- 6 Ağustos 2010
- 38.594
- 67.494
Rabbim gönlüne göre versin canım. Baban hayatta mı Varyemez
Allah razı olsun canım
Hayır babam vefat edeli 25 sene oldu
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Rabbim gönlüne göre versin canım. Baban hayatta mı Varyemez
Mekani cennet olsunAllah razı olsun canım
Mekanı cennet olsun inşallahAllah razı olsun canım
Amin Allah razı olsun canım benimMekani cennet olsun
Amin Allah razı olsun canımMekanı cennet olsun inşallah
Benımde annem babam vefat etti uzun süre önce iki ablam var görüşmüyorum yaralı parmağa çiş yapmayan cinslerden...Bir arkadaşımın küçücük bir tarlası vardı bakımsız kurak felan sonra bu tarlayı adam edelim diye niyetlendik çevirdik bellettik 200 e yakın meyve ağacı ektik bostan yaptık ve yaparken tek şey düşündük hani bu fidanlar ağaç olur meyve verir kuran kurslarından sohbetlerden öğrenciler getirelim yesinler içsinler kamelya koyalım çay keyfi yapsınlar dua etsinler yeter diye ... Rabbim sanada nasip etsin inşallah
Annenin babanın mekanları cennet olsunMekanı cennet olsun inşallah
Benımde annem babam vefat etti uzun süre önce iki ablam var görüşmüyorum yaralı parmağa çiş yapmayan cinslerden...Bir arkadaşımın küçücük bir tarlası vardı bakımsız kurak felan sonra bu tarlayı adam edelim diye niyetlendik çevirdik bellettik 200 e yakın meyve ağacı ektik bostan yaptık ve yaparken tek şey düşündük hani bu fidanlar ağaç olur meyve verir kuran kurslarından sohbetlerden öğrenciler getirelim yesinler içsinler kamelya koyalım çay keyfi yapsınlar dua etsinler yeter diye ... Rabbim sanada nasip etsin inşallah
Allah razı olsun canımAnnenin babanın mekanları cennet olsun
Anne de olsa el el üstünde olmuş da ev ev üstünde olmamışVaryemez boşandıktan sonra annenle yaşamayı düşünmedin mi? ben bazen diyorumki eğer yaşasalardı Annemlerle otururdum ne güzel diye ama sonrada diyorumki iyiki bu eski adam olamadık eşimin nankörlüklerini iyiki görmediler yoksa kahr olurlardı
Ne güzelsin VaryemezInşaallah hayallerimi gerçekleştirmek nasip olur
Betonerme 80 90 metrekarelik 2 +1 bodrumsuz bir ev yaptırmak istiyorum. Bahçeye atalarımın hayrına kurdun kuşun eşin dostun yiyip sadaka olacağı meyve ağaçları dikmek istiyorum
Yetişen sebzeleri yine aynı niyetle paylaşmak ve mutlu olmak istiyorum. Allah nasip etsin
Teşekkür ederim ablacımNe güzelsin Varyemez
Sağ olasın ablacımYorucu bir hafta oldu sizler için
hafta sonu güzelce dinlenmenizi dilerim.
En uzun çekişmeli boşanma 3 yıl sürmüyor mu, ben mi yanlış biliyorum acaba 5 yıl, bir insan ömrümden 5 yıl ne demek yaSanırım uzun yıllardır evlisiniz iyi dayandın,hep mi böyleydi?
Fiilen 2 yıl,kağıt üzerinde 7 yıldır evliyim.5 yıldır ayrı evdeyim,davam sonuçlanmadi, sürekli gereksizce itiraz ediyor uzatıyor.
Seninkinden beterdi o emin ol.Yemek temizlik yapmışım yapmamisim umrunda değildi, yemek yapardim , genelde yemezdi dışarıdan alırdı ya da kendine salata yapardı.Temizlik yapsam unuttuğum bir yer varsa onun üzerinde dururdu yaptığımı umursamazdi vs.Daha kötü yani
Aslında şöyle oldu : Evden ayrıldıktan tam iki sene sonra açtım davayı.En uzun çekişmeli boşanma 3 yıl sürmüyor mu, ben mi yanlış biliyorum acaba 5 yıl, bir insan ömrümden 5 yıl ne demek ya
Arkadaşım çekişmeli boşandı aldatma olayları falan vardı, çekilmeli boşandı 3 yılın sonunda mesela. Ama yıllar oluyor tabi.
Baya savaşmıştı.
Çok yıpranmıştı.
Keşke hemen sonuçlansa ve insanlar hayatına bakabilse ama günümüz hukuk düzeninde pek mümkün değil.
Ayy ne güzel Allah nasip etsin insallahInşaallah hayallerimi gerçekleştirmek nasip olur
Betonerme 80 90 metrekarelik 2 +1 bodrumsuz bir ev yaptırmak istiyorum. Bahçeye atalarımın hayrına kurdun kuşun eşin dostun yiyip sadaka olacağı meyve ağaçları dikmek istiyorum
Yetişen sebzeleri yine aynı niyetle paylaşmak ve mutlu olmak istiyorum. Allah nasip etsin
Mekani cennet olsunAllah razı olsun canım
Mekanları cennet olsunMekanı cennet olsun inşallah
Ah ya çok üzücü Resmen yasalardaki boşluk mu diyeyim, hukuktaki başka bişey mi bilemiyorum ama gerçekten insanların hayatını böyle sekteye uğratan şeyler çok yıpratıcı. Allah sizin eşinize de hidayet versin ne diyelim.Aslında şöyle oldu : Evden ayrıldıktan tam iki sene sonra açtım davayı.
Tam 1.5 yıl sonra karar geldi,ex kararı istinafa taşıdı 1.5 yıl bekledikten sonra dosyayi geri gönderdiler hakim kimlik bilgilerimizi ayrıntılı yazmamış diye.Sonra hakim tekrar duruşma günü yaptı 10 ocakta tekrar karar verdi,ex bundan iki gün önce tekrar istinaf dilekçesi verdi.3 yıl 2 aydır sürünüyor dosya sayesinde.
Benim avukat ikna için uğraşmış, tazminatı silelim istinafa gitmeyin,ne dediyse kabul etmemiş vericem demiş.
Sanırım yaşım iyice ilerlesin yeniden evlenmeyim diye zaman kazanmaya çalışıyor ya da çocuğa karşı mücadele ediyor gibi görünmeye çalışıyor kendi iç dünyasında, çözemedim.
Bu konuda biseyler değişmeli bence, mesela üç yıl aynı evde yaşamayanlara istinaf hakkı bile vermeden bosamali
Gunaydın herkese mutlu huzurlu sağlıklı güzel bir haftasonu olsun inşallahGünaydın hanımlar mutlu huzurlu güzel bir hafta sonu olması dileğiyle