyor yoksa onun mantığına uyan başka şeyler mi var, bunun net bir cevabı varsa kararı daha kolay verirsiniz.
Fakat yine de iş ortamında tanıdığım birinden bir örnek vermek istiyorum. Hanımefendinin iki çocuğu var, eşiyle boşandı. Karşısına kendisinden 11 yaş küçük bir bey çıktı ve evlendiler. Evlilik oldukça mutlu başladı ve ilerledi. Hanımefendinin kendi evi var, iyi kazanıyor, eski eşi de çocukları maddi olarak destekliyor. Beyefendi de çalışıyordu, polis memuruydu fakat kendine göre haklı sayılabilecek çeşitli bahanelerle 2 sene sonra işi bıraktı, tekrardan çalışma çabası olmadı. Derken başka sorunlar ortaya çıktı; kadının beyazlayan saçı, yaşı sebebiyle çocuk sahibi olamaması gibi durumlar beyefendiyi rahatsız etti ve hanımefendiyi çok manipüle etti. Neticede evlilik sonlandı.
Tabi bir yandan da Pınar ve Yağmur Atacan çifti de var. Bazı şeyler tamamen şans bence.