Küçük birikimlerden büyük yatırımlara

Öyle bir zamanki insan insandan kaçıyor,bana kıyameti hatırlatıyor bunlar , ön prova gibi,kimsenin kimseyi tanımak istemeyeceği o gün 😔

Allah hepimize rahmetiyle muamele etsin,bizi evlatlarimizla yakınlarımızla imtihan etmesin😔
Yazdıklarınizi okurken hüzünlendim ,gencecik insanların vefatı ...
Allah yardımcımiz olsn.

Öyle bir zamanki insan insandan kaçıyor,bana kıyameti hatırlatıyor bunlar , ön prova gibi,kimsenin kimseyi tanımak istemeyeceği o gün 😔

Allah hepimize rahmetiyle muamele etsin,bizi evlatlarimizla yakınlarımızla imtihan etmesin😔
Allah yardımcımiz olsn.
Amin canim amin...🤲😔

Allah yardımcımiz olsn.
Amin canım.

Bu hafta tam tamına 149 TL harcadım,defter tutuyorum artık,oradan hesapladım 🙂
Önceki bozuklari da ekleyince elde var 31 TL ve ben onunla çarşambaya kadar idare edeceğim su dışında ihtiyacım yok gibi.Bugun 281 TL su faturası ödedim 🤦🏻‍♀️240 i sadece Haziran ayı.Neyse borcum kalmadı
Sağlık olsun.
Herkese iyi geceler

Cok yakin da olsa dugunlere gitmeyi dusunmuyorum. Hediyelerini de nakit olarak hesaplarina yollarim...
Annemi korumak icin inanin evde bile sosyal mesafeye dikkat ediyoruz. Abim 4 aydan beri ilk defa gelmisti, maskeyle balkonda oturdu da annem yine tedirgin oldu. 5 dk sonra odasina gecti...
Hastanelerdeki hastalarin yalnizligi onu tedirgin ediyor. Cekingen, sessiz bir kadindir. Oralarda tek basina kalmaktan, derdini anlatamamaktan korkuyor. Tedbir bizden, takdir Allah'tan...
Sizin gibi düşünüyorum ama gitmezsem olmaz eşimin çok genç yaşta kaybettiği abisinin oğlu eşim alınır. Öksüz sevindirecegiz dedi bana, esnaf dükkanı var yegeninin dükkanında verelim dedim altınını eşim öyle deyince bir daha tekilf edemedim Cantoruncun herkes kendi karantinasını saglasa keşke. Kızınıza nacizane taziyelerimi iletirmisin Allah rahmet eylesin güzel evlada Rabbim hiç birimize evlat acısı ile sınamasın.
Varyemez Varyemez
Başın sağolsun öğretmenim. Rabbim rahmeti ile muamele etsin sizlere de ailesine de sabırlar versin. Her ölüm erkendir, ama böyle üzerinde emeginiz olunca daha erken olmuş. Başka acılar yaşatmasın Rabbim hepimize.

X