Hayırlı bereketli olsun canımPerformans yattı bir gram altin aldim bende
Bereketli olsun canım, devamı gelsin inşaallahPerformans yattı bir gram altin aldim bende
Listeye girmek istiyor musun?Performans yattı bir gram altin aldim bende
Sağol canımHayırlı bereketli olsun canım
Amin inşallah ablaBereketli olsun canım, devamı gelsin inşaallah
Olur abla sizler kadar yapamazsam da az az yapıyorumListeye girmek istiyor musun?
Tatlım her çok azdan olur, damlaya damlaya göl olur zamanı gelir deniz olurOlur abla sizler kadar yapamazsam da az az yapıyorum
Hoş buldumTatlım her çok azdan olur, damlaya damlaya göl olur zamanı gelir deniz olur
O zaman aramıza hoşgeldin
Ya ablacım ne güzel motive ediyor örnek oluyorsunTatlım her çok azdan olur, damlaya damlaya göl olur zamanı gelir deniz olur
O zaman aramıza hoşgeldin
Ya ablacım ne güzel motive ediyor örnek oluyorsun
İyi ki varsınız iyi ki burda sizin aranızdayım
Yaaa yeriiimmm ağlama ağlamaduygulandım ,ağlarım bak
Motive olmanıza vesile olabiliyorsam sayfa açılış amacına ulaşmış demektir, çok sevindim
O zaman hep birlikte bir şen kahkaha atalım göklerde duyulsun sesimiz kızYaaa yeriiimmm ağlama ağlama
Evet örnek olman motive etmen benim için çok kıymetli Allah razı olsun
İyi ki varsın
Evet kesinlikle seninle birlikte devam ediyorum ben örneğin.duygulandım ,ağlarım bak
Motive olmanıza vesile olabiliyorsam sayfa açılış amacına ulaşmış demektir, çok sevindim
Duyulsun be ablacımO zaman hep birlikte bir şen kahkaha atalım göklerde duyulsun sesimiz kız
Canım öncelikle kuzucuğuna Allah acil şifalar versinsevgiliVaryemez sen ögretmensin bilgin vardir belki ben Türkiye de ortaokul bitirdim yurtdisindayim .2 sene önce acikögretim lise programina kaydoldum derslerimi basariyla verdim.170 le bitiyor suan 168 puandayim 1 inkilap 2 dersim kaldi.Eylülde tekrar kayit yenileme vardi kizima araba carpti 10 gün yogunbakim ameliyat hastane derken günlerini kacirdim.Normalde ocak ayinda yeni kayit ve kayit yenileme yapiliyordu bu qene sadece yeni kayit almaya karar vermis meb.Yetkili kişi Türkiye de bagli bulunduğun ili ara nakil aldir orda gir dedi aradim sinav ücretini ödeyin dediler kardesim ödedi 160 lira ama hala kayit durumum donuk görünüyo bi türlü bilgi alamadim senin bilgin varmi ben bu tek dersimi nasil verip mezun olabilirim cok uzun oldu okuyup cevap verirsen cok sevinirim.