Küçük birikimlerden büyük yatırımlara

26 senede şiddetle ilgili en ufak bir yanlışını gormedim hakaret etmisligi de yok ama babası berbat bir kocaymıs onlardan gördükleri kötü şeyler .ben hiçbirine şahit olmadım annesinden duyduklarım bunlar .Ama evlenirken bir tuhafliklar olduğunuda sezmistim.İstemeye gelmeden önce ağzımı aramislardi .İşte başıni ağzını kapatacaksin akşam kayinpederinin kayinvalidenin ayaklarını yikayacaksin carsaflarini serecekdin onlar yatmadan yatmayacaksin vs büyük eltim sacmasapan birşeyler demişti bende bunların hiçbirini yapmam demiştim evlendim üç gün sonrada tayinim çıktı gittim zaten

26 senede şiddetle ilgili en ufak bir yanlışını gormedim hakaret etmisligi de yok ama babası berbat bir kocaymıs onlardan gördükleri kötü şeyler .ben hiçbirine şahit olmadım annesinden duyduklarım bunlar .Ama evlenirken bir tuhafliklar olduğunuda sezmistim.İstemeye gelmeden önce ağzımı aramislardi .İşte başıni ağzını kapatacaksin akşam kayinpederinin kayinvalidenin ayaklarını yikayacaksin carsaflarini serecekdin onlar yatmadan yatmayacaksin vs büyük eltim sacmasapan birşeyler demişti bende bunların hiçbirini yapmam demiştim evlendim üç gün sonrada tayinim çıktı gittim zaten
O neymiş ay
Nereli bu insanımsılar

Ciddi misin demekten kendimi alamadım nereli bu yobazlar

Allah sana sabırlar versin insan bunlara ağmaz dönmez kafasını gözünü patlatasıya dövesi gelir
Allah dövsün bu yaratıkları

Son düzenleme:
Onlar eskiden gerçektende öyle şeyler yaparlarmış sonradan bıraktılar normale döndüler hrepsi .edkiden nüfus kalabalık oldugundanmi ne 15 kişi üç aile birarada önce erkekler yer sonra kadınlar yermiş şimdi o saçmalıklar yok kadın erkek hep beraber yiyor .Onların ailedindeki hiçbir saçmalığı ben babamlarda gormefim yaşamadım tam terdi babam anneme yardım ederdi maaşını verirdi payladimci bur aileydik

Tek başına olsa alacağı kızın canını daha beter yakardı bence Ben çalıştığım ve sayemde ev araba sahibi olduğu rahat bir hayat yaşadığı için cesaret edemiyor başkası olsa döverdi belkide ya da daha zor sartlarda olurdu. Sinirli biri değil ama yanında büyüdüğü babası ve büyük abisi eşlerini döven tipler Birtek ortanca abisi normal iyi bir eş .Babası annesini dövmüş aldatmış kuma bile getirmek istemiş babaannesi engel olmuş. İpsiz sapsız sorumsuz dışarıda çalışmaya giden aldığınıda sacmasapan insanlara yediren evine karısına bakmayan evinin damı akarken başkalarina para dağıtan biriymiş .El iyisi o yüzden seveni çökmüş .Bunları kayinvalidemden sonradan öğrenmiştim.kafindacagiz çok kötü hasta olmuş kendi kendine hastaneye gitmek zorunda kalmış 8 çocuk doğurmuş beş tanesi vefat etmis vs ...O yüzden kocam kendini iyi bir eş olarak görüyor benim beklentilerim abartı geliyor ona o yüzden birgün bile pişman olup özür dilediğini görmedim Birde duvar gibi düz bir adam bildiğin düz .empati yeteneği, kadın dilinden anlama gibi incekilikleri yok ona direkt söyleyeceksin ne söyleyeceksen.Buyuk abiside eşi annesiyle tartıştığı için dövmüş ben şahit olmadım kadın şeker hastadi vs oldu kocası daha dövmedi şimdi iyiler ne derse yapıyor .ogullarida gelinlerini aldatti gelinde bunlarla beraber yaşıyordu kız kocası hem aldattı hemde sorumsuz bütün yükü babasına bırakıyor diye onu boşadı
Siz yine de diğer olaylara bakarak kendi ilişkinize yargıda bulunmayın derim. Elbette ailede gördükleri eşinizin bilinçaltında bazı yargılara sebep olmuştur ama ne bileyim, sizin ilişkiniz farklı.
Bunca zamandır sizin alttan almanız ya da maddi yükü çekmeniz sebebiyle bugünlere geldiğinizi düşünmek istemiyorum ya:KK43: Keşke daha önce sınır koysaydınız. Daha az kazanıyor sizden sanırım. Erkeklere genelde daha az kazanıyo olmak dokunur. Eşiniz bundan rahatsız olsa böyle davranmaz diye düşünüyorum.

Siz yine de diğer olaylara bakarak kendi ilişkinize yargıda bulunmayın derim. Elbette ailede gördükleri eşinizin bilinçaltında bazı yargılara sebep olmuştur ama ne bileyim, sizin ilişkiniz farklı.
Bunca zamandır sizin alttan almanız ya da maddi yükü çekmeniz sebebiyle bugünlere geldiğinizi düşünmek istemiyorum ya:KK43: Keşke daha önce sınır koysaydınız. Daha az kazanıyor sizden sanırım. Erkeklere genelde daha az kazanıyo olmak dokunur. Eşiniz bundan rahatsız olsa böyle davranmaz diye düşünüyorum.
O zaman beyfendi kendi dengi birinin başını yaksaymış

Mesajınızı yeni okudum ve çok üzüldüm. Gözümde canlandı okurken. Yani bilemiyorum ama para konusunda, yani sizin son zamanlardaki para talebinize (bence çok haklısınız) aklınca sizden intikam alıyor gibi geldi bana. Gerçekten davranışları tam nefretlik.

Kusura bakmayın ama, neyine güveniyor acaba. Yemeği önünde,( ki şimdiye kadar pek bi katkısı da yokmuş) , çamaşırları sırtında, tertemiz evinde… Tek başına bunları yapabilir miydi acaba.
Para istedim para yok kredi karti var dedi bende benim hesaba gönder dedim 500 TL'yi .sende para varmı deyince var dedim pis pis baktı .paran var niye benden istiyorsun der gibi.Her hafta pazara gideceğimi biliyorsun para bulundur dedim . Bilemiyorum intikam olduğunu sanmiyorum ama o bence sebze arabası yanimda sandi birazda rahatını bozmak istemedi.

Gördüm ya igrenc
Onlar eskiden gerçektende öyle şeyler yaparlarmış sonradan bıraktılar normale döndüler hrepsi .edkiden nüfus kalabalık oldugundanmi ne 15 kişi üç aile birarada önce erkekler yer sonra kadınlar yermiş şimdi o saçmalıklar yok kadın erkek hep beraber yiyor .Onların ailedindeki hiçbir saçmalığı ben babamlarda gormefim yaşamadım tam terdi babam anneme yardım ederdi maaşını verirdi payladimci bur aileydik
Doğulu mu bunlar?

O zaman beyfendi kendi dengi birinin başını yaksaymış
Bazı erkekler maddi konularda aşağıda kalınca aşağılık kompleksine girer, bazıları da buna alışır sömürüye geçer, beyefendi hangisi bilemiyorum 🤷‍♀️
Ben çok keskin biriyim aslında, bu tarz konulara eyvellahım olmaz ama söz konusu benden başkası olunca pek müdahale edemiyorum:KK43:

Para istedim para yok kredi karti var dedi bende benim hesaba gönder dedim 500 TL'yi .sende para varmı deyince var dedim pis pis baktı .paran var niye benden istiyorsun der gibi.Her hafta pazara gideceğimi biliyorsun para bulundur dedim . Bilemiyorum intikam olduğunu sanmiyorum ama o bence sebze arabası yanimda sandi birazda rahatını bozmak istemedi.
Tatlım diyelim ki sebze arabası yanında olmuş olsun bundan emin olmak için sorabilirdi
Ayrıca beni gel al diyenin vardır bir zoru
Üstelik hava soğukmuş
Kesinlikle hiçbir mazaret kabul edilir değil o günkü şartlar düşünülünce

Yok canım abartma ağır yaşamlar falan
Sen avantajlısın aslında sürekli hareket halindesin
Emziriyor musun canım
Boy kilo ne kadar
Şu an emzirmitorum canım iş yerinde yaşadığım bazı sorunlar sutumun kesilmesine neden oldu 6 ay önce boy 157 kilo 80 çok yani 🤣 bir nevi ağır yasaklardan biriyim

Şu an emzirmitorum canım iş yerinde yaşadığım bazı sorunlar sutumun kesilmesine neden oldu 6 ay önce boy 157 kilo 80 çok yani 🤣 bir nevi ağır yasaklardan biriyim
Aralıklı oruç dene bacim ben 1 ayda 7 kilo vermiştim yine yapacağım tam 7 kilo fazlam var

Geçen instagramda meşhur hamburgerlerin üretiminde insan eti kullanıldığını anlatan bir video vardı dünyada bilmem kaç yılları arasındaki o kayıp çocukların ne olduğu insan etlerinin öğütüldüğünü vs uzun uzun anlatan bir video
Mide bulandırıcı şeyler anlatılıyordu
Ay şimdi yeni gördüm mesajı
Tövbe Estağfirullah
Benim yediğim yer güvenilir abla
Zaten et ürünlerini her yerde yemem/almam

Naçizane fikrim parasal konularda her iki taraf da şeffaf olsun bunu sizin konunuzdan bağımsız söylüyorum tabi ki.
Ben mesela iki tarafın kazancının meblağına bakmaksızın erkek tarafının harcamanın yükünü çekmesi gerektiğini düşünüyorum.

Şöyle ki bizde örneğin tüm masrafları eşim karşılardı ufak tefek kalan borçlar ya da yetişmediği yerlerde ben devreye girerdim. Ben de para mı arttı hemen birikime giderdi ya da kötü gün için köşede dururdu.
Zaten bu sebeple senin benim hesabı da açıkçası pek olmazdı. Siz de zaten birikim yapıyosunuz, böyle düşünmemesi lazım. Kalan para zaten kumbarada diye bakmak lazım değil mi?

X