Küçük birikimlerden büyük yatırımlara

Sen yine boşadin kurtuldun şimdi rahatsındır ömür törpüleri resmen .
Çok şükür kurtuldum, zamanında para mevzusunda bir kere hayır dedim gerçek yüzünü gösterdi
Ondan sonra gereken önlemi almama neden oldu iyi de oldu

bu evlilik evet yürürdü onun bencilliklerini arsızlıklarını yutsaydım yürürdü
Ama kendi ömrümden ömür gitmiş olarak yürürdü
Birisi kendi keyfinde beni maddi manevi sömürerek sorumsuzca yaşasın benimki benden gitsin ruhum hastalansın ötekinin kılı bile kıpırdamaz üstelik durduk yere kafayı yemişim muamelesi yapar benim de bunun bu hale gelmesinde payım var hatalarım var asla demezdi

Ben de salaklığıma doymadığımla kalırdım

Evlilik erkeklere konfor sağlıyor,kadına ekstra sorumlular yüklüyor.Kiymetini bilenlere helal olsun bilmeyene haram

Evet pazar günleri balık günü klasik
bu hafta eşime pas ettim ne varsa
pazara gitmedim
anneme balık ekmek aldım bu hafta
eşim memleketine gitmişti iş için günübirlik
gelirken biraz et zeytin ve yıllık zeytinyağımızı almış şükür.

market ve balık için 1.720 harcamış eşim
ben sadece kuzuya 200 tl nakit verdim bugün

sanırım kartı mevcut durumu ile kapatacağım ( annem yaparsa o eklenir)

Bugün çocukları dışarı çıkardık. Dışarı çıkmışken dışarıda da yemek yedik 650 orası tuttu. Ben de malum günümde olunca canım çok tatlı istedi profiterol aldık 100 dr oraya verdik. Çocuğa da canta aldim 280 de oraya verdik. Sabah da iki ekmek almıştık toplam da 1045 lira harcayıp geldik

Afiyet olsun cnm
Bende karar veremedim ne pisirecegime dışarı çıktık. 650tlde ben ödedim bugün toplamda 1650tl ödedim maaş alana kadar karttan harcamam diye dusunuyorum.

Mesajınızı yeni okudum ve çok üzüldüm. Gözümde canlandı okurken. Yani bilemiyorum ama para konusunda, yani sizin son zamanlardaki para talebinize (bence çok haklısınız) aklınca sizden intikam alıyor gibi geldi bana. Gerçekten davranışları tam nefretlik.

Kusura bakmayın ama, neyine güveniyor acaba. Yemeği önünde,( ki şimdiye kadar pek bi katkısı da yokmuş) , çamaşırları sırtında, tertemiz evinde… Tek başına bunları yapabilir miydi acaba.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…