17 sayfa okudum geldim. siz yaşa takılıyorsunuz ama içinize sinmeyen başka bir durum var? linç edilen arkadaşın üslup yüzünden sıkıntı yaşadığını düşünüyorum kocanızla ilgili durumları işe katarak başlaması ayıp olmuş. onun dışında çocuk konusunda haklı. arada 1-2 arkadaş vardı üvey baba sebebiyle sıkıntısını anlatan ben ister istemez onlarla ve çocukla empati yapıyorum çünkü ben de üvey baba (evlilik yok) sebebiyle istismar ve psikolojik sıkıntı yaşadım. istismar olmasaydı bile adamı gördüğüm an kanım çekildiğini hatırlıyorum, annemin hayatına kim girdiyse ne olduğunu hemen anladım açıkçası. yalnız bi anneye karşı ister istemez koruyucu oluyorsun bir de sizinki erkek çocuğu. yanınızdaki kişiye güvenmesi çok önemli, onun onayını alması çok önemli. yargılayıcı konuşmak istemiyorum ama bence ebeveyn olduktan sonra bekar biri gibi karar alınamıyor maalesef. hayattan keyif almayın diyemez hiç kimse ama koşullara göre keyif alınacak çünkü sonuçları 2 kişiyi etkiliyor. benim annem çok güzel bir kadın, yaşından genç görünür, eğitimli, özgür ruhlu ama kocadan sıkıntı yaşayıp diğer adamlarla da sıkıntısı devam etmiş birisi. yani bir tane mi düzgün çıkmaz. bu bahsettiğim kişiden sonra da denedi hatta biri çocukluktan tanıdığı bir adam olmasına rağmen neler yaşadık bilseniz bizimle beraber üzülürdünüz. bu dediğime kimse savunmaya kalkmadan önce biraz karşı cephedekilerin kafasıyla düşünsün, yalnız kadın görünce kafasında sizin aklınıza gelmeyen düşünceler beliren bir toplum var. sadece partner konusunda değil, patron, komşu, partnerin ailesi pek çok örnek verebilirim daha fazla uzatmayayım aynı toplumun içindeyiz. tabii işin içinde kader planı ve ayrıca kişinin seçimleri yatıyor herkesin başına gelecek diye bir şey yok ben başka örnekler görünce şükrediyorum halimize. sizin bundan sonra yeniden evlenmek gibi bir planınız varsa çocuğunuzla anlaşarak karar verin derim, ister çocuk sizinle olsun ister babasıyla. çocuğu etkileyen anne babasıyla olan birebir iletişimindeki dalgalanmalar veya yok sayılma hissi. evlenme düşünceniz yoksa da cidden adam içinize sindiyse çocuğunuza ayırdığınız vakitten kısmadan vakit geçirin, gönül eğlendirin tabii. ama çocukla tanıştırmadan önce uzun süre beklemenizi tavsiye ederim. takıldığım nokta siz yurtdışındaysanız o sizin yanınıza mı gelecek, yoksa ortak noktada buluşup tatil gibi mi geçecek mesela?20-30 yaş arası erkeklerde olgun kadın takıntısı olabiliyor bu biraz fantezi boyutunda durum olduğu için altından samimi bir şey çıkacağını düşünmüyorum. Her şeyin istisnası olsa bile sizin yazdıklarınızdan aranızda harika dostluk, paylaşım vs. var gibi durmuyor. sırf ısrar yüzünden sizi düşündürmüş ayrıca o yaşta adam neden çocuklu bir kadını isteyebilir? çocuk küçükse onu düşünün hayatınıza birini almayın nolur. milletin ortamında konuşulacak konu olmayın ben güvenemedim. ayrıca böyle birini tanıyorum adam ısrar edip başardı ama kadın adamı çocuk gibi gördü ve adamın annesiyle kankito oldular.
Laf ederdikte niye ederdik?Yani şimdi 29 yaşında bir kadın 40 yaşında çocuklu bir adamla olmak istese burda bir sürü laf ederiz.
sana benim erkek kardeşimi yapalim ya.25 yasinda tam senlik.Yavrum benimki 5 yaş küçük1 den ne olacak yaa
Buna cuk oturan bir örneğim var. Yakın arkadaşlarımdan biri, öz babasıyla görüşmüyor, üvey babasıyla gerçek baba kız ilişkilerine taş çıkaran bir ilişkisi var. Kız beş yaşındayken evlenmiş annesi, adam yaşça daha genç, hiç evlenmemiş. Öyle bir adam ki evlendikten sonra kız iyice alışsın, rahat hissetsin kıskanmasın diye yıllarca çocuk yapmayı ertelemiş. O yüzden kardeşiyle yaş farkı var arasında. Kızın her anında yanındaydı bu adam. Evlendi düğününü yaptı. Anlaşamadı çekti aldı kızı hemen yanına. Yaklaşık 30 küsur senedir de hem evlilik hem baba kız ilişkisi aynen devam ediyor. Evet kötü örnekler var ama iyi örnekler de var.Laf ederdikte niye ederdik?
Çocuklu adamla evlenen kadınların durumu çocuklu kadınlarla evlenenlerle aynı olmuyor. Üvey anneye direk sorumluluk yükleniyor. Severken, ilgilenirken 'anne' oluyorsun kızınca, uyarınca "kötü üvey anne". Hatta gün geliyor yapmasaydin, bakmasaydin oluyor. Üvey babalar o çocuklara baba degilde abi oluyor genelde ilgilenen zaten anne oluyor o çocuklara verdikleri teksey bazen para oluyor zaman degil. Daha geçen gün böyle bir konu vardı. Kadını banyoda dahi rahat bırakmıyordu üvey çocuğu.
Onun dışında yazdığınız diğer şeylere katılıyorum adamın niyetini ciddi mi eğlence mi iyi gözlemlemeli.
e milfler bayiliyormuşki şu konu nasil uzadi savunan savunanaMilfler de bayılıyodu zaten avuçları nasır tutmuş sivilceli ergenlere , bitanesini nikahima alayım da aç karnını doyurayim yiğidimin diye ağlayarak bekliyor bak hepsi
Erkekler ciddi sıkıntılar yaşamadılarsa genelde olgunlaşmaları geç oluyor. Düşüncesi- tavrı çocuksu gelebilir size, bu da zorlar ilişkinizi.kizlar merhaba,
kendinizden kucuk yas bir erkekle yeni bir gelecek dusunurmusunuz ? yasim 41 ve hayatima 1,5 senedir girmek isteyen ve benden 12 yas kucuk biri var. dusunceleriniz nelerdir ?
Bunlarda ki ahlak bu kadar iştesana benim erkek kardeşimi yapalim ya.25 yasinda tam senlik.
Kız bu sinirin kocan yüzündenmiş tamam tamam anladım hadi annem git bebenle ilgilen sen aslında sen yeni koca bulsam daha iyi benimki benimle gayet ilgili alakalı çünkû dertli sensin bu konudasana benim erkek kardeşimi yapalim ya.25 yasinda tam senlik.
Böyle bir risk yaşıtı adamla birlikte olunca yok mu ben de bunu anlamıyorum@Patlayansekerr haklı, evet eski konuları dile getirmese iyi olurmuş fakat Çocuk konusunda çok haklı. Adam hırlı mi hırsız mı belli değil.
Saadet hocanın sayfasında ne anneler gördük. Çocuğunu, bebeğini sonradan tanıyıp aynı evde yaşadığı adamlara yem eden. Hem de bildikleri halde sırf adamı kaybetmemek için çocuğunun taciz sonucu ölümüne razı olan.
Burda da her tür insan var..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?