Tesekkür ederim ders calismakla ilgili sorunum yok videolar izleyip otuz sene sonra matematik bile cözüp yaptim cok da hosuma gitti ama iste yüzüp sonuna gelememek üzdü biraz .Burada bi meslege basvurmak icin diploma lazim ama bi saglam bilgiye ulasamadim parayi yatirdim ama sinava buradami türkiye demi girecegim muallak .yada giremiyorum bilmiyorum.Canım öncelikle kuzucuğuna Allah acil şifalar versin
Linki bi incele inşaallah 5 şubat tarihi seni ilgilendiriyordur
T.C İnkılap Tarihî ve Atatürkçülük dersi ile ilgili yardıma ihtiyacın olursa seve seve yardımcı olmaya çalışırım
Oyyy çok geçmiş olsun kuzumHayırlı sabahlar hanımlar
Dün kızı doktora götürdüm
İnfluenza için bebeklere test yapmıyormuş hastane
Zaten bütün belirtileri gösteriyor dedi doktor
İnfluenza için antibiyotik ve ilaç verdi tedaviye başladı
Yavrum dün hiç kucağımdan inmedi
Koala gibi yapışık gezdik
Kızın ateşi düştü diye sevinmiştim
Gece yeniden başladı
Sabahladık bugünde
Gerçi annemin yanında yatıp uyudu
Annem kucağında gezdirdi vs derken o daha çok zorlandı
Sonunda banada geçti sanırım hastalık
Dün öksürmeye başladım ve öksürdükçe kaburgalarım ağrıyor
Senin en büyük hediyen karnımda dersin bedavaya halledersinOcak ayı için bir şeyler daha alırım diyordum ama evdeki hesap çarşıya uymadı
Bu ayda sevgililer günü var
Zulada ki bütün birikim oraya gidecek
Azıcık keyfim kaçıyor bu duruma
Ne alacağım onuda bilmiyorum zaten
Kenara 3000 TL daha attım bugün
Bilezik parasının üçte biri birikti
Bereketli olsunPerformans yattı bir gram altin aldim bende
Haklısın yaVaryemez ve sempatik_kiz
özellikle ikinizin yorumunu merak ediyorum. ( çok eskiden biraz olsun tanıdığım için)
Bugün bir olay yaşadım,
çook eskiden olmasa da 7 yıldır tanıdığım bir kişi var, durumu pek iyi değil diye düşündüğüm,üzüldüğüm ve arada az da olsa
yanında olmaya çalıştığım. Gerek maddi gerek manevi,
Hatta bazen düşünüp ne yapabilirim diye planlar yaptığım.
Evine gitmedim hiç, nerden tanıdığımı söylemeyeyim ama bir şekilde iletişimde olduğum bir arkadaş.
Bugün bana evinin videosunu gösterdi.
Gösterme sebebi yine maddi durumdan dolayı yapmayı planladığı bir şey içindi.
Bir an kendimi kötü hissettim, ev benim evimin en az 2 katı değerde görünüyor.
üzüldüğüm için kötü hissettim kendimi ,
sonra kötü hissettiğim için üzüldüm,
karmakarışık duygulara girdim.
Ayıpladım kendimi ama sonra sakin ol belki haklısın öyle düşünmekle...
5 şubat seni tutuyor mu ?Tesekkür ederim ders calismakla ilgili sorunum yok videolar izleyip otuz sene sonra matematik bile cözüp yaptim cok da hosuma gitti ama iste yüzüp sonuna gelememek üzdü biraz .Burada bi meslege basvurmak icin diploma lazim ama bi saglam bilgiye ulasamadim parayi yatirdim ama sinava buradami türkiye demi girecegim muallak .yada giremiyorum bilmiyorum.
Oh sefan olsun afiyet şifa olsunİyi akşamlar hatunlar
Bugün temizlik yaptım yine. Ay ben evde olsam kafayi yerim herhalde temiz değil gibi geliyor ev. Ama misss oldu
Sonra arkadaş geldi kahveye. oturduk biraz
O gidince ıspanak temizledim doğradım hamur yogurdum gozleme yaptim hemen
Şimdi elime aldım çayımı keyif yapiyore
Teşekkür ederim canimOh sefan olsun afiyet şifa olsun
Hoşgeldiniz bankada makas aralığı yüksek olduğu için fiziki almayı tercih ediyorum.Herkese iyi geceler hanımlar yeni keşfettim konuyu:) belki gaza gelirim takipte olucam.
Bu arada sormak isterim altını fiziksel mi almak mantıklı yoksa banka hesabı açmak mı? Fiziksel olay beni tedirgin ediyo açıkçası sanki hesap olarak daha güvenli. Ama orada da al sat makas aralığı epey büyük oluyo
Aynı fikirdeyimHesap babanın üzerine olunca abin de yasal yoldan itiraz ederse orası da var iyi araştırmak lazım
Oğluşun gelmiş gözünaydın ablaİyi akşamlar .Bugün büyük oğlum geldi .İş çıkışı birkaç eksik vardı onun için alışverişe gittim önce yumurtacı ya gittim bir koli yumurta aldım 110 TL.Sonra yanındaki bakkala girdim galeta unu mısır unu nişasta ekmek vs aldım 225 TL tuttu .Çorbaya limon almak için şok markete gittim limon yoktu .Limon suyu ,elma sirkesi, üzüm sirkesi tavuk taslik Züber lokma,400 Gr sucuk aldım 420 de o tuttu. Bir iki hafta önce şoktan ekmek almıştım odun ekmeği 9.75 ti bakkalda aynı odun ekmeği 7.5 TL imiş Bundan sonra oradan alırız.Sabah kalkınca tavuk suyuna şehriye çorbası yapmıştım. Babam şeker hastası pirinç pilavı yemez diye pırasa yemeğide yapmıştım.Aksam işten gelince hemen dünden sosladığım tavuğu kizarttim.Nohutlu pirinç pilavı yaptım az birazda patates kizarttim yanında salata ile tamamladık.Allah bereket versin
Yarına et sote pisirdim Birazda buzlukta taze fasulye vardı onu ocağa koydum pişirdim .Bende böyle onun dışında aynı iş güc devam
Gözün aydın oğlun gelmişİyi akşamlar .Bugün büyük oğlum geldi .İş çıkışı birkaç eksik vardı onun için alışverişe gittim önce yumurtacı ya gittim bir koli yumurta aldım 110 TL.Sonra yanındaki bakkala girdim galeta unu mısır unu nişasta ekmek vs aldım 225 TL tuttu .Çorbaya limon almak için şok markete gittim limon yoktu .Limon suyu ,elma sirkesi, üzüm sirkesi tavuk taslik Züber lokma,400 Gr sucuk aldım 420 de o tuttu. Bir iki hafta önce şoktan ekmek almıştım odun ekmeği 9.75 ti bakkalda aynı odun ekmeği 7.5 TL imiş Bundan sonra oradan alırız.Sabah kalkınca tavuk suyuna şehriye çorbası yapmıştım. Babam şeker hastası pirinç pilavı yemez diye pırasa yemeğide yapmıştım.Aksam işten gelince hemen dünden sosladığım tavuğu kizarttim.Nohutlu pirinç pilavı yaptım az birazda patates kizarttim yanında salata ile tamamladık.Allah bereket versin
Yarına et sote pisirdim Birazda buzlukta taze fasulye vardı onu ocağa koydum pişirdim .Bende böyle onun dışında aynı iş güc devam
Teşekkür ederimOğluşun gelmiş gözünaydın abla
Aldıkların bereketli olsun
Pişirdiklerin afiyet şifa olsun
Teşekkür ederimGözün aydın oğlun gelmiş
Aldıkların bereketli olsun yapıp yedikleriniz de afiyet şifa olsun.
Dün bugün epey para harcadın
Oğlun gelmis gözün aydın canimİyi akşamlar .Bugün büyük oğlum geldi .İş çıkışı birkaç eksik vardı onun için alışverişe gittim önce yumurtacı ya gittim bir koli yumurta aldım 110 TL.Sonra yanındaki bakkala girdim galeta unu mısır unu nişasta ekmek vs aldım 225 TL tuttu .Çorbaya limon almak için şok markete gittim limon yoktu .Limon suyu ,elma sirkesi, üzüm sirkesi tavuk taslik Züber lokma,400 Gr sucuk aldım 420 de o tuttu. Bir iki hafta önce şoktan ekmek almıştım odun ekmeği 9.75 ti bakkalda aynı odun ekmeği 7.5 TL imiş Bundan sonra oradan alırız.Sabah kalkınca tavuk suyuna şehriye çorbası yapmıştım. Babam şeker hastası pirinç pilavı yemez diye pırasa yemeğide yapmıştım.Aksam işten gelince hemen dünden sosladığım tavuğu kizarttim.Nohutlu pirinç pilavı yaptım az birazda patates kizarttim yanında salata ile tamamladık.Allah bereket versin
5 subata kadar ödeme yapilacak dediler yaptim hemen ama aktif olamadim bi türlü5 şubat seni tutuyor mu ?
Geçen sene on-line idi sınavlar bu sene yüz yüze olacağı tuttu
Çiftli ekmek tatlımEkmek 14 tl mi