Gecmis olsun canim,Ben atesten hic korkmuyorum tabi gözetim altinda tutmak sartiyla. Vucut suan bakterilerle savastigi icin, yemek istememesi cok dogal . Bol bol su icebilirse corba ein iyisi zaten.Ateşi yok şu an çok sukur,biraz halsiz gibi kolunu kaldıracak halı yoo gibi duruyor ve yanından ayrılmama izin vermiyor ağlıyor.Kahvaltisini güzel yapmafo,çorba koydum ben de mercimek çorbasını severek
içiyor bakalım ins iştahı açılır,sağol canım.
Teşekkür ederim fikir verdiniz bana da, süt var bozulmadan bende sütlaç yapayım. Allah razı olsunGecmis olsun canim,Ben atesten hic korkmuyorum tabi gözetim altinda tutmak sartiyla. Vucut suan bakterilerle savastigi icin, yemek istememesi cok dogal . Bol bol su icebilirse corba ein iyisi zaten.
CanTorun ablam gecmis olsun, benim cildimde hassas, giydigim kiyafetler bile etkiliyor, rahatsiz ediyor.
hepinize güzel bir gün diliyorum arkadaslar.
Dün ve bu gün harcamasiz gecti
Yarin büyük ihtimal, yogurt yapmak icin süt, yumurta belki bi iki takviye daha almam lazim. Bu gün buzdolabini temizleyeyim. Sütlac yaptim, belki sonra kizim isterse kek yapariz beraber.aksama kahvalti türü birseyler hazirlayim diyorum. Bikenarda umuttugum simit ve ekmek parcalari var salata cay günü kurtarir sanirim. Cocuklarada corba yaparim.
Geçmiş olsun.Kahvaltimizi ettik, esim pazara gitti. Bakalim bugun ne kadar tutacak.
Mutfagi ve yataklari toparladim, esim gelince kahve keyfi yapariz.
Boynum cok kotu isilik olmus. Bazilari da iyice buyumus, sivilce gibi olmus. Az terlesem cayir cayir yaniyor. Undo talk pudra suruyorum, yanmasini aliyor. Terlemesem bir gunde gecirir de, beni de Allah boyle yaratmis...
Rica ederim, ne demekTeşekkür ederim fikir verdiniz bana da, süt var bozulmadan bende sütlaç yapayım. Allah razı olsun
Kullandığı pediatrik şurup hem ateş düşürücü hem ağrı kesicidoktordan agri kesici istesen? Ondan yemiyordur belki
anladım canımKullandığı pediatrik şurup hem ateş düşürücü hem ağrı kesici
Nasılsın şekerim senin ufaklık nasıl?anladım canım
Sağol canım amin.Gunduz değil de gece olan ateşten korkuyorum ben,39.7 yi gördü,uyuyakalsaydim 40 i geçip havale filanGecmis olsun canim,Ben atesten hic korkmuyorum tabi gözetim altinda tutmak sartiyla. Vucut suan bakterilerle savastigi icin, yemek istememesi cok dogal . Bol bol su icebilirse corba ein iyisi zaten.
CanTorun ablam gecmis olsun, benim cildimde hassas, giydigim kiyafetler bile etkiliyor, rahatsiz ediyor.
hepinize güzel bir gün diliyorum arkadaslar.
Dün ve bu gün harcamasiz gecti
Yarin büyük ihtimal, yogurt yapmak icin süt, yumurta belki bi iki takviye daha almam lazim. Bu gün buzdolabini temizleyeyim. Sütlac yaptim, belki sonra kizim isterse kek yapariz beraber.aksama kahvalti türü birseyler hazirlayim diyorum. Bikenarda umuttugum simit ve ekmek parcalari var salata cay günü kurtarir sanirim. Cocuklarada corba yaparim.
Afiyet olsun canım ❤ şifa olsun6 kg vişne sipariş ettim benim sütçü gence
Onlar da bağ bahçe hayvancılık işi var
Aklıma geleni soruyorum varsa alıyorum
İyi bir çocuk para onlara nasip olsun
Karşı çaprazda vişne toptancısı da var sütçü bizde yok abla deseydi oraya gidip güzel vişne sipariş edecektim
Ben de gece hastalıklarından korkarım, Allah korusunSağol canım amin.Gunduz değil de gece olan ateşten korkuyorum ben,39.7 yi gördü,uyuyakalsaydim 40 i geçip havale filanAllah korusun.Uyaniyorlar gerçi ateşten Allah korusun hepsini..
Aldıkların da bereketli olsun.Ben salı günü olan pazar alışverişinden sonra toplam 4 TL harcadım,dün bişey almadım,ilaçlar da babadandi zaten.Yumurta alırım bugün sadece ve çarşambaya yetişirim bir aksilik çıkmazsa inşallah
Ohh misss afiyet şifa olsunSütlacı yaptım 6 kase çıktı.Yüzül çorbası mantarlı bulgur pilavı, salata, ayran. Akşama böyle düşünüyorum.
Bizim 35 tl gelmis.Doğalgaz faturam 17 tl geldi
Günlük tüketim ortalamam 0.59 tlBizim 35 tl gelmis.
Vealeykumselam hoşgeldin canımSelam kizlar mesajlari okuyamadim keske ilk acildiginda yakalayabilseydim benide alirmisiniz topigegerci nasil virikim yapcagim hakkinda bi fikrim yok odememiz cok ama olsun belki burdan , sizlerden faydalanirim bende