- 16 Şubat 2012
- 6.232
- 10.090
O kişiler alışmış demekki kendini acindirip birilerinden para tirtiklamaya . Hiç sevmem milletin sırtından geçinen insanları .Dediğin kişiler çalışmıyormu işe güce gitmiyorlarmi.Gitmeyip evde yatıp ondan bundan dileniyorlarsa o kişilere acımamak lazim[/QUOTE]Varyemez ve sempatik_kiz
özellikle ikinizin yorumunu merak ediyorum. ( çokolsun tanıdığım için)
Bugün bir olay yaşadım,
çook eskiden olmasa da 7 yıldır tanıdığım bir kişi var, durumu pek iyi değil diye düşündüğüm,üzüldüğüm ve arada az da olsa
yanında olmaya çalıştığım. Gerek maddi gerek manevi,
Hatta bazen düşünüp ne yapabilirim diye planlar yaptığım.
Evine gitmedim hiç, nerden tanıdığımı söylemeyeyim ama bir şekilde iletişimde olduğum bir arkadaş.
Bugün bana evinin videosunu gösterdi.
Gösterme sebebi yine maddi durumdan dolayı yapmayı planladığı bir şey içindi.
Bir an kendimi kötü hissettim, ev benim evimin en az 2 katı değerde görünüyor.
üzüldüğüm için kötü hissettim kendimi ,
sonra kötü hissettiğim için üzüldüm,
karmakarışık duygulara girdim.
Ayıpladım kendimi ama sonra sakin ol belki haklısın öyle düşünmekle...
Oh oh maşallah alma abla ayın yedisine kadar sabretAklımdaki tatlılar listesi
Revani
Kalburabastı
Sütlaç
Süt helvası
Kazan dibi
Supangle
Yaş pasta
Tiramisu
Kadayıf
Cevizli kabak tatlısı
Ya da çarşıdan
Tulumba tatlısı almak
Herkese hayırlı gecelerIyi geceler hanımlar Allah'a emanet olun yarın görüşmek dileğiyle...
Tatlım tulumba haricindekilere para vermiyorum malzeme evde var yaparımOh oh maşallah alma abla ayın yedisine kadar sabret
İyi gecelerIyi geceler hanımlar Allah'a emanet olun yarın görüşmek dileğiyle...
İyi gecelerHerkese hayırlı geceler
Allah’a emanet olun
Ay ben severim ablaaaamm şöyle güzel su
Bereketli olsunPerformans yattı bir gram altin aldim bende
Enişte beyin aldığı kolyeyide güle güle kullanhuzurlu akşamlar
doğum günüm ve birikimim için tebrik eden arkadaşlara teşekkür ederim.
Hamarat hatunİyi akşamlar hatunlar
Bugün temizlik yaptım yine. Ay ben evde olsam kafayi yerim herhalde temiz değil gibi geliyor ev. Ama misss oldu
Sonra arkadaş geldi kahveye. oturduk biraz
O gidince ıspanak temizledim doğradım hamur yogurdum gozleme yaptim hemen
Şimdi elime aldım çayımı keyif yapiyore
Gerçekten öyleymiş kardesimdenayni dertten muzdaripMerhaba canım televizyondaki fiyattan daha yüksek oluyor kuyumcuda
Yeğeninin sünneti de hayırlı olsun
Ekdersler yatırılınca nasip olursa ben de maaşı beklemeden 3 gr altın almak istiyorum.
Aman Allah başta sağlık versin sonrada tabiki para da gerek özel sağlık sigortası olmadan yürümüyor hicbirseyEvet canım geçen arkadaşlar da okulda aynı durumdan bahsediyorlardı
Bir ara asgari ücret kadar ekders aldığımı hatırlıyorum
Allah'ım çok çok acil şifalar versin.Merhaba hanımlar iyi pazarlar.
Zor bir süreçten geçiyoruz. Eşim biraz rahatsız. Üzerine ailecek influenza olduk. Hem bedenimizi, hem ruhumuzu aşırı yıprattı bu süreç. Ama toparlıyoruz şükürler olsun.
Sizden ilham alıp cuma günü 2 gram altın aldım. Biz normalde altın birikimi yapmazdık hiç. Sepetimizde bir bu eksikti :) Biraz da böyle deneyelim bakalım.
Güle güle kullanın.bende yegene sünnet için birşey aldım diğer ywgende gelecek illa onada alinmaliydi aldım 1200 TL culcapitlar birde yarın cikabilsem bir çeyrek almalıyım acaba kaç tl olacak almadığım hergun artıyor bendeki de tembellikIyi ki evden dışarı çıkmıyorum gene de para harcayacak birşeyler bir yerler buluyorum
Kozmetik kişisel bakım ürünleri, giysi derken 1100 tl harcadım.
Bende bosandigim süreçte daha genclesmistim.cocuga sebep 3 yıl aradan sonra evlenince şimdi tekrar bunalım mod... Yani yok yürümüyor ikinciyi denememde mantık dışı ama saglik sorunları olan evlarla olmakda zor.o bakıma çocuğun mantıken idraki olan bir yaş olmadan ayrılmakta aşırı zor oluyormus.Benim ellerimin içinde eskiden görülen egzamalar vs ler gitti
5 senedir Allah'a şükür genç kız gibi olmasam da bu yaştan daha gençken ki sıkıntılarım şu yaşımda yok
Bataklık kuruyunca sivrisinekler kaybolur misali
Başımdan beni sinir eden hasta edenleri def edince resmen yeniden doğmuş gibi oldum
Bahsettiğin bu kişiyi bizde tanımadığımız için net bir yorum yapmak doğru olmaz.Varyemez ve sempatik_kiz
özellikle ikinizin yorumunu merak ediyorum. ( çok eskiden biraz olsun tanıdığım için)
Bugün bir olay yaşadım,
çook eskiden olmasa da 7 yıldır tanıdığım bir kişi var, durumu pek iyi değil diye düşündüğüm,üzüldüğüm ve arada az da olsa
Evine gitmedim hiç, nerden tanıdığımı söylemeyeyim ama bir şekilde iletişimde olduğum bir arkadaş.
Kendini hiç kötü hissetme karşıdaki kişinin niyetinden hiçbir zaman emin olamayızVaryemez ve sempatik_kiz
özellikle ikinizin yorumunu merak ediyorum. ( çok eskiden biraz olsun tanıdığım için)
Bugün bir olay yaşadım,
Günaydın şekerimGünaydınlar efendim
Teşekkür ederimHamarat hatunellerine sağlık
Sıcak su kafa derini mahveder ılık suyla yıka mutlaka. Vichy nin dercos şampuanı var biraz pahalı ama iyi geliyor mutlaka deneDoğumgünü kutlu olsun kolyesi hayırlı olsun arkadassin.
Bu arada b ndede rofle yaptirmama kararimdan sonra saç diplerim inanılmaz kepeklenme gibi birşey oluyor çatlama kanama yok acaba egzamami. Bir kaç bölgesi birkez cildiyeye gittim sıcak suyla yıkanmayin dedi yolladı özel Dr birde aman neye inanacigimi şaşırdım bende hijyen adına sıcakla yikananlardanim.bilemedim nasıl birşey egzama.google bakınca acaip acılı gibi duruyor.cok geçmiş olsun herkese.stres varya herşeyin başı vallahi ama kurtulamiyoruz da maalesef.
Sayfaya da girince okumaya her daim network reklamı bin Bon bana bakıyor illa network den birşey aldıracak bana bu akıllı tlfn kadınlar kulübü network reklam üçlüsu.ama kredi kartımı bile tamamen odeyemedim.biraz durum vahimlerdeyim.guvencem Şubat da bir gün bende olmasibakayim ne edecegim
Kolay gelsin ablacımKahvaltı yaptıktan sonra revani yapacağım nasipse komposto kaynatacağım
Sabah ilk iş olarak bunları yapayım ki akşama kadar soğusunlar
Kendime de acılı bir menemen yapayım ekmekle iyi gider
Allah razı olsun canım benim, biraz kolayladım işleri çok şükürKolay gelsin ablacım