Küçük birikimlerden büyük yatırımlara

Canım, okudum okurken düşündüm, kapattım biraz daha düşündüm.
İlk okuduğumda hepimizin eşinden kardeşinden hatta belki çocuğundan gördüğümüz hatta ve hatta belki bizlerin bile
yaptığı yanlış hareketler bunlar.

Burada paylaştığın bir kaç cümle ile tanıyorum eşini, fakat o akşam sinirlenmen nefrete varan hislere sahip olman çok doğal.

Yalnız şu var, bir hafta 10 gündür işleyişinizde ki bir konuyu değiştirdin
değiştirdiniz ( dediğim gibi sadece bir kaç cümlen ile tanıyorum eşini belki çok daha öncelerinde de buna benzer davranışları olmuş olabilir)
Onun için çok büyük bir değişiklik bu, dediğin gibi parasını alma canını al...

Alışverişi tamamen senin yapman ciddi hata en baştan,
Ona pas ettin, hadi bakalım beyefendi market,pazar,kasap harcaması ne demek sen de gör tecrübe et dedin.

aklından neler geçti kim bilir
bu kadın yavaş yavaş beni kapının önüne mi koyacak korkusu bile yaşamış olabilir :)

o akşam yaşadığın ciddi sinir bozucu ben olsam sanırım elime bir sopa alır Allah ne verdiyse diye girişirdim emin ol
ama vururken çok acıttım mı acaba diye de üzülürdüm :işsiz:

o akşam yaşadığın ve daha öncesinde yaşadığınla kendi değerini düşmüş hissetme,kendine yapılan bir haksızlık evet ama bu davaranışı yaparakdeğerini düşüren eşin oluyor,
değeri düşen sen değilsin.

ona şunu söyle öncelikle
o akşam senin sevgili eşin , bu yaşında elinde poşetlerle yağan yağmurun altında otobüs dolmuş taksi bekledi
saatler sonra bir taksi geldi nihayet ve onu evine bıraktı
senin eşindi bunları yaşayan o akşam
seni takdir ediyorum bu hareketin ile...

kızma bağırma ve ona yaptığı hatayı görmesini sağla
koy önüne o hatayı..
Ona olan öfkem hiç geçmiyor sakın kalabilirmiyim konusursam sakin konuşabilir miyim bilmiyorum

Bilgisayar başı mı çalışıyorsun peki ?
Evet canım liseden beri bilgisayar basindayim
Günaydın kızlar
Hiç vakit bulupta yazamadım
Bende bir ara benim üzerime olan borçları hesaplayayımda tabloya ekleyelim
Kocamın nereye ne kadar borcu var onu hiç bilmiyorum zaten
Onun finans işlerine hiç karışmıyorum ben.
Dün kenara 800 TL attım

Bu hafta bileziği alırım parası birikir diyordum. Ama alamayacağım sanırım
Günüm günümü tutmuyor
Hamileliğimde 6 buçuk ay bitmiş.
Erken gelme ihtimaline karşı Ne olur ne olmaz diye bebeğin ve benim eksiklerimi biran önce tamamlayıp valizi hazırlamam gerekiyor artık.
Benim kız tam 1 ay erken gelmişti
Oğlan dahada acele edebilir.
Dünyaya yeni bir can getirmek çok masraflı bir süreç
Sen birde ergenliğe girince gör masraf nasıl oluyormuş 🤣 biseye bakıp gelcez dedi yarım saatin içinde 1000 tl harcadi🤣
Dün okuldaki odam için aldığım çaycı geldi
Çalıştırdım bi sıkıntı yok güzel çalışıyor
Uzun ömürlü olur inşallah
Güle güle kullan canim

Selam kizlar
Sabah kahvaltıya patates kizarttim poğaçale kuru domates salatası yaptım. Mutfağı topladım evi toparladım toz aldım lavabo wc yikadim kız çarşıya gidelim birseye bakcam hemen geliriz dedi ama ben biliyordum başıma gelecekleri🤣
Lcwya girdik 2 eşofman beğendi tanesi 300tl hemen uygulamaya girdim yüzde 30 indirim çıktı tanesi 210a geldi sipariş verdim hemen
Oğlan beresini kaybetmiş 2.si yüzde 50 indirimliydi 70tlye 2 bere aldık
Ordan gratise gittik 350tl orda harcadi
Sonra kirtasiyeye gidicem dedi 250tl orda bıraktık 1000tlyi geçti sanırım
Eve geldik hemen bir kahve yaptım hurmayla yedim. Akşam yemeğine ne yapsam bilmiyorum aslında dışarıda yiyesim var çok sıkıldık değişiklik olur diye ama bakalım kararlastirmadik.

Merhabalar iyi pazarlar. Dün olanı yazayımmı yazmayayimmi karar veremedim sonra yazmaya karar verdim Caninizida sıkmak istemiyorum. Güzel güzel sohbet ediyorsunuz ben arada moral bozucu ayrık otu gibi olmak istemiyorum.Onun için yazmasammi acaba dedim. ..Dün eşime pazara gidelim dedim o pek gönüllü değildi ya parayı ver yada beraber gidelim dedim.O zaman sen git dedi.Para istedim para yok kredi kartı var dedi.Bende o parayı benim hesaba at defim.Aklimda yeşillik mantar domates ve meyve almak vardı sadece.Yanimda da para vardı.Ben dedim çarşıya çıkacağım birkaç isim var oradanda pazara giderim geç gelirim merak etme dedim.Normalde geç kalınca hep arar ,işten beşte çıkarım altıda gelsem bile arar 6 da akşam yemeğini beraber yiyoruz çünkü.Neyse gittim çarşıdaki dükkana ayakkabı ve çanta vermiştim. Deri bitüm dar geliyordu onu 40 TL ye halletmiş genişletmiş neyse oradan çıktım bir dükkan gordum aşırı bir indirim vardı .et sebze şarküteri herşey satılıyor .başka yerden 650 TL ye aldığım et orada 450 TL mesela .kuzu gerdan 250 TL etleri kendi yerlerinde ürettikleri için böyle ucuz peynirlerde Ezine 180 köy peyniri 80 TL mesela İzmir tulum peyniri 90 TL sebzede ucuz pazardan ucuz domates 20 TL idi .Ben dayanamadım almaya başladım.Esimi arayacaktimki o aradı pazara gittinmi falan dedi bende daha gitmedim dedim durumu anlattım .Bunları tasiyayamacagim ağır olacak sende arabayla gel dedim.Bana dediği banyo yapacağım sonrada akşam yemeği yiyeceğim .Bunları eve götürelim sonra banyo yaparsın dedim.Kendini yeni hazır etmismis ekmek yokmuş gelirken üç tane alabilirmiymisim onun için aramış gel dediysemde gelmedi Geçen migrostan çıktığımda da fazlaca almıştım yağmurda yağıyordu o zaman almaya gelmisti bunda da gelir sandım.Normslde zırt pırt beni al diyen biri değilim.Baktim geleceği yok.otobus durağına gittim.ilk otobüse yetisemedim ondan sonrada gelmedi zaten taksilere dur işareti yapıyorum kimse durmuyor iki saat durakta tanımda 6_7 poşet bekledim.üc taksi durağını aradım boş taksi yok diyorlar geçenler durmuyor rezalet bir durum.Yanimdakilerin birazi otobüse bindi başka ilçeye gitti diğerleriede yakınları geldi arabayla götürdüler en son yaşlı bir amca ile ben kaldık onuda bir yakını arabayla aldı götürdü .Sinirden ağlamaya başladım.Eve gutmemeyi bile düşündüm havada soğuk donfum.Aksam altıdan 8 e kadar orada kaldım posetler ağır tadiyamiyirumda .En sonunda iki taksi durağı daha aradım biri boşmüs neyseki geldi aldı beni .Sekiz sekizbucuk gibi siteye girdik.Arabadan idim koca diten geçen kişi aramaya başladı .telefonuacmadim.posetleri eve taşıdım anahtarla açtım kapıyı salona geçtim kapiyida arkadan kilitledim.Öyle bir nefret geldiki yüzünü görmek istemedim.Oğlumda kuzenini girmeye karşıya geçmişti gece orada kalacaktı.Esimde ise gitmiyordu pazar günü mesaiye gidecekti.Kapiyi hiç açmadım konusmadimda kapıyı çalıp duruyor açmadım sabahta kapıyı çaldı ben ise gidiyorum dedi yine açmadım .canı cehenneme.Çok sinirliyim egoistliklerinden bıktım.Adam olur dedikçe azıyor.Keskede hiç dışarı cikmasaymisim haftaici işyerinden izin almayayım diye ayakkabiciya gittim .Keskede kartını alsaymisim onun kartından gecirseymisim.7000 TL tuttu .oğlan bugün eve gelecek bir hafta daha burda o gidene kadar akşam yemeğini beraber yeriz ama o gittikten sonra sana yemek yok benim yaptığım yemeği yeme çamaşırlarını da ayır kendin yıka diyeceğim o derece nefret ettirdi kendinden çocuklar olmasa evdende kovasim var .verdiği bir faturalar hiç değilse bir boğaz eksilirdi .faydasizin teki .500 TL pazar parası istedim diye yine suratı bir düştü pintinin.
Gerçekten çok haklısın
Hödük adam ya
Sıkma canını onun canına oku ama

Selam kizlar
Sabah kahvaltıya patates kizarttim poğaçale kuru domates salatası yaptım. Mutfağı topladım evi toparladım toz aldım lavabo wc yikadim kız çarşıya gidelim birseye bakcam hemen geliriz dedi ama ben biliyordum başıma gelecekleri🤣
Lcwya girdik 2 eşofman beğendi tanesi 300tl hemen uygulamaya girdim yüzde 30 indirim çıktı tanesi 210a geldi sipariş verdim hemen
Oğlan beresini kaybetmiş 2.si yüzde 50 indirimliydi 70tlye 2 bere aldık
Ordan gratise gittik 350tl orda harcadi
Sonra kirtasiyeye gidicem dedi 250tl orda bıraktık 1000tlyi geçti sanırım
Eve geldik hemen bir kahve yaptım hurmayla yedim. Akşam yemeğine ne yapsam bilmiyorum aslında dışarıda yiyesim var çok sıkıldık değişiklik olur diye ama bakalım kararlastirmadik.
Aldiklarinı güle güle kullansinlar .

Bu arada okuduklarım karşısında penceremden penceremden canım senin adına çok üzüldüm lakin şaşırdım mı elbette hayır
Sebebine gelince kendisine yıllardır bir konfor alanı oluşturmuş evin alışveriş yükünü senin üzerine yıkmış aradan geçinen bir eş profili var

Belki şunlar düşünülmeye başlandı eşin tarafından karşısındaki kadına ne oldu bir anda ( acaba bir anda mı oldu ) gözünü mü açmaya başladı ya da ne oldu da olağan gidişata aykırı davranmaya kalktı bu kadın, söz meclisten dışarı yoksa maymun gözünü mü açtı ?
Bu kadına bu konuda teslim olup uyum mu sağlamalıyım yoksa kadının bütün taktiklerini yok sayarak bildiğim yoldan giderim ben

Ama şunu söylüyorum ki hep seçme ve de saçma sapan tuhaf adamlar bizi bulmuş

Bu arada okuduklarım karşısında penceremden penceremden canım senin adına çok üzüldüm lakin şaşırdım mı elbette hayır
Sebebine gelince kendisine yıllardır bir konfor alanı oluşturmuş evin alışveriş yükünü senin üzerine yıkmış aradan geçinen bir eş profili var

Belki şunlar düşünülmeye başlandı eşin tarafından karşısındaki kadına ne oldu bir anda ( acaba bir anda mı oldu ) gözünü mü açmaya başladı ya da ne oldu da olağan gidişata aykırı davranmaya kalktı bu kadın, söz meclisten dışarı yoksa maymun gözünü mü açtı ?
Bu kadına bu konuda teslim olup uyum mu sağlamalıyım yoksa kadının bütün taktiklerini yok sayarak bildiğim yoldan giderim ben

Ama şunu söylüyorum ki hep seçme ve de saçma sapan tuhaf adamlar bizi bulmuş
Gerçekten sacmasapan bir insan .Sayesinde ilkleri yasiyorum ne kadar sacmasapan davranışlar varsa onlari yasadim..bu forumda ilk defa duyduğum bir siz vardi ilk senden duymuştum galiba kendimizin kul hakkı ne olacak diye. kendimden özür diliyorum bu gereksize tahammül ettiğim için

X