Küçük birikimlerden büyük yatırımlara

Afiyet şifa olsun canım

Güzel günlerde kullansın

Anaaammm oku oku anca bitti he
Ben de bugün mutfağımı temizledim inde detay dip köşe
canım çıktı ama misssler gibi oldu
Sonra yemişim böyle işi dedim hamburger söyledim diyete yarın kaldıgım yerden inşallah
200 tl tuttu yemek
Şimdi çay içeceğim her yerim tutuldu
Tül makinede bitse de asıp uyusam

Ben varya diyet diye öleceğim ama en fazla bir hafta dayanıyorum sonra bildiğin yemeğe saldiriyorum bu doğum kiloları nasıl gidecek bilmiyorum kendime hicbirseyi yakıştıramıyorum aynı ağır yasamlarxa ki gibi hissediyorum kendimi ama daha fazla yiyorum

Yok canım abartma ağır yaşamlar falan
Sen avantajlısın aslında sürekli hareket halindesin
Emziriyor musun canım
Boy kilo ne kadar

Ohhh miss olmuş her yer
Hamburger de afiyet şifa olsun tatlım

Tek başına olsa alacağı kızın canını daha beter yakardı bence Ben çalıştığım ve sayemde ev araba sahibi olduğu rahat bir hayat yaşadığı için cesaret edemiyor başkası olsa döverdi belkide ya da daha zor sartlarda olurdu. Sinirli biri değil ama yanında büyüdüğü babası ve büyük abisi eşlerini döven tipler Birtek ortanca abisi normal iyi bir eş .Babası annesini dövmüş aldatmış kuma bile getirmek istemiş babaannesi engel olmuş. İpsiz sapsız sorumsuz dışarıda çalışmaya giden aldığınıda sacmasapan insanlara yediren evine karısına bakmayan evinin damı akarken başkalarina para dağıtan biriymiş .El iyisi o yüzden seveni çökmüş .Bunları kayinvalidemden sonradan öğrenmiştim.kafindacagiz çok kötü hasta olmuş kendi kendine hastaneye gitmek zorunda kalmış 8 çocuk doğurmuş beş tanesi vefat etmis vs ...O yüzden kocam kendini iyi bir eş olarak görüyor benim beklentilerim abartı geliyor ona o yüzden birgün bile pişman olup özür dilediğini görmedim Birde duvar gibi düz bir adam bildiğin düz .empati yeteneği, kadın dilinden anlama gibi incekilikleri yok ona direkt söyleyeceksin ne söyleyeceksen.Buyuk abiside eşi annesiyle tartıştığı için dövmüş ben şahit olmadım kadın şeker hastadi vs oldu kocası daha dövmedi şimdi iyiler ne derse yapıyor .ogullarida gelinlerini aldatti gelinde bunlarla beraber yaşıyordu kız kocası hem aldattı hemde sorumsuz bütün yükü babasına bırakıyor diye onu boşadı

Son düzenleme:
Allah ıslah etsin me diyeyim
Sıkma canını ablam ya
Olmadı yol ver gitsin kendine göre birini bulsun
Gitmeden önce de donuna kadar al bişey bırakma

Teşekkür ederim ablacım
Bizim burda bi yer var güzel yapıyor zincir burgercilerden değil
Ekonomiye can verdik bugün
Geçen instagramda meşhur hamburgerlerin üretiminde insan eti kullanıldığını anlatan bir video vardı dünyada bilmem kaç yılları arasındaki o kayıp çocukların ne olduğu insan etlerinin öğütüldüğünü vs uzun uzun anlatan bir video
Mide bulandırıcı şeyler anlatılıyordu

Teşekkür ederim ablacım
Bizim burda bi yer var güzel yapıyor zincir burgercilerden değil
Ekonomiye can verdik bugün
Gene ucuza kurtuldun
Evi kaç gündür misss yaptın parayla birini tutsan kaç bin tl gidecekti sen 200 tl ye hallettin bu işi

Okudukça bana birini hatırlattı sinirlerim tepeme çıktı

Allah razı olsun canım benim
Tatlım Rabbim sana da tattırsın bu güzel duyguları
Amiiin insallah ablacim
Ekonomiye can veren hanımlar sefanız olsun
Aldıklarınızı da kuzucuklar güle güle güzel günlerde huzurla kullansınlar
Teşekkür ederim ablacim
Teşekkür ederim canım
Bizde de öyle bi sistem olsa ben de katılırdım ama arkadaşlar sırayla demliyor
Uğraşamam onu takip etmeyle :)
Ben çay içmeyince hiç öyle dertlerim yok
Kahve makinem var odamda sadece kahve içiyorum miss

Gene ucuza kurtuldun
Evi kaç gündür misss yaptın parayla birini tutsan kaç bin tl gidecekti sen 200 tl ye hallettin bu işi
Daha iyi bir motivasyon cümlesi olamazdı , dimi ama kendi başıma her yeri parlattım. Geçen arkadaşım sormuş temizlik şirketi malzeme sizden 3 bşn demiş
Çeyrek alırız o paraya yaw

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…