Küçük birikimlerden büyük yatırımlara

Bereketli olsun inşallah

Afiyet şifa olsun canım
Aldıklarınız da bereketli olsun afiyetle yiyin

Afiyet olsun cnm
Bende karar veremedim ne pisirecegime dışarı çıktık. 650tlde ben ödedim bugün toplamda 1650tl ödedim maaş alana kadar karttan harcamam diye dusunuyorum.
Ekonomiye can veren hanımlar sefanız olsun
Aldıklarınızı da kuzucuklar güle güle güzel günlerde huzurla kullansınlar

Allah razı olsun canım benim
Tatlım Rabbim sana da tattırsın bu güzel duyguları
Bizlere dua edin kızlar bizler de ömrümüz yetsin Allah da kısmet etsin de görelim inşallah çocuklarımızin güzel yıllarını okuduklarını ise girdiklerini filan

Bizlere dua edin kızlar bizler de ömrümüz yetsin Allah da kısmet etsin de görelim inşallah çocuklarımızin güzel yıllarını okuduklarını ise girdiklerini filan
Inşaallah canım
Hepimiz evlatlarımızın güzel günlerine şahitlik ederiz
Allah bütün evlatların yolunu bahtını açık etsin

Gerçekten can sıkıcı bir durum
Sanki o arabada hiç mi hakkiniz emeğiniz yok.Her ne olursa olsun ortak bir hayat paylaşıyorsunuz,hem dışarıda çalışıyorsun hem evde iş güç..Bu mu reva gördüğü..
Neyse canım sen yine canını çok sıkma,inan ki daha bencilleri merhametsizleri var.
Benim ex bir gün akşam yürüyerek ebe dönüyoruz,yolda sudan sebepten bir tartışma çıkardı ve çekip gitti eve beni yolda bırakıp.Evin orası ıssız bir sokak ve köpek sürülerinin gezdiği bir sokakti.Komsumu arayıp köpekler var mı sokakta yoluma bakar mısın demiştim ben eve gidene kadar.Sogan erkeği koca musveddesi de eve geçmişti çoktan.
Daha neler var neler

Benim de eşim dün şehir dışındaydı bugün sabahtan geldi, ben dün biraz yorulunca sabahtan çocukla ilgilendi biraz daha uyudum. Sonra evi topla, süpür, nevresim değiştirip alışverişe çıktık.
Market alışverişi 2.000 tuttu.
Koton’da da indirim varmış. Çocuğa 6 parça kıyafet aldık 670 civarı tuttu gerçekten çok uyguna geldi, %50 indirimliydi aldıklarımız. Aslında bakacaktık daha ama oğlan yoruldu mızmızlandı neyse dedim ben hafta içi tek gelirim rahat rahat bakarım birkaç büyük beden alırım sonraki senelerde de giyer. Malum birkaç yıl sonra çeyrek altın fiyatına kıyafet alırız artık

Akşam da balık, kuru patlıcan dolması, havuç tarator yedik.

Teşekkür ederim canım
Bizde de öyle bi sistem olsa ben de katılırdım ama arkadaşlar sırayla demliyor
Uğraşamam onu takip etmeyle :)

Allah bildiği gibi yapsın böylelerini

Ne kadar haklısın karşıdaki normal düşünse biraz utanır bu kadın evin ihtiyacı için soğukta ağır yük taşıyor ve normal bir kişi utanır ve üzerine laf söyletmemek için muhakkak gider alırdı da
Ahhhh ahhh çok ofsayt hareketlerle karşılaştım şimdiki tek pişmanlığım ilk yaptığı ofsayt harekette kıçına tekmeyi basmamak ya da alıp karşıma bi ayar çekmemek ama sonradan alıp karşıma konuşsam da nafile idi çünkü biliyordu ki evin hizmetçisi afedersin eşeği kölesi celladını bırakıp bir yere gidemez mümkün değil belki de böyle düşünüyordu ve haklıydı da kaç defa ne yaptıysa gitmemiştim yine gitmezdim o kadar bundan emin olmasını sağlamıştım ki

Ama gün geldi eeeeee yeter be tepeme çıkardığım gibi seni ayağımın altına da almasını bilirim dedirtti yani bunu hal diliyle de yaptırttı
Yükten kurtulmuş eşeğe döndüm yaşasın özgürlük

Valla abla büyükler daha iyi bilir ama o kadar 7 bin kiralık alışveriş yapmasaydın keşke değer mi bunun için zaten oğlun bir haftaya gidiyor üs ona göre bişeyler alsaydın
İndirim var diye kaçırmak istememişsin ama yine hep senden çıkıyor
Ne desem bilemedim zor bi durum Allah ıslah etsin

Arabayı sen kullanamıyor musun biraz el koy neden sürekli onda ve ihtiyaç durumunda gelmeme lüksüne sahip

Ne desem bilemedim
Rabbim hidayet versin eşine
Hatayı en başta yapıyoruz
Sonrada önü ardı kesilmiyor işte böyle

Gitmeye gönlü olmasa bile keşke geri adım atmayıp onu gönderseydin
Sen biraz diş gösterdin
Hemen yıldırma politikalarına başladı

Güzel günlerde kullansın kuzucuklar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…