Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yavrum ya kıyamam ,Allah acil şifalar versin ☹
Amin sağolun arkadaşlar.Allah bütün hastalara şifa versin.çok geçmiş olsun, çocuklar hasta oldu mu, anneler de hasta...
Tüh ya Hiç alamayanlar ne yapsın, zenginlerin dünyası burasıHic biri 70 gr kirmizi etin besin degerine ulasamiyormus. Annemin doktorunun yonlendirdigi diyetisyen ve bir cogu bunu boyle soyluyor.
Abla çok güzel düşünmüşsünBu sabah kizim esinin ailesi icin, tek emekli maasiyla kira da oduyorlar, dolapta da her sey var dedi...
Cocuuuum sen senede iki kere gidip uzun kaliyorsun. Adamcagiz siz gideceksiniz diye evvelden birikim yapip da dolabi dolduruyordur, kendi hallerini nerden bileceksiniz dedim.
Haklisin bilemeyiz dedi...Para kabul etmiyor biliyorum, siz de donmeden market alisverisi yapin dedim...
Ahh analik babalik.
Merhameti olan insana anlatmak kolay. Allah hepimizin evlatlarinin icine merhamet versin...Abla çok güzel düşünmüşsün
Kızı da güzel yetiştiriyorsun
10 numara 5 yıldız anasın vesselâm ellerinden öpüyorum
Amin sonsuz kere aminMerhameti olan insana anlatmak kolay. Allah hepimizin evlatlarinin icine merhamet versin...
Yalnız değilsin ablacığım bir kaç gündür bende yan gel yat durumundayım.Sicak insani tembellestiriyor, en azindan beni...
Bir oraya, bir buraya devrilip duruyorum...Devrildigim kadar, keske uyuyabilsem...
Hoş geldinizSelam kizlar mesajlari okuyamadim keske ilk acildiginda yakalayabilseydim benide alirmisiniz topige gerci nasil virikim yapcagim hakkinda bi fikrim yok odememiz cok ama olsun belki burdan , sizlerden faydalanirim bende
Ben de ben deYalnız değilsin ablacığım bir kaç gündür bende yan gel yat durumundayım.