Küçük birikimlerden büyük yatırımlara

@Altisapka canım geçmiş olsun şimdi nasıl durumu kuzucuğun.
Allah korusun canım
İnşaallah daha iyidir
Sağolun arkadaşlar, yatarken ateşi yoktu ama 4.40 gibi uyandı baktım yine yanıyor,39 lara çıkmış yine.kaldirdim biseyler yedirmeye çalıştım ateş düşürücü vermek için, yemedi.Ben de mecburen aç karına içirmek zorunda kaldım Az önce ağlayarak uyandı ,38 lerde şu an.Güne başladık bu sefer
Gün içinde yine bişey yememezlik yapmaz inşallah, antibiyotigi aç karına vermeyi hiç istemiyorum

Kahvaltimizi ettik, esim pazara gitti. Bakalim bugun ne kadar tutacak.
Mutfagi ve yataklari toparladim, esim gelince kahve keyfi yapariz.
Boynum cok kotu isilik olmus. Bazilari da iyice buyumus, sivilce gibi olmus. Az terlesem cayir cayir yaniyor. Undo talk pudra suruyorum, yanmasini aliyor. Terlemesem bir gunde gecirir de, beni de Allah boyle yaratmis...

Son düzenleme:
Ablacım geçmiş olsun

Ateşi yok şu an çok sukur,biraz halsiz gibi kolunu kaldıracak halı yoo gibi duruyor ve yanından ayrılmama izin vermiyor ağlıyor.Kahvaltisini güzel yapmafo,çorba koydum ben de mercimek çorbasını severek içiyor bakalım ins iştahı açılır,sağol canım.

Oyy kuzucugum, cocuklarin hastaligi com uzucu oluyor. Hele kipir kipir cocuklarin, sessizce yatmalari yok mu... Allah sifa versin...

Oyy kuzucugum, cocuklarin hastaligi com uzucu oluyor. Hele kipir kipir cocuklarin, sessizce yatmalari yok mu... Allah sifa versin...
Aynen öyle,amin Allah razı olsun Allah hepsini korusun ve bütün hastalara acil şifalar versin inşallah

doktordan agri kesici istesen? Ondan yemiyordur belki

doktordan agri kesici istesen? Ondan yemiyordur belki
Antibiyotik,kulak damlası ve ateş düşürücü verdi.Ates düşürücü olarak parol verdi,ağrı da kesiyor diye tahmin ediyorum. Boğazı da mı açıyor acaba diyorum antibiyotik hepsine fayda eder inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…