- 15 Nisan 2017
- 13.290
- 15.686
Güle güle giyininTrendyol'dan 40-45-50 tl'ya 6 takim pijama siparisi verdim. 273 tl tuttu...Kizim almisti, penyesine bayildim, ihtiyacim da vardi iyi oldu.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Güle güle giyininTrendyol'dan 40-45-50 tl'ya 6 takim pijama siparisi verdim. 273 tl tuttu...Kizim almisti, penyesine bayildim, ihtiyacim da vardi iyi oldu.
Güle güle kullanınTrendyol'dan 40-45-50 tl'ya 6 takim pijama siparisi verdim. 273 tl tuttu...Kizim almisti, penyesine bayildim, ihtiyacim da vardi iyi oldu.
Teşekkürler canım inşallahGeçmiş olsun, Yarına toparlarsın inş
Ellerine sağlık canım afiyetle yiyin inşallah .royem eline sağlık güle güle yiyin inş
CanTorun Hayırlı olsun güle güle kullan inş
49tl markette harcadım, süt, yoğurt, milföy, sucuk, birer ikişer çikolata aldım
Annemlere giderken döner yaptırdım götürdük 20tl
Kumbaraya 25tl attım
Ehh 100tl bitti gibi yani
Fasulye kuruyor dedi annem bunları dolabına koy, ya olur ya olmaz artik dedi,
Yarısını ayıklayıp, soklayip minicik 3 poşete yerleştirdim patatesle pisiriyirum, yeter bize
Patlıcan, kabak, yeşil biber, salatalık,acebek (libye),az da bamye aldım
Yumurtam vardı almadım
Manava gidersem patates ve karpuz alabilirim sadece
Geçmiş olsunBugün kendimi iyi hissetmiyorum,halsizim. Hiçbirşey yapmadım,bütün gün dinlendim.
Umarim geçicidir.
Allahtan yemek derdim yoktu annem karisik dolma gonderdi.ben pek.bisey yemedim zaten.
Geçmiş olsun Allah şifa versin canım.Bugün kendimi iyi hissetmiyorum,halsizim. Hiçbirşey yapmadım,bütün gün dinlendim.
Umarim geçicidir.
Allahtan yemek derdim yoktu annem karisik dolma gonderdi.ben pek.bisey yemedim zaten.
Afiyet bal şeker şifa olsun canımroyem eline sağlık güle güle yiyin inş
CanTorun Hayırlı olsun güle güle kullan inş
49tl markette harcadım, süt, yoğurt, milföy, sucuk, birer ikişer çikolata aldım
Annemlere giderken döner yaptırdım götürdük 20tl
Kumbaraya 25tl attım
Ehh 100tl bitti gibi yani
Fasulye kuruyor dedi annem bunları dolabına koy, ya olur ya olmaz artik dedi,
Yarısını ayıklayıp, soklayip minicik 3 poşete yerleştirdim patatesle pisiriyirum, yeter bize
Patlıcan, kabak, yeşil biber, salatalık,acebek (libye),az da bamye aldım
Yumurtam vardı almadım
Manava gidersem patates ve karpuz alabilirim sadece
Geçmiş olsun sıcaklardan mı acaba ?Bugün kendimi iyi hissetmiyorum,halsizim. Hiçbirşey yapmadım,bütün gün dinlendim.
Umarim geçicidir.
Geçmiş olsun ❤
Sağolun arkadaşlarGeçmiş olsun Allah şifa versin canım.
SağolunGeçmiş olsun sıcaklardan mı acaba ?
Bizde acebek deriz.Afiyet bal şeker şifa olsun canım
Acebek ne diye baktım börülcenin diğer adıymış