Küçük birikimlerden büyük yatırımlara

Şu an emzirmitorum canım iş yerinde yaşadığım bazı sorunlar sutumun kesilmesine neden oldu 6 ay önce boy 157 kilo 80 çok yani 🤣 bir nevi ağır yasaklardan biriyim
üzüldüm iş yerinde insan huzur ister ya
Allah sana da tez vakitte huzur nasip etsin
Emzirmiyorsan daha rahat diyet yapabilirsin canım
En kötü kalori sayarak da zayıflatabilirsin
Burda bir arkadaş paylaşmıştır 1500 kalori 10.00 adım şeklinde baya ciddi kilo vermiş hem sağlıklı ken de yokluk hissine düşmüyorsun o yasak bu yasak denmeyince

Gördüm ya igrenc

Doğulu mu bunlar?
Degil
Siz yine de diğer olaylara bakarak kendi ilişkinize yargıda bulunmayın derim. Elbette ailede gördükleri eşinizin bilinçaltında bazı yargılara sebep olmuştur ama ne bileyim, sizin ilişkiniz farklı.
Bunca zamandır sizin alttan almanız ya da maddi yükü çekmeniz sebebiyle bugünlere geldiğinizi düşünmek istemiyorum ya:KK43: Keşke daha önce sınır koysaydınız. Daha az kazanıyor sizden sanırım. Erkeklere genelde daha az kazanıyo olmak dokunur. Eşiniz bundan rahatsız olsa böyle davranmaz diye düşünüyorum.
Ben liseden mezun olmuş memurdum sonra okudum mühendis kadrosu aldım o da liseden mezun olmuştu özelde calisiyordu asgari ucretliydi bir ara benim yanıma gelmesinden sebep işten çıktı farklı işlerde çalıştı kppsye girdi 78 aldı ama atanamadi sonra açıköğretimi bitirdi.uzun zamandirda özel şirkette calisiyor emeklide oldu ama çalışmaya devam ediyor .Benim maaşım ondan hep fazla oldu genelde iki üc katıydı .Biraz işine geldi galiba masrafların çoğunu ben yaptım .Para harcamam onu hiç rahatsız etmedi .Ama ondan fazla kazanmami üniversiteyi bitirmiş olmami bir ara sorun ediyordu kompleks yaptığını hissediyordum kendi bitirdikten sonra sesi kesildi .

Son düzenleme:
üzüldüm iş yerinde insan huzur ister ya
Allah sana da tez vakitte huzur nasip etsin
Emzirmiyorsan daha rahat diyet yapabilirsin canım
En kötü kalori sayarak da zayıflatabilirsin
Burda bir arkadaş paylaşmıştır 1500 kalori 10.00 adım şeklinde baya ciddi kilo vermiş hem sağlıklı ken de yokluk hissine düşmüyorsun o yasak bu yasak denmeyince
Onu da yaptım neler yapmadım ki ben 🤣 lesliler, diyetler, açlık diyetleri ama sanırım benim duygusal bir açlığım var her canım sıkıldığında elime bir şey almasam bitecek de işte onu beceremiyorum

Onu da yaptım neler yapmadım ki ben 🤣 lesliler, diyetler, açlık diyetleri ama sanırım benim duygusal bir açlığım var her canım sıkıldığında elime bir şey almasam bitecek de işte onu beceremiyorum
O zaman canına tak diyecek bi aydınlanma geliyor insana onun gelmesi lazım
Anca o zaman kararlılık gösteriyorum ben kendi adıma :)

O zaman beyfendi kendi dengi birinin başını yaksaymış
Her zaman söyledim hatta ilk evlendigimiz sene keşke ailenle yaşayacak sana hizmet edecek köyden bir kız alsaydiniz dedim .onlarda hiç calisan kadın yoktu annesi yengeleri hepsi evdeydi erkeklere hizmet ediyorlardı .Bendende öyle bekledi.hem çalışsın hem bana hizmet etsin aileme hizmet etsin diye Benim büyük eltim yanlarında duracak gelin almıştı mesela 11 12 sene beraber oturdular her zaman bana saçma gelmiştir sonunda o kızda dayanamadı .

Her zaman söyledim hatta ilk evlendigimiz sene keşke ailenle yaşayacak sana hizmet edecek köyden bir kız alsaydiniz dedim .onlarda hiç calisan kadın yoktu annesi yengeleri hepsi evdeydi erkeklere hizmet ediyorlardı .Bendende öyle bekledi.hem çalışsın hem bana hizmet etsin aileme hizmet etsin diye Benim büyük eltim yanlarında duracak gelin almıştı mesela 11 12 sene beraber oturdular her zaman bana saçma gelmiştir sonunda o kızda dayanamadı .
Ahhh canım ahhh sen benim bugün yüreğimi yaktın geçtin ya 😪😪😪

Anaaammm oku oku anca bitti he
Ben de bugün mutfağımı temizledim inde detay dip köşe
canım çıktı ama misssler gibi oldu 😇
Sonra yemişim böyle işi dedim hamburger söyledim 🤣🤣 diyete yarın kaldıgım yerden inşallah :KK70:
200 tl tuttu yemek
Şimdi çay içeceğim her yerim tutuldu
Tül makinede bitse de asıp uyusam
Elline koluna sağlık
tüllere varana kadar yıkamışsın
bir hamburgerin lafı mı olur beyaaa :KK70:

Benim de eşim dün şehir dışındaydı bugün sabahtan geldi, ben dün biraz yorulunca sabahtan çocukla ilgilendi biraz daha uyudum. Sonra evi topla, süpür, nevresim değiştirip alışverişe çıktık.
Market alışverişi 2.000 tuttu.
Koton’da da indirim varmış. Çocuğa 6 parça kıyafet aldık 670 civarı tuttu gerçekten çok uyguna geldi, %50 indirimliydi aldıklarımız. Aslında bakacaktık daha ama oğlan yoruldu mızmızlandı neyse dedim ben hafta içi tek gelirim rahat rahat bakarım birkaç büyük beden alırım sonraki senelerde de giyer. Malum birkaç yıl sonra çeyrek altın fiyatına kıyafet alırız artık😂

Akşam da balık, kuru patlıcan dolması, havuç tarator yedik.
Güle güle giysin aldiklarinizi

O zaman canına tak diyecek bi aydınlanma geliyor insana onun gelmesi lazım
Anca o zaman kararlılık gösteriyorum ben kendi adıma :)
İste o tak zamanı bir geldiyse 10 kilo vermiştim sonra pat hamile kaldim sonra zaten bitti neyse bakalım bir şekilde gidecek eski halimize döneceğiz 🥺

Gerçekten can sıkıcı bir durum ☹️
Sanki o arabada hiç mi hakkiniz emeğiniz yok.Her ne olursa olsun ortak bir hayat paylaşıyorsunuz,hem dışarıda çalışıyorsun hem evde iş güç..Bu mu reva gördüğü..
Neyse canım sen yine canını çok sıkma,inan ki daha bencilleri merhametsizleri var.
Benim ex bir gün akşam yürüyerek ebe dönüyoruz,yolda sudan sebepten bir tartışma çıkardı ve çekip gitti eve beni yolda bırakıp.Evin orası ıssız bir sokak ve köpek sürülerinin gezdiği bir sokakti.Komsumu arayıp köpekler var mı sokakta yoluma bakar mısın demiştim ben eve gidene kadar.Sogan erkeği koca musveddesi de eve geçmişti çoktan.
Daha neler var neler
Araba konusunu hiç açmak istemiyorum hatirladikca üzülüyorum .kredi borcunu benim odedigim bundan önceki arabayı bir dolandiricinin lafına kanıp benden habersiz satmışlar o dolandırıcıya( iş yapacagiz diye ortak olduğu kisi )benim olduğum ilden farklı bir ile Rize'ye gitmisler araba bozuk çıkmış yeni araba alalım diye bu seferde İstanbul'a gelmişler ortanca abisi beni aradı bunlar buradalar böyle böyle yapacaklar tefeciye mefeciye bulasmasinlar dedi benim başımdan kaynar sular döküldü hayatımın şokunu yaşadım .bağırdım çağırdım yanıma geldi sonra verdikleri parayı geri alması için Rize'ye yolladım o arada gelene kadar iki üç gün evden çıkmadık ortak dediği kişi piskopatin tekiymis bizelere zarar vermesindute dışarı çıkmadık sonra o pislik işyerine geldi rahatsız etti beni para falan istedi . Bu yaşadığım saçmalıklar dan dolayı bosayacaktim 6 yıllık evliydim oğlumda 5 yaşındaydı vicdanımı kopekler yesin.bu dedim tefeciye bulaşır bunu öldürürler oğlum babasız kalır diye düşündüm annemde eşimin ortanca abisisi ortanca eltimde eşim için bir hatadır yapmış adama kanmış affet dediler Keskede affetmeseymisim 20 sene boşuna beklemisim bir daha öyle adamlara bulaşması ama bu seferde başka yerlerden falso verdi en gıcık olduğum şey o kadar uyarmama rağmen beni dinlemesi yerine o dolandırıcının defiklerini yapmasiydi ikincisinde satiklari arabanın borcunu hala devam etmesiydi olmayan arabanın borcunu ödedik sonra paranın bir kısmını kurtardı ama ona olan güvenini paramparca etti

Valla abla büyükler daha iyi bilir ama o kadar 7 bin kiralık alışveriş yapmasaydın keşke değer mi bunun için zaten oğlun bir haftaya gidiyor üs ona göre bişeyler alsaydın
İndirim var diye kaçırmak istememişsin ama yine hep senden çıkıyor
Ne desem bilemedim zor bi durum Allah ıslah etsin
Haklısın

X