Küçük birikimlerden büyük yatırımlara

Temmuz ayinin ilk 10 gunu sut ve ekmek haricinde, 727 tl harcamisiz. Bunun 165 tl'si kasap. Kalani market ve pazar...
Icinde deterjan ve turevleri yok. Uzun sure de alinmaz. Kasap urunleri de 1.5 ay kadar bize yeter.
Kalan 20 gunun harcamasi biraz daha dusuk olabilir...
Yasayip gorecegiz.

Bu sabah kizim esinin ailesi icin, tek emekli maasiyla kira da oduyorlar, dolapta da her sey var dedi...
Cocuuuum sen senede iki kere gidip uzun kaliyorsun. Adamcagiz siz gideceksiniz diye evvelden birikim yapip da dolabi dolduruyordur, kendi hallerini nerden bileceksiniz dedim.
Haklisin bilemeyiz dedi...Para kabul etmiyor biliyorum, siz de donmeden market alisverisi yapin dedim...
Ahh analik babalik. 🥺

Bu sabah kizim esinin ailesi icin, tek emekli maasiyla kira da oduyorlar, dolapta da her sey var dedi...
Cocuuuum sen senede iki kere gidip uzun kaliyorsun. Adamcagiz siz gideceksiniz diye evvelden birikim yapip da dolabi dolduruyordur, kendi hallerini nerden bileceksiniz dedim.
Haklisin bilemeyiz dedi...Para kabul etmiyor biliyorum, siz de donmeden market alisverisi yapin dedim...
Ahh analik babalik. 🥺
Abla çok güzel düşünmüşsün
Kızı da güzel yetiştiriyorsun
10 numara 5 yıldız anasın vesselâm ellerinden öpüyorum 😍

Mutfak sıcak ikindi güneşi kavuruyor

Güneşlikleri ne kadar kapatsam da yapacak birşey yok 🙂
3 kaşık tatlım pişti buzdolabında soğumaya bıraktım
Aldığım yufkanın bir kısmını kaşarlı bir kısmını beyaz peynirli sigara böreği yaptım

Selam canlar 😃 hazir dinlenmek icin oturmusken size bakayim dedim. Kahvemi iceyim, islere devam, cocuklsrla bitmiyor isler, bi de evden cikmayinca olan oluyor. Yarin alacagim süt, yumurta isini bu güne cektim, haftasonu cok stresli oluyor diye. 6 lt ciftlikten süt aldim. 3 lt yogurt mayaladim, diger 3 lt limonla kestirerek lor peyniri yaptim. Gecen hafta yaptigim yogurtlar nedense kivamli tutmadigi ve süt gibi tadi vardi, biraz kivamlanmisti kadar, hep yaparim bu sefer niye öyle oldu anlamadim. Her neyse o yogurduda kaynatip cökelek yaptim. Cökelek suyundan yarin un alayim pogoca ve yufka yaparim tadi cok güzel oluyor. Diger kalan peynir alti suyunuda kavonozladim sabahlari icmek ve Smoothie de kullanmak icin cok güzel oluyor.
Kizlara makarna hasladim aksam yanina kremali sebze yapar yeriz. Ekmekleri yarim kahvaltida yaparim artik.
Kalan isler beni bekler. Bizim buralar yagmurluydu kac gündür yarindan itibaren hava güzel bu günden is kalmasin, yarina keyif yapariz

X