Arada muhatap olduğun yeri ara durumunu izah et5 subata kadar ödeme yapilacak dediler yaptim hemen ama aktif olamadim bi türlü
Ay abla çok pahalı diyecektimÇiftli ekmek tatlım
Tatlım ben kendi başıma 30 tl ye aldığım 1 adet somunu 1 ayda anca yerimAy abla çok pahalı diyecektim
Ben baya üç aydır falan ekmek almıyorum
Dedim bu kadar hızlı artmış olamaz
Afiyet şifa olsun
Ay ben severim ablaaaamm şöyle güzel sucuklu menemen yapacan bandıra bandıra yiyecenTatlım ben kendi başıma 30 tl ye aldığım 1 adet somunu 1 ayda anca yerim
Ya da 14 tl ye alınan o ekmeği 10 15 günde yiyebilirim
Oğlanlar geleli 3 ya da 4 sefer ekmek aldım
Ekmek bizde de çok yenmiyor
Arada yiyip vücudumu da şaşırtmak lazım diye düşünüyorum
Teşekkür ederimOğlun gelmis gözün aydın canim
Aldiklarin da bereketli olsun
Kahvaltıda ben de sucuklu yumurta yerken yanında ekmek yedimAy ben severim ablaaaamm şöyle güzel sucuklu menemen yapacan bandıra bandıra yiyecen
Ya da lavaş öfff
Bugün hamsi yaptım mesela
Lavaş olsa içine hamsileri salatayı koyup dürüm yapsam da yesem ne güzel olurdu
Ama diyet sağolsun
Erkekler genelde iyi yiyorlar maşallah yedikleri belli olsa bari ben onlar kadar yesem bir ben daha olur
Yine de karbonhidrat kararında tüketmek en iyisi
Of of of afiyet şifa olsunnnnKahvaltıda ben de sucuklu yumurta yerken yanında ekmek yedim
Günün 2. Öğünü olarak canım yemek istemedi ikindi vakti kaşarlı tost ve çay götürdüm
Bizde ekmek çok gidiyor .Babam her sabah tost yapar mutlaka.Bizde iki öğün yemek yeniyor onda da mutlaka ekmek ararlar.Esim makarnanın yanında bile ekmek yerTatlım ben kendi başıma 30 tl ye aldığım 1 adet somunu 1 ayda anca yerim
Ya da 14 tl ye alınan o ekmeği 10 15 günde yiyebilirim
Oğlanlar geleli 3 ya da 4 sefer ekmek aldım
Ekmek bizde de çok yenmiyor
Arada yiyip vücudumu da şaşırtmak lazım diye düşünüyorum
HarikaYarın akşam için nasipse düşündüklerim
Mercimek çorbası ( bugün yaptım)
Karnıbahar graten
Tavuk ciğer
Komposto
Yoğurt
Turşu
Revani
Benim adetim yılın 365 günü yaklaşıyor o zaman valla tatlı isteğim hiç azalmıyorAdetim yaklaştıkça tatlı yeme isteğim artıyor
Menü ayarlarken 5 6 çeşit birden tatlı aklıma geliyor
Ye gitsinBenim adetim yılın 365 günü yaklaşıyor o zaman valla tatlı isteğim hiç azalmıyor
Aklımdaki tatlılar listesiBenim adetim yılın 365 günü yaklaşıyor o zaman valla tatlı isteğim hiç azalmıyor
Yediğimde giden tek şey;Ye gitsin