Küçük birikimlerden büyük yatırımlara

Ona olan öfkem hiç geçmiyor sakın kalabilirmiyim konusursam sakin konuşabilir miyim bilmiyorum

Bilgisayar başı mı çalışıyorsun peki ?
Evet canım liseden beri bilgisayar basindayim
Sen birde ergenliğe girince gör masraf nasıl oluyormuş biseye bakıp gelcez dedi yarım saatin içinde 1000 tl harcadi
Dün okuldaki odam için aldığım çaycı geldi
Çalıştırdım bi sıkıntı yok güzel çalışıyor
Uzun ömürlü olur inşallah
Güle güle kullan canim

Selam kizlar
Sabah kahvaltıya patates kizarttim poğaçale kuru domates salatası yaptım. Mutfağı topladım evi toparladım toz aldım lavabo wc yikadim kız çarşıya gidelim birseye bakcam hemen geliriz dedi ama ben biliyordum başıma gelecekleri
Lcwya girdik 2 eşofman beğendi tanesi 300tl hemen uygulamaya girdim yüzde 30 indirim çıktı tanesi 210a geldi sipariş verdim hemen
Oğlan beresini kaybetmiş 2.si yüzde 50 indirimliydi 70tlye 2 bere aldık
Ordan gratise gittik 350tl orda harcadi
Sonra kirtasiyeye gidicem dedi 250tl orda bıraktık 1000tlyi geçti sanırım
Eve geldik hemen bir kahve yaptım hurmayla yedim. Akşam yemeğine ne yapsam bilmiyorum aslında dışarıda yiyesim var çok sıkıldık değişiklik olur diye ama bakalım kararlastirmadik.

Gerçekten çok haklısın
Hödük adam ya
Sıkma canını onun canına oku ama

Aldiklarinı güle güle kullansinlar .

Dün beyaz lahana almıştım kıymalı bulgurlu iç yaptım Bir tencere lahana sardım.Yarina hazır yemek olur.Oğlan hala karşıda akşam yemeğine yetisemeyecek sanirim.Koca denilen gereksizde imesaide işte akşam 8-9 gibi gelir .Babana bize göre birşeyler yapar yeriz gereksize hicbirsey yok zıkkım yesin

Bu arada okuduklarım karşısında penceremden canım senin adına çok üzüldüm lakin şaşırdım mı elbette hayır
Sebebine gelince kendisine yıllardır bir konfor alanı oluşturmuş evin alışveriş yükünü senin üzerine yıkmış aradan geçinen bir eş profili var

Belki şunlar düşünülmeye başlandı eşin tarafından karşısındaki kadına ne oldu bir anda ( acaba bir anda mı oldu ) gözünü mü açmaya başladı ya da ne oldu da olağan gidişata aykırı davranmaya kalktı bu kadın, söz meclisten dışarı yoksa maymun gözünü mü açtı ?
Bu kadına bu konuda teslim olup uyum mu sağlamalıyım yoksa kadının bütün taktiklerini yok sayarak bildiğim yoldan giderim ben

Ama şunu söylüyorum ki hep seçme ve de saçma sapan tuhaf adamlar bizi bulmuş

Gerçekten sacmasapan bir insan .Sayesinde ilkleri yasiyorum ne kadar sacmasapan davranışlar varsa onlari yasadim..bu forumda ilk defa duyduğum bir siz vardi ilk senden duymuştum galiba kendimizin kul hakkı ne olacak diye. kendimden özür diliyorum bu gereksize tahammül ettiğim için

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…